Berlin: Her vil du spise og drikke i byen

En lille film fra Berlin (og en række familievenlige rejsetips)

Normalt ville jeg ikke dele to indlæg, der handler om mere eller mindre det samme lige efter hinanden.

Men så fik jeg pludseligt en utæmmelig trang til at klippe en lille film sammen fra Berlin, og på den måde er det endt med, at der kommer to indlæg fra vores tur til Berlin lige i rumpen på hinanden.

Denne gang har Lillemanden været lidt med til at klippe YouTube-videoen, og han synes, det er ret sjovt.

Tålmodigheden er der dog ikke nødvendigvis til at sidde og klippe i så lang tid, som det tager, så der går nok lidt tid, inden han kaster sig ud i at have sin egen YouTube-kanal, tænker jeg.

berlin børnevenlige tips familie i berlin urbannotes.dk guide

Men filmen er altså blot nogle små klip fra vores tur. Hvis vi ser svedige og opkogte ud i samtlige klip, så skyldes det den ekstreme varme, vi havde, og som jeg skrev lidt om i gårsdagens indlæg med restaurant- og cafétips til Berlin.

I filmen er vi blandt andet på nogle af de steder, som jeg allerede skrev om i går. Men der er også en række andre små familievenlige tips til Berlin, som er lige til at lade sig inspirere af.

Se derudover venligst bort fra, at der bliver sagt en del “øhm” i starten af videoen.

Men det er altså ikke sådan lige til at stå foran Brandenburger Tor med en trilliard mennesker omkring sig, som alle enten stirrer, fordi man står og taler til sig selv ind i en telefon; spiller mærkelig musik, som man skal forsøge at abstrahere fra; eller står og sidder, så man er ved at vælte over dem samtidig med, at man lige skal forsøge at huske, hvad det nu var, man ville sige.

Det der med at tale ind i et kamera sådan helt afslappet er vist i det hele taget lige noget, jeg skal have genopfrisket. Det er trods en del år siden, jeg lavede lokal-tv i Esbjerg. Og selv dengang var det ikke godt!

Trods usædvanligt mange “øhm”, utroligt svedige og glinsede pander samt opkogte kinder, så håber jeg, at du kan finde inspiration til næste tur til Berlin i filmen. Om ikke andet, kan du måske få et godt grin.

Lillemanden siger i øvrigt, at jeg skal huske at sige “like og subscribe”, når jeg afslutter en YouTube-film. Men det er også en af de ting, jeg måske lige skal øve mig på 😉

Vores lille YouTube kanal finder du dog her, hvis du fremadrettet vil følge med i vores oplevelser.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin: Her vil du spise og drikke i byen