Tre interessante dokumentarer på Netflix, som du vil se

De eneste makeup-produkter, du (reelt) har brug for

[ Reklame – indeholder produkter, der er modtaget til test + reklamelinks ]

Antallet af makeupprodukter med alskens spændende egenskaber vil ingen ende tage. Og vi kan hurtigt samle utroligt mange produkter, som med tiden enten viser sig at blive favoritter eller, som ender i bunden af makeuppungen for for evigt at ryge i glemslen.

Men hvis vi nu, hånden på hjertet, skal skære ind til benet og se på, hvad vi helt reelt har brug for, når vi skal lægge en basismakeup, så vil jeg vove at påstå, at bare fem (F-E-M) produkter kan gøre det.

Når man har blot fem makeupprodukter, er man desuden måske mere omhyggelig med at vælge de rigtige, kan bruge lidt mere på hvert enkelt produkt, og man får måske brugt dem helt i bund. Og så kan man jo altid supplere med de makeup-favoritter, som man ikke kan undvære.

makeup miild exuviance sensai sandstone idun minerals

1) En god (matterende) primer
En primer er en rigtigt god investering uanset, om du bruger fem eller femten makeupprodukter hver dag. En primer giver nemlig den gode basis for makeuppen og gør, at den holder hele dagen lang.

En primer bruges efter din dagcreme men som det første led i din makeup. Den holder makeuppen på plads og udglatter porer og fine linjer.

Jeg ville til enhver tid vælge en matterende primer, fordi den så desuden sørger for, at du ikke skinner om kap med solen efter blot en times tid eller to.

Lige nu er jeg svært begejstret for Exuviance Matte Perfection Pore Minimizing Primer, som holder huden helt mat hele dagen.

Exuviance Matte Perfection Pore Minimizing Primer forhandles bl.a. her.

2) Concealer
En concealer er alfa-omega for en pæn makeup – i hvert tilfælde, hvis du vælger den rette!

En god concealer dækker ujævnheder, mørke rande, rødme og evt. urenheder.

Gå efter en cremet concealer, som du nemt kan arbejde med med fingrene. De mere flydende concealers lysner, mens de cremede dækker.

Jeg er (stadig) ret tosset med danske Miild Organic Mineral Concealer Duo, som, hvis man kombinerer den lyse og den rosa tone, dækker til perfektion.

Miild Organic Mineral Concealer Duo forhandles bl.a. her.

3) Foundation (evt. i pudderform)
Det er svært – som i meget svært – at finde den helt rigtige foundation, som dækker perfekt og passer perfekt i farven. Ikke desto mindre er en god foundation et must-have produkt, når det handler om det gode makeup-look.

Jeg er, af flere grunde, som regel mest til en foundation i pudderform. For det første dækker den knap så kraftigt (det, som skal dækkes, bliver forhåbentligt dækket effektiv at din concealer) og for det andet, er en mineral foundation i pudderform nemmere at arbejde med og få helt jævn uden kedelige kanter.

Led efter en pressed/compact mineral foundation. Kig fx. hos Sandstone, som netop har lanceret en skøn (hudvenlig) en af slagsen.

Sandstone Pressed Mineral Foundation forhandles bl.a. her.

4) Highlighter
En highlighter er din redning uanset, hvor lidt du har sovet. En cremet highlighter kan nemlig redde dit fjæs og få dig til at se frisk ud uanset, hvor hård din nat eller morgen (eller livet generelt) har været.

Det gode ved en cremet highligter er, at den naturligvis kan bruges på kindbenene og næseryggen. Men den kan også anvendes på øjnene, hvor den kan fungere som en let og lækker øjenskygge, der åbner øjet op. Desuden kan den fint duppes på læberne (brug den på lidt læbepomade), hvis de mangler lidt shine. Effekten vil være som med en let læbestift.

Den gode cremede highligter finder du bl.a. (lige om lidt) i Sensai Supreme Illuminator, som jeg blot har en lille smug-prøve af. Så den, som kommer  i handlen inden længe, vil se en anelse anderledes ud. Men uanset, så er den skøn og multifunktionel.

Sensai Supreme Illuminator vil bl.a. blive forhandlet her.

5) Mascara
Om den skal være sort, brun, blå eller lilla, må du helt selv om. Men en mascara skal til, så dine vipper får fylde, længde og farve.

Find en mascara, som kan fange både de lange og de små vipper, så det ikke kun er vipperne i midten, du rammer.

Det, synes jeg, er nemmest med en mascara med korte børstehår. Men det vil nok være individuelt afhængigt af, hvor rolige hænder man har.

Et bud på en god mascara, der gør det nemt at lægge en flot og fyldig mascara (og som samtidigt plejer vipperne) er IDUN Minerals EIR Curling.

IDUN Minerals EIR Curling mascara forhandles bl.a. her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre interessante dokumentarer på Netflix, som du vil se