The struggle is real: Vinterstøvler til små store drenge

August måneds mest læste

Som jeg skrev forleden, så er august virkeligt hastet afsted!

Jeg føler slet ikke, jeg har nået det, jeg burde. Jeg har heller ikke fået blogget helt så meget, som jeg egentligt gerne ville.

Jeg har til gengæld utroligt mange kladder liggende, som er klar til at blive udfyldt og færdiggjort, og jeg har, som jeg altid har, virkeligt mange idéer til indlæg, som bare på et eller andet tidspunkt skal grifles ned.

Så jeg satser lidt på en mere rolig september, hvor der er lidt mere tid til fordybelse og til at få taget alle de der fotos, som nu engang skal til, når man driver en blog. Og det gerne inden, lyset forsvinder helt i de timer, hvor jeg er hjemme.

Jeg ved dog allerede nu, at september byder på en række spændende ting. Bl.a. skal jeg i næste uge interviewes til et nationalt magasin, hvilket ikke er sket, siden jeg i sin tid fik redesignet et par jeans af modetrolden Jim Lyngvild og endte i Q med dem på 😉

Men mere om det (altså ikke Jim Lyngvild men mit interview) på et senere tidspunkt …

Trods travlhed bød august nemlig alligevel på en lang række indlæg her på bloggen, som efterhånden føles helt hjemlig, og jeg har samlet august måneds mest læste nedenfor … Hvis nu du skulle være gået glip af et eller flere i din egen travlhed.

urbannotes.dk conni lagergreen schmidt

// Billedet er fra en event, jeg var med til at arrangere på job i august, og i min hånd holder jeg en Espresso Honey Martini. Hvis jeg ser veltilfreds ud, så er det, fordi det smager utroligt godt! Opskriften skal jeg nok snart dele 😉

1) Fem nye børnetøjsbrands, der er værd at holde øje med
August bød jo bl.a. på et styks modeuge, der, som altid, var en rendyrket fornøjelse, hvor jeg godt nok kun nåede en brøkdel af alt det, jeg gerne ville nå, men som bl.a. også bød på et kig på en række både gamle og nyere brands, som alle er værd at holde øje med. Det var der også mange andre, der syntes. I hvert tilfælde var mit indlæg om nye børnetøjsmærker, der er værd at holde øje med, et af månedens mest læste.

2) Opskrift – Müsligrød
Noget helt andet, der også altid er populært på bloggen, er opskrifterne. Mit bud på restemad til morgenmad i form af en utroligt lækker müsligrød strøg da også direkte ind som et af de mest læste på bloggen. Tjek opskriften ud, hvis du savner en god og gedigen morgenmad, der mætter, og du også gerne lige vil skabe lidt ekstra luft i køkkenskabene.

3) Hudens største fjender
Vi kan have nok så mange dyre cremer på hylden, hvis vi spiser de forkerte ting eller har vaner, der giver slap hud og rynker. Det er noget, der optager mange, hvad man egentligt kan gøre (og ikke bør gøre), hvis man vil forsøge at holde huden så smuk og spændstig som muligt. Og naturligt nok. Rynker er nemme at få – men de er umulige (med mindre man vil betale i dyre domme for det) at komme af med igen.

4) Hvis du ikke spiser kød, hvad spiser du dog så?
Jeg havde lidt forudset, at der ville være en del, der ville hoppe omkring mit indlæg om at være vegetar (eller pescetar, som det så fint hedder, når man er vegetar, der spiser lidt fisk), fordi det ganske enkelt er et emne, som jeg får utroligt mange spørgsmål til i hverdagen. Jeg pusler i øvrigt med et par indlæg mere om emnet, fordi det er noget, der optager flere og flere, der også gerne vil have flere kødfri dage. Come to the dark side, we have carrots!

5) Når en fremmed bliver håbet for enden af tunnelen
Jeg ved godt, at jeg har brugt ordsproget forkert i titlen på indlægget. Men jeg kan for det første godt lide at lege med sproget og for det andet, så var det faktisk præcis håb, jeg forlod min samtale med en fremmed med. Men der er lige en tunnel og nogle prøvelser, jeg, i bedste eventyrstil, skal igennem, inden mit barn trives i skolen. Men det hjælper altid at få at vide, at man ikke er den eneste, der står i en given situation, og nogle gange behøver det ikke at være en, man kender særligt godt, der holder en i hånden undervejs.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The struggle is real: Vinterstøvler til små store drenge