En tanke til New Zealand og et forsinket, og anderledes, postkort fra Kaikoura

Can’t Stop Won’t Stop: Den perfekte makeupbase på budget

[ Indeholder reklame ]

Det ville være nærliggende at lave en aprilsnar lige netop i dag. Men ærlig talt, så har jeg set nok langt ude historier for et helt år allerede. Også selvom jeg faktisk for et kort sekund faldt pladask for en af de mange vilde historier, fordi den var så langt ude, at den faktisk godt kunne være sand!

Istedet skal det handle om noget, der næsten er for godt til at være sandt, hvis jeg nu skal skrue sensationsvinklen på for et kort sekund.

Det skal nemlig handle om den perfekte makeupbase. Og så oven i købet til en rigtig god pris, synes jeg.

For nogle uger siden blev jeg introduceret for den nye makeup-serie Can’t Stop Won’t Stop fra NYX Professional Makeup, som jeg, ligesom den langt ude aprilsnar, er faldet helt og holdent pladask for.

nyx professional makeup can't stop won't stop urbannotes.dk

Hvis ikke du kender NYX Professional Makeup endnu, så kan jeg afsløre, at makeupmærket, som navnet måske afslører, oprindeligt er designet til makeup artister. Men hemmeligheden om de gode produkter slap hurtigt ud til dig og mig, og sidenhen er NYX Professional Makeup blevet et mærke, som mange, der interesserer sig for makeup, dyrker på lige fod med fx MAC.

Forskellen fra MAC til NYX er dog, at NYX er lidt mere tilgængeligt, og at man altså kan købe det flere steder. Plus at de fleste produkter fra NYX fås til en rigtig god pris.

Som med så meget andet betyder en lavere pris dog ikke, at produktet nødvendigvis er dårligere, og jeg har været ret imponeret af faktisk stort set alle de produkter fra NYX Professional Makeup, som jeg efterhånden har haft mellem hænderne. Omend farverne måske i ny og næ har været til den lidt mere vovede side, end hvad min hverdagsmakeup kan bære.

Det er dog alligevel ikke hver dag, jeg falder helt på halen over et makeupprodukt, og det er jeg lidt gjort over faktisk alle de produkter, jeg den seneste tid har testet fra den nye Can’t Stop Won’t Stop serie fra NYX.

Finten med Can’t Stop Won’t Stop er bl.a., at produkterne findes, så de faktisk kan bruges af alle farver hud. Der er fx intet mindre end 45 farver alene, når vi taler NYX Can’t Stop Won’t Stop Foundation, så alle, fra den mørkeste til den lyseste hud, burde kunne være med.

Samtidigt dækker produkterne helt perfekt! De er heldækkende, men de kan samtidigt slet slet ikke mærkes på huden, hvilket er helt fantastisk. Jeg bemærker ganske enkelt ikke, at jeg har makeup på – også selvom jeg har brugt foundationen nogle gange, og jeg ellers ikke er den store fan af fornemmelsen af foundation på min hud. Og nå ja, så holder de hele dagen lang.

Det produkt, jeg dog måske er mest vild med i serien, er Can’t Stop Won’ Stop Concealer. Den findes godt nok “kun” i 24 farver, som kan kombineres på kryds og tværs. Men den er heldækkende (sorte rande go home!!), og så kan den bruges som både concealer, til at lysne og til contouring – hvis altså man investerer i et par farver eller tre.

Den let knækkede og bløde børste gør, at concealeren er super nem at arbejde med. Så man kan faktisk ikke gøre noget forkert, hvilket er endnu et selling point for serien: Enhver kan arbejde med dem!

Herudover dækker Can’t Stop Won’t Stop serien også over en genial Setting Powder, som findes i seks forskellige farver, og som virker helt perfekt og holder hele dagen, samt en Powder Foundation i hele 24 farver, som lægger sig let, lækkert og matterende på huden.

I serien findes også en Matte Primer og en Foundation Brush, som jeg ikke har prøvet. Men jeg overvejer lidt at investere i seriens Matte Primer, fordi de andre produkter i serien bare er så vildt gode, og fordi en primer bare altid er en god idé, når man har tendens til fedtet T-zone.

Fælles for alle produkterne er, at de koster rundt regnet halvdelen af, hvad man ellers nemt betaler for tilsvarende produkter, og det er jo sådan set ret okay!

Hvis du er nysgerrig og vil handle NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop til din typiske skandinaviske hud, så kan jeg afsløre, at jeg har følgende nuancer i de forskellige produkter til min typiske skandinaviske hud:

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tanke til New Zealand og et forsinket, og anderledes, postkort fra Kaikoura