Hvor faen er Montenegro?

16 favoritter fra sidste modeuge, som lander i handlen … nu

Godt nok er sommeren ikke helt begyndt endnu. Vi er slet ikke færdige med shorts, t-shirts og sandaler. Og alligevel er det den tid på året: Tiden, hvor diverse butikker og webshops begynder at fylde pre-fall kollektionerne og efterårs- og vinterkollektionerne stille og roligt ind på hylderne.

Endnu engang er det lidt for tidligt til, at man helt kan begyndte at forholde sig til striktrøjer og overgangsjakker igen.

Men det er alligevel lidt spændende, og jeg kan personligt ikke lade være med at lure i butikkerne, om de nu også fik bestilt nogle af mine favoritter hjem fra kollektionerne.

Jeg har nemlig langt hen ad vejen set mange af de ting, som nu dumper ind i butikkerne, for et halvt år siden. Det har jeg i forbindelse med modeugen, hvor mange af de fine sager, der lander i butikkerne nu, blev vist frem.

Det blev godt nok (endnu engang) primært til et besøg på børnetøjsmessen CIFF Kids, men det var simpelthen så hyggeligt, og der var så mange fine ting at kigge på og røre ved, at jeg igen igen ikke kom videre ud i modeugen.

Til gengæld fik jeg gået i dybden med børnemoden. Og jeg kan godt love, at der kommer rigtigt mange fine ting til vores dejlige små poder her til efteråret og vinteren.

I stedet for dog at gennemgå samtlige kollektioner slavisk fra hvert enkelt mærke, så jeg har istedet samlet mine favoritter, som jeg særligt glæder mig til at se i handlen i den kommende tid.

Det er primært drengemoden, jeg har fokuseret på, fordi det ganske enkelt primært er der, min interesse ligger. Og så bliver det jo med årene mere og mere tøjet til de lidt større drenge, der interesserer mig, fordi jeg har mine mor-til-en-7-årig-bandit-briller på. Der har dog også sneget sig en enkelt mor-favorit ind …

Tanken var oprindeligt, at jeg ville udpege mine ti favoritter fra børnetøjsmodemessen. Men eftersom jeg ikke kunne begrænse mig, blev det altså til 16, som er sådan et dejligt rundt og nemt tal at arbejde med 😉

I øvrigt varer det ikke længe, inden kalenderen igen byder på en ny modeuge og modemesse. Så for mit vedkommende er næste forår og sommer lige om hjørnet!

16 favoritter til efteråret og vinteren
[ Indeholder reklamelinks ]

 

someday-soon-cowboyjakke

Someday Soon denimjakke
Det er ikke nogen hemmelighed, at Someday Soon meget hurtigt er strøget ind blandt mine favorit børnetøjsmærker. De kan bare noget, og så er de dedikeret til drengene, hvilket er helt vildt forfriskende i et børnemodelandskab, som altid forkæler pigerne lidt ekstra.

Denne utroligt skønne cowboyjakke fra Someday Soon står meget langt oppe på ønskelisten over ting, der skal indkøbes i løbet af efteråret!

Jakken er ikke helt kommet i handlen endnu. Men det er nogle af de øvrige nyheder fra Someday Soon lige her.

wheat-oern-t-shirt-urbannotes-dk

Wheat t-shirt med ørn
En anden ting, der stjal mit øje ved børnetøjsmodemessen tilbage i starten af året, var denne seje t-shirt fra Wheat.

Wheat laver de skønneste kvaliteter, hvilket jeg rigtigt godt kan lide, og jeg kan lige se denne blive en af barnets yndlings t-shirts, fordi den er sej udenpå og blød indeni.

Den seje t-shirt fra Wheat er allerede spottet her.

disney-wheat-urbannotes-dk-marvel

Wheat Disney Marvel sweatshirt
Man kunne muligvis høre mit glædesbrøl ud over det meste af Frederiksberg, da jeg i sin tid fandt ud af, at Wheat, som jo i nogen tid har samarbejdet med Disney, også begyndte at lave Marvel-kollektioner.

I hvert tilfælde jublede min indre Marvel-fan meget højt!

Der er (igen) mange utroligt seje ting i vente fra samarbejdet mellem Wheat og Marvel, og den fede Iron Man sweatshirt er bestemt i blandt dem!

Det er endnu ikke lykkedes mig at finde lynlåstrøjen fra den nye Wheat Marvel kollektion i handlen. Men nogle af tingene fra kollektionen findes bl.a. her.

nordic-label-hue

Nordic Label hue
For rundt regnet et halvt år siden blev jeg første gang introduceret for basismærket Nordic Label. Og siden har jeg været ret solgt til de enkle designs og de lækre kvaliteter, som jo ikke er til at vaske ihjel.

Huerne har vi dog ikke prøvet. Men det enkle design faldt jeg straks for.

For man kan ikke få nok enkle basisdele til at kombinere med de mere larmende ting i børnetøjsgarderoben, hvis du spørger mig.

Jeg har ikke set huen ramme nogen butikker endnu. Men de andre skønne basisting til børn fra Nordic Label forhandles bl.a. her.

marmar-copenhagen-t-shirt

MarMar Copenhagen MarMar t-shirt
En af de ting, jeg husker allerbedst fra forrige modeugen, er, at Marmar fortalte, at NU satser de også på de lidt større drenge. Yay, siger alle drengemødrene, der måske har følt sig en smule oversete i det fine MarMar’ske miljø over årene.

En af de ting, MarMar Copenhagen kommer med mere af i denne sæson, er bl.a. seje t-shirts med print til drengene, fordi drenge ganske enkelt ikke tænder på alt for kedelige t-shirts.

Blandt de seje af slagsen er bl.a. t-shirten med MarMar CPH’s navn på maven.

Kollektionen ser ikke helt ud til at have ramt butikkerne endnu. Men så er udsalget på den foregående kollektion med mange fede t-shirts med print fra MarMar til gengæld godt i gang her.

marmar-copenhagen-termojakke

MarMar Copenhagen termojakke
En anden god gammel favorit, som kommer igen, er MarMar CPH’s fede termotøjsserie.

De kommer til både piger og drenge og i mange lækre farver og i de velkendte lækre kvaliteter.

rock-your-imperfections-iglo-indi

Iglo+Indi Rock Your Imperfections sweatshirt
Ingen er perfekt! Men så er det godt, at det er det uperfekte, som giver personlighed!

Man kan ikke andet end at elske islandske Iglo+Indi og den nye Rock Your Imperfections sweatshirt, som kommer i handlen lige om lidt – og som faktisk vil blive lavet til både børn OG voksne! Oplagt mulighed for at matche, siger jeg bare!

We come as we are, and we rock our imperfections, som Iglo+Indi så fint siger.

Få et smugkig på den kommende kollektion fra Iglo+Indi her.

damejakke-marmar-cph

MarMar Copenhagen termojakke til mor
Det kan godt være, at Marmar CPH frister til drengene. Men de kan altså også friste mor.

Bl.a. med den skønne lange termofrakke med leopard gulddetaljer, som kommer i handlen nu her til efteråret.

Selve modellen er en tro kopi af den populære ensfarvede frakke, som de har lavet i et par sæsoner, og som desværre hele tiden er udsolgt i min størrelse. Måske jeg er heldig med den lækre nye version med det lækre print?!

Se bl.a. den skønne Ona frakke fra Marmar her.

modern-cowboy-sweatshirt-knast

Knast by Krutter Modern Cowboy sweatshirt
Når man har en søn, der stort set altid går med kasket (snapback, moar!), så er det altså svært at modstå den fede Modern Cowboy bluse fra fine Knast by Krutter.

Den er sej, lækker og ret cool, og så har Krutter nogle rigtigt lækre kvaliteter, som virker bløde, hvilket små moderne cowboys er ret vilde med!

Det er ikke helt lykkedes mig at spotte den nye Knast by Krutter kollektion derude endnu. Men mærket forhandles bl.a. her.

snurk-pyjamas-planeter

Snurk galakse fritidssæt
Jeg har tidligere himlet op om Snurk Bedding og de seje sengesæt med prinsesser, Star Wars og andre fantastiske ting. Men deres nattøj og fritidstøj findes altså også i ret fede og legesyge print!

Bl.a. er det seje fritidssæt fra Snurk med hele stjernehimlen og planeterne næsten ikke til at stå for til en søndag i blødt humør.

Sengetøj og fritidstøj fra Snurk forhandles bl.a. her.

someday-soon-haettetroeje

Someday Soon hættetrøje
Hættetrøjer kan man næsten ikke få nok af i efterår- og vintermånederne, når man er dreng. Med en blød hættetrøje har man altid noget at putte sig ind i, og man kan skærme sig mod en byge, hvis det skulle blive nødvendigt.

Someday Soon har lavet de lækreste hættetrøjer til den kommende sæson: Enkle, bløde og ret så seje.

En i hver farve, tak!

Efterårets musthave hættetrøje fra Someday Soon er ikke kommet i handlen endnu. Men tjek evt. dem fra sidste kollektion, som er på udsalg nu, her.

someday-soon-sko-sneakers

Someday Soon sko
Mere Someday Soon? Øh ja! Jeg kunne have flået hele messestanden ned på stedet, da jeg stod der!

Nok laver Someday Soon fedt tøj. Men fra den nye sæson, laver de altså også fede sko!

Jeg glæder mig til at komme ud i butikkerne og røre ved dem igen og få proppet barnefoden ned i dem for at opleve, hvordan de sidder. For cool, det er de altså!

enfant-vinterstoevler-drenge-urbannotes-dk

Enfant vinterstøvler til store drenge
Det kan være utroligt svært at finde sæsonfodtøj til et barn, som er lidt lille barn og lidt stort barn! Alt er jo enten grimt, for babyet eller for stort og upraktisk, og det uanset om vi taler sandaler eller vinterstøvler.

Men Enfant kan med deres seje (og praktiske) vinterstøvler være redningen for en del af os den kommende vinter.

Vinterstøvlerne fra Enfant er “sneaker møder varm støvle”. Lige præcis det look og den funktion, som man gerne vil have, når man har en stor dreng, der stadig gerne vil rulle og hoppe i snedynger.

Vinterstøvler venter vi (heldigvis) lidt med at få i handlen. Men Enfants fine fodtøj for handles bl.a. her.

someday-soon-welcome-to-the-jungle-urbannotes-dk

Someday Soon Welcome to the Jungle
Sidste kig på Someday Soon – det lover jeg!

Men jeg kan næsten ikke få nok af den måde, som de tager gamle, klassiske og velkendte sangtekster, som vækker utroligt mange minder, og gør dem til deres helt egne i lækre designs til lækre drenge.

Welcome to the Jungle t-shirten er endnu et eksempel her. Men jeg er også stadig ret vild med mange af disse.

yipi-kay-yeah-krutter-knast-by-krutter

Knast by Krutter Yipi Kai Yeiiii (m*fucker) t-shirt
Hvis du er Bruce Willis og Die Hard fan, som jeg er, så behøver t-shirten slet ikke forklares. Og der behøver egentligt heller ikke flere ord for at forstå, at t-shirten fra Knast by Krutter bare må ejes i den kommende sæson!

small-rags-blomster-sweatshort

Small Rags blomstret sweatshirt
Til sidst må jeg ikke glemme den fine blomstrede bluse fra Small Rags, som måske og vidst nok er tiltænkt pigerne, men som minder mig om de pæne sweatshirts som bl.a. Maison Scotch tidligere har lavet, og som godt nok kræver en modig dreng, der hviler i sig selv, men som jo simpelthen også ser så skønt ud, når de gør.

Den nye kollektion fra Small Rags ser endnu ikke ud til helt at være kommet i handlen. Men mærket forhandles bl.a. her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor faen er Montenegro?