Frikanin: Slip kaninen ud af buret

Opskrift: Vegansk cremet løgsuppe

På det seneste har flere følgere på Instagram spurgt til, om jeg ikke kan blive bedre til at dele flere af mine plantebaserede opskrifter.

Flere har opfordret til, at jeg bare deler opskrifterne direkte i mit feed eller i story, men altså … Med den måde, som Instagram stjæler med arme og ben på, og hvor man i realiteten kun ejer sit indhold, indtil Instagram ikke mener, man skal eje det længere – eller de en skønne dag lukker ned, og alt ens indhold går tabt (se bare, hvad der skete med MySpace … okay, gammel-dame-reference), så vil jeg altså hellere dele opskrifter her på bloggen. Her bestemmer jeg nemlig selv, det er nemmere at skrive en længere tekst, hvilket de fleste opskrifter kræver, og indholdet holder i øvrigt væsentligt længere på bloggen end de sølle fem minutters fame, som man efterhånden får på Instagram.

Og har du svært ved at finde noget på bloggen, så kan du altid bruge søgefeltet, som de fleste blogs og hjemmesider har. Også denne her.

Det var naturligvis slet ikke sociale medier, det her indlæg skulle handle om. Det var endnu en plantebaseret opskrift. Og der er faktisk intet, jeg hellere vil, end at sende masser af planteopskrifter ud i verden, så flere kan blive inspireret til at spise mere grønt – måske endda i ny og næ skifte de traditionelle opskrifter ud med en vegansk.

Opskriften på vegansk løgsuppe med fløde er naturligvis en virkelig nem opskrift, som ikke består af vildt mange ingredienser, og som smager virkeligt dejligt! Det er nemlig sådan, jeg bedst selv kan lide det.

Indrømmet, løgsuppen var ikke barnets nye favoritret. Men jeg er virkelig vild med løgsuppe, særligt her til efteråret, og derfor fik jeg også lyst til at eksperimentere med en vegansk af slagsen.

Opskriften får du nedenfor.

løgsuppe_vegansk løgsuppe_løgsuppe med fløde_cremet løgsuppe_urbannotes.dk_opskrift

Opskrift på vegansk cremet løgsuppe:
Opskriften er til tre personer

Du skal bruge:
Seks store løg
3-4 fed hvidløg
En håndfuld frisk timian
10 g Naturli Smørbar Blok
700 ml grøntsagsbouillon
1 spsk æblecidereddike
200 ml soyafløde
Friskkværnet salt og peber

Sådan gør du:
Pil løg og hvidløg, og snit løgene fint. Skær hvidløg i skiver efter behov. De må gerne være chunky.

Smelt smør i en gryde, og kom løg og hvidløg i sammen med timian. Steg løgene, til de har taget farve.

Tilsæt salt og peber samt bouillon, og lad suppen koge i cirka 20 minutter ved lav varme. Tilsæt til sidst soyafløden, og kog suppen op. Smag til med æblecidereddike og salt og peber efter behov.

Servér med ostebrød. Jeg har lunet nogle skiver flutes i ovnen med lidt olie, salt og peber og Naturli Grate Me på toppen.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frikanin: Slip kaninen ud af buret