Goodiebox med mine personlige favoritter + en rabatkode

10 beauty trends, der er værd at holde øje med i år

Så kom 2018! Noget, vi vist er en del, der har set frem til. Jeg glæder mig personligt til lysere tider (det går kun den rigtige vej, bare rolig!), til en ny sæson og til et nyt kapitel, som forhåbentligt bliver en del bedre end det seneste.

Jeg glæder mig også til, at mange af de spændende ting, som jeg har fået et lille glimt af på det seneste til diverse pressemøder, begynder at drysse ud i handlen. Og jeg kan godt afsløre, at der er meget at glæde sig til.

Der er trends, som kan genbruges fra sidste år, der er nyfortolkede klassikere og nye sager, som har potentiale til at blive klassikere og en hel masse andre spændende sager på vej.

Samtidigt synes jeg dog også, det er ret sjovt at tage et endnu dybere kig i krystalkuglen, når det handler om, hvad vi kommer til at falde i svime over i det år, som kun lige er begyndt. Derfor rettede jeg også straks min opmærksomhed mod Pinterest, da de forleden offentliggjorde deres bud på de ti ting, som bliver de største beauty trends i år.

Hvis du også er lidt nørdet på den front og godt kan lide små kig ind i fremtiden, så har jeg samlet de ti beauty trends, som Pinterest spår som de største, nedenfor. Jeg er, ud fra hvad jeg har set ‘derude’ langt henad vejen enig. Nogle af dem, du selv skal dyrke?

beauty trends 2018 percy & reed mascara elizabeth arden nilens jord øjenskygge urbannotes.dk

1) Elizabeth Arden Lasting Impression mascara er blandt de vildeste, når det handler om at give lange, fylde vipper (forhandles her), 2) Percy & Reed No Oil Oil – en fantastisk hårolie til de trætte lokker (forhandles her), 3) Nilens Jord Eye Shadow Palette Ocean må være et meget godt bud på en palette med farver, der er lidt modige, men alligevel ikke stikker helt af (forhandles her)

10 beauty trends, der vil hitte i 2018

Fokus på vipper
Bryn har længe været der, vi har lagt vores kræfter. Men i 2018 kommer der for alvor fokus på vipper igen. Lange, lækre vipper! Så det handler vist om at investere i en rigtigt god mascara her i det nye år.

Flere olier
Olie kan bruges til mange ting: Hud, hår og læber – you name it! Alle steder har olie en effekt, og vi skal forvente endnu mere fokus på hårolie, kropsolie, negleolie … og alle de andre olier i år.

Flere farver i paletten
Det er typisk sådan, at fx en foundation fås i et lille udvalg af farver. Og hvis man ikke lige har en hud, der er den farve, så må man mikse og matche 2-3 foundations for at ramme rette tone. Men noget tyder på, at vi skal have en bredere farvepalette at vælge imellem i fremadrettet, når det handler om foundations, concealers og alle de andre ting, som gerne skal matche hudfarven bedst muligt.

Helt korte lokker eller helt lange
I udlandet taler man om ‘bob’ eller ‘lob’ – en korthårsfrisure eller en længere page. I år skal korthårsfrisuren bare være endnu kortere og vildere, og det lange hår må gerne få ekstra længde.

Grafiske negle
De har været her i nogen tid, men de lever tilsyneladende i bedste velgående: De grafiske negle, hvor det er leget med geometriske former og lækre farver. Jeg er selv en kegle til meget andet end en enkelt farve på neglene, men det kan jo være, øvelse gør mester …

Farve på øjnene
I 2018 kan vi vist godt pakke den let skinnende elfenbensfarvede øjenskygge, der ikke laver meget larm, væk for en stund. Der skal farve på øjnene og gerne masser af det! Så det er nu, der er mulighed for at give den gas med alle de farver i øjenskyggepaletten, som du ellers aldrig ville få brugt. Og fuldend endelig looket med en eyeliner i alt andet end sort og brun.

Rulle mig her og rulle mig der
Rullerne til ansigtet er poppet frem i hobetal de senere år, og i år får de tilsyneladende for alvor deres storhedstid. Tænk derma roller, jaderuller og quartzruller. Alt, hvad der kan rulle, holder!

Alt-i-en
Vi er vist mange, der foretrækker at købe enkelte produkter istedet for kits bestående af forskellige produkter og/eller nuancer. Men verden vil i 2018 have kits, som er nemme at have med i tasken og som mere eller mindre rummer hele makeuprutinen.

Lettere farver på læberne
Læbestiften er på retur. Istedet skal vi have de mere lette og ofte mere skinnende tip tints, der også har den fordel, at de er nemmere at friske op i løbet af dagen uden et spejl.

Vildt hår
Skal man tro på brugerne på Pinterest, så er bl.a. permanentkrøller på vej tilbage. Jo vildere des bedre synes at være mantraet for hårmoden i 2018. Vil man dog gerne slippe for at blive permanentet, så kan en godt våd tilbagekæmning af håret vist også gå an.

Se evt. de øvrige ni emner med trends i 2018 på Pinterest.

 

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox med mine personlige favoritter + en rabatkode