5 grunde til, jeg ikke tror på slankekure + en vinder

Artsy spejl-look til favorit-lakkerne fra Le Mini Macaron

[ Indeholder reklame ]

En travl hverdag handler om prioriteringer. Vil man lave mad eller købe take-away? Vil man tørre støv af selv eller købe sig til rengøringshjælp? Vil man lægge neglelak to gange om ugen og gå og stritte med fingrene i en halv time hver gang, eller vil man lægge neglelak en gang hver 14. dag og gå direkte videre til opvask, rengøring og oprydning, fordi man endnu ikke har fået købt sig til den rengøringshjælp?

Lige ift. til det sidste er mine prioriteringer ret klare! Hvis jeg kan slippe for at lægge neglelak alt for ofte og stadig altid have velplejede negle, så vælger jeg til enhver tid den nemme løsning, der er langtidsholdbar og kræver mindst mulig tid og kræfter fra min side.

Derfor har jeg de seneste år også været stor fan af at lægge gel neglelak herhjemme.

Jeg slipper for at tage stilling til at skulle bestille en tid hos en neglesalon og for at betale flere hundrede kroner et par gange om måneden samtidig med, at jeg kan lægge en pæn og holdbar neglelak herhjemme i de sene aftentimer, som ofte er det tidspunkt, hvor jeg endelig har tid til at tage mig lidt af mig selv.

Mine gel-negle skaber jeg med Le Mini Macaron, som gør det muligt at lægge en neglelak med den perfekte glatte gel-overflade, som man ellers kun kan få på saloner. Det tager lidt tid at lægge, fordi hver negl skal under lys i 30 sekunder gange to, men til gengæld er neglelakken derefter hærdet, og man slipper for at få ridser i lakken, fordi man lige skal på toilettet og bakse med en lynlås, og de strittende negle er man også helt fri for. Så i sidste ende sparer man faktisk en del tid.

le mini macaron le metallique neglelak nailpolish urbannotes.dk

Følger man med på min Instagram, har man måske over tid set mig dyrke Le Mini Macaron et par gange om måneden i min story. Enten fordi der skal en ny farve til, eller fordi den eksisterende lak skal repareres. Det kan nemlig også meget nemt lade sig gøre med Le Mini Macaron (læs evt. hvordan her).

Forleden legede jeg så med noget helt nyt til min Le Mini Macaron i min story på Instagram. Og jeg skal da lige love for, at jeg i de efterfølgende 24 timer blev bombarderet med spørgsmål og kommentarer i den forbindelse!

Selvom jeg altså havde planer om at teste endnu en ny og sjov lille gimmick til Le Mini Macaron og SÅ lave en omtale af dem begge samlet, så fik jeg vist alligevel lovet, at der ville komme et indlæg om, hvad kittet i mine stories egentligt var, og hvor det kan købes snarest muligt … Og deraf dette indlæg.

le mini macaron le metallique neglelak nailpolish urbannotes.dk

// Se bort fra, at jeg ikke lige fik lavet de sidste små sirlige rettelser på lakken, inden jeg tog billederne. Den slags sysler er blandt dem, som ofte først får tid i de sene aftentimer, du ved …

Sådan bruges Le Mini Macaron Le Métallique
Først og fremmest: Det lille nye kit til sjov med Le Mini Macaron neglelakkerne hedder “Le Métallique Chrome Manicure Set”. Det er et neglesæt, som man bruger sammen med sine eksisterende Le Mini Macaron lakker, og som tilfører et sejt spejllook ovenpå den eksisterende lak.

Le Métallique kræver altså, at man allerede har (eller køber) et Le Mini Macaon sæt med LED-lampe og en neglelak. Men det er så en investering, som jeg vil vove at påstå, at man bliver utroligt glad for i længden!

Vil man skabe et metallisk look på neglene, så starter man med at lægge en almindelig Le Mini Macaron lak: Et lag neglelak på hver negl, som hver får 30 sekunder under LED-lampen (lampen tæller selv) og endnu et lag neglelak på hver negl, som får endnu 30 sekunder under lampen.

Le Mini Macaron anbefaler selv at kombinere Le Métallique med farven Bubblegum Crush, som er lyserød, eller farven Licorice, som er sort, hvilket navnet nok antyder. Men man kan lege med de lakker, som man har. Jeg brugte selv farven, der hedder Persimmon, som er rødlig pink, fordi jeg tænkte, at den var tættest på Bubblegum-farven.

Dernæst finder man sit Le Métallique sæt frem. Det indeholder en neglepudder, en applikator til at lægge pudder på neglene med og en lille top coat.

Man hiver pudder og applikator frem først og dupper et tyndt lag pudder på neglene, som man trykker let på med applikatoren af gummi. Pudderen fæstner sig til neglen, og man kan nemt lige tørre evt. overskydende pudder af med en tør klud eller en Kleenex.

Hernæst tager man sin top coat og lægger to tynde lag ovenpå de fine nye spejl-negle. Jeg hærdede dem lige under LED-lampen for en sikkerheds skyld. Men det tror jeg ikke nødvendigvis, man behøver.

Jeg synes selv, det er en sjov, fin og nem måde at skabe det lille ekstra på, og resultatet bliver som noget, jeg aldrig har set før, fordi man næsten kan se sit eget spejlbillede i sine negle.

Jeg valgte at starte ganske forsigtigt med en pegefinger på hver hånd, fordi jeg ikke var sikker på, hvordan neglelakfarven ville matche med spejl-looket, og næste gang bruger jeg nok også en farve, som er tættere på dem, som Le Mini Macaron selv anbefaler, fordi jeg føler, den er lidt for rød til lige det her. Men der bliver en næste gang, det er helt sikkert!

Indtil da vil jeg nyde, at jeg ikke behøver at bekymre mig om at ordne negle i et par uger, og så glæder jeg mig ellers til også at teste endnu en spændende nyhed fra Le Mini Macaron – nemlig KittyCorn Magic Holographic Set, som du kan smugkigge lidt på her. Og jeg lover, at jeg som minimum nok skal visse det hele frem i min story på Instagram.

Le Mini Macaron Le Métallique Chrome Manicure Set forhandles her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 grunde til, jeg ikke tror på slankekure + en vinder