Det gode køkken: Brioche burgerbollen

Byens bedste sommerlimonade?

bang & Jensen istedgade københavn limonade

På de fleste andre tidspunkter på året ville jeg vælge en Cola Zero, en Pepsi Max eller et glas vand til mit måltid på en café. Men i disse sommertider kan jeg slet ikke stå for de limonader, som de fleste caféer skriver på tavlen i anledningen af den rare, lyse og varme sæson.

Den bedste, jeg hidtil har fået serveret denne sommer i København, må være Bang & Jensens hjemmelavede limonade, som er en syrlig-sød smagseksplosion i munden.

Jeg har naturligvis forsøgt at gøre kunsten efter i eget køkken. Men det er endnu ikke lykkedes mig at knække koden for, hvordan Bang & Jensen har mikset ingredienserne, som bl.a. er japansk myntete, hyldeblomst, lime og frisk mynte samt naturligvis rørsukker.

Indtil jeg når ind til kernen af min research må jeg “nøjes” med at lægge vejen omkring Istedgade og hænge i solen med familien og min nye guilty pleasure.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gode køkken: Brioche burgerbollen