[ Opskrift ] Lagkage med blød nougat

15 Day Cleanse – På rutsjebanetur med fordøjelsen

[ Sponsoreret indhold – produktet er modtaget til test ]

15-day-cleanse_test_anmeldelse

Sundhed begynder i tarmen. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle prøve 15 Day Cleanse efter at have haft rigtig stor succes med Vitavivas Wrinkles Away.

Men lige så smertefrit, det gik med Wrinkles Away, lige så meget har det været en prøvelse at være på Vitavivas 15 Day Cleanse!

Jeg har været hele registret igennem – lige fra forstoppelse til diarre, til mavepine over koldsved, fra mere energi til super overskudsfølelse og (pardon my french) alle typer afføring.

Jeg begyndte min 15 Day Cleanse med at tage de anbefalede to piller sammen med et stort glas vand om aftenen. Morgenen efter burde der være sat gang i maven, men det var der ikke, så jeg tænkte, at jeg nok bare var en slow starter.

Turen gik mod job i fin form med stop i den lokale Rema1000, hvor der skulle indkøbes mælk og diverse fornødenheder til den kommende arbejdsuge. Og så … Total timeout foran køledisken, fordi min mave var i oprør! Dilemma, om jeg skulle knibe balderne sammen eller spørge den sure butikschef, om jeg kunne låne et toilet, por favor.

En pause og en masse dybe vejrtrækninger var dog nok til, at jeg kunne holde maven i ave, betale mine varer og suse mod kontoret, hvor jeg gud ske lov startede dagen alene på pinden!

Derfra var jeg på toilet en del gange i løbet af dagen!

Dag to startede med et vaskeægte ildebefindende og en god omgang mavepine og svimmelhed. Men efter det var alt igen okay, og jeg kunne fortsætte dagen med de mange toiletbesøg indlagt undervejs.

Den første uge var i det hele taget den værste. Herefter gik jeg over til at tage en pille om aftenen og en pille om morgenen. Det fungerede ligesom bedre for min mave, og udrensningen var fortsat ganske effektiv, men min mave var langt mindre i oprør, og jeg var langt mindre træt med træt på. Dog begyndte jeg at få uren hud, hvilket er gået i sig selv igen efter, at jeg har afsluttet cleansen.

Der er nu gået nogle dage, siden jeg poppede den sidste pille, og jeg er total ovenpå! Al den energi, jeg manglede undervejs i udrensningen, er kommet igen med 15 pct. bonus på. Min hud er stadig lidt mere uren end normalt, men jeg tænker, at det går i sig selv igen.

Ville jeg gøre det igen? Ja, det ville jeg nok! Jeg tror, det er sundt at få renset ud i systemet – også selvom det kan være en rigtig hård omgang for både maven og for energiniveauet. Men det har været fedt at prøve, og det har givet energi – og måske et halvt kilos vægttab undervejs.

Jeg har skrevet lidt mere praktisk om Vitaviva 15 Day Cleanse her. Se desuden Vitavivas hjemmeside for yderligere information.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Opskrift ] Lagkage med blød nougat