Halloween uden traditioner - men til gengæld med masser af spøgelsesjægere

Bare lidt om julegaver og en usandsynligt fin sag

[ Indeholder reklame ]

Vi er kun lige i slutningen af oktober. Og det er stadig nok lidt for tidligt at tænke i julegaver. Men det er på den anden side aldrig for tidligt at søge inspiration til julegaver, hvis du spørger mig.

Så skulle du nu have en niece, svigermor og/eller veninde, som er særligt glade for The Body Shop og The Body Shops produkter (jeg har det hele i mine julegavekreds), så er der en ganske særligt god grund til at forkæle dem med noget, som de vil holde af lige netop i år.

The Body Shop er jo, ud over hudpleje, makeup og andet dullegrej, kendte for at gøre en helt masse gode ting for andre. Det være sig truede dyrearter, små samfund, som lever af fairtrade, eller noget helt tredje.

Denne jul har The Body Shop i den gode sags tjeneste sat sig for at give børn, som har haft det usædvanligt svært, muligheden for at lege.

Leg og nærvær er nemlig lige så vigtig som mad på bordet og en seng at sove i, når du er barn. Og gennem leg bearbejder børn hverdagen og dermed også de ting i hverdagen og livet i det hele taget, som er knap så sjove.

Derfor støtter The Body Shop denne jul projektet Play for Peace, som hjælper flygtningebørn fra en krigszone med at lege et sikkert sted igen.

the body shop anisgtsmaske maske multitasking julegaver urbannotes.dk

Projektet foregår i samarbejde med organisationen International Alert, som sørger for et frirum til børnene, så de igen kan have fokus på leg i stedet for på stress, pres og krig. Det har en terapeutisk effekt for børnene og giver dem mulighed for at interagere på en positiv måde og på et sikkert sted.

Det, som gør hele idéen lidt ekstra fin, er, at julegaverne, som man kan købe i The Body Shops butikker denne jul, også har leg som omdrejningspunkt.

Ved at købe en julegave fra The Body Shop giver man altså ikke kun leg til børn, som virkeligt har brug for det. Man får også en gave, som man selv kan lege med og, som kan upcycles og genbruges.

Sådan en gaveæske er altså ikke nødvendigvis bare sjov juleaften men forhåbentligt også efterfølgende.

robot money bank the body shop julegaver christmas urbannotes.dk

Det kunne fx være den utroligt fine Robot Money Box, som gemmer på små rejsestørrelser af velkendte duftserier fra The Body Shop, og som efterfølgende kan bruges som sparebøsse på børneværelset.

Eller de fine foldbare gaveæsker, som The Body Shop har lavet i samarbejde med House of Holland, og som man kan bruge til at dyste i familien med, når man først har taget indholdet ud.

Der er med andre ord drysset lidt leg ud over stort set alle julegaverne fra The Body Shop i år, og når man køber en af julegaverne, hjælper man altså et flygtningebarn med at lege sikkert i et helt år.

Det må til sammen vist siges at være den ultimative julegave, der forhåbentligt gør modtager glad, spreder glæde hos mange, og som støtter børn, der har haft det svært. Jeg synes i hvert tilfælde, det er rigtigt fint – og jeg har muligvis allerede et par af gaveæskerne på listen over mulige julegaver til folk, jeg holder af.

Julegaverne fra The Body Shop er netop kommet i handlen og kan bl.a. købes her.


Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween uden traditioner - men til gengæld med masser af spøgelsesjægere