Vores jul i år

De seks bedste Black Friday tilbud – men køb nu kun det, du har brug for

Ambivalens er nok det ord, der dækker bedst over mit forhold til Black Friday.

Jeg elsker jo gode tilbud. Men jeg har det også stramt med det overforbrug, som sådan en dag som Black Friday lægger op til. For har vi virkeligt brug for flere nye kjoler, læbestifter og støvler?

Nogle gange har vi jo, og derfor kan det også være utroligt fint at spare penge.

Desuden er det jo sæson for at købe julegaver, og i den forbindelse er det også dejligt at spare en skilling eller to, som man så i stedet kan bruge på en dejlig middag for hele familien eller, hvis man er en af dem med de helt store julegavebudgetter, måske endda en lille weekend get-away med dem, man har kær.

I anledningen af Black Friday har jeg samlet nogle af de bedste rabatter på nogle af de webshops, jeg shopper oftest på.

Brug dem endelig! Men brug dem også med fornuft.

Hvis du har 50 par sorte jeans liggende i skabet, så behøver du nok ikke endnu tre par, bare fordi de er sat ned med 25 pct. 😉

black friday tilbud udsalg rabatkode urbannotes.dk

De fineste Black Friday tilbud:

Nilens Jord
Jeg elsker ganske enkelt Nilens Jord, og deres makeup er faktisk noget af det, jeg bruger mest herhjemme. Det fungerer nemlig bare, er hudvenligt og AllergyCertified.

I anledningen af Black Friday har Nilens Jord sat alt ned på deres webshop med 20 pct. Må jeg i den anledning bl.a. anbefale bl.a. Mineral Foundation Compact, som jeg selv bruger stort set hver dag året rundt (med mindre naturligvis jeg er ved at teste en anden foundation), og den helt fantastiske Micellar Cleansing Water, som er en af de absolut bedste micellar, jeg har prøvet (og jeg har prøvet en del!!)

Husk også at hoppe forbi Nilens Jord outlet, hvor du i dag sparer hele 50 pct.

Stylepit
Vil du spare en hel masse procenter på julegaverne til hele familien, så har Stylepit også åbnet op for Black Friday-festlighederne. Her kan du bl.a. shoppe med 25 pct. rabat på alt beauty.

Tjek evt. den utroligt lækre Avocado Deep Cleansing Clay Mask fra Ilse Jacobsen ud. Den er også en god gave til dig selv og din hud!

Desuden sparer du op til 70 pct. på resten på Stylepit lige nu. Jeg har selv bl.a. siddet og luret lidt på denne lækre bluse fra Mads Nørgaard, som der er en vanvittigt god besparelse på. Uhm … leopard!

Yves Rocher
Hvis du har siddet på den anden side af skærmen og sukket over den fantastiske beauty pakkekalender fra Yves Rocher, som jeg har omtalt et par gange, så er det i øvrigt i dag, du skal slå til.

Yves Rocher giver nemlig 50 pct. på en valgfri vare på webshoppen pga. Black Friday, og det betyder altså også, at man kan få den skønne kalender til halv pris.

Jeg synes nu også altid, Yves Rocher har mange lækre juleæsker, som jeg, af erfaring, ved, vækker glæde, når de ligger under træet juleaften.

Brug koden ‘BLACK17’ ved check out, hvis du skal handle en vare til halv pris.

Boozt
Jeg tror aldrig, jeg har klikket mig ind på Boozt uden at blive fristet af et eller andet. Hvis du har det på samme måde, mangler en ny vinterfrakke eller en lille bunke julegaver til familie og venner til super priser, så giver Boozt lige nu mellem 25 og 50 pct. stort set alle deres varer (der er få undtagelser).

Må jeg bl.a. anbefale det lækre Juliana uldsæt fra Femilet til en gave til en, du holder virkeligt meget af? Jeg har fået sættet i gave fra Femilet for nyligt og er helt høj over, hvor rart det er at sove i uld (for ikke at tale om at tusse rundt i det en hel søndag formiddag!) Blusen til sættet finder du i øvrigt her.

Moodings
Står der en smuk vase, sengetøj eller måske lækre plakater på nogle ønskelister i år, så kan jeg anbefale at hoppe forbi Moodings, som jo seriøst har alt det lækre til hjemmet.

Moodings giver 25 pct. på alt i anledningen af Black Friday. Du skal blot bruge koden ‘BD’ ved check out.

Inden vi havde tænkt i, at Black Friday var lige om hjørnet, har vi bl.a. klikket dette nye sofabord fra HAY hjem. Det pynter så meget i stuen (og var virkeligt tiltrængt!!), at jeg godt lige kan leve med, at vi har betalt fuld pris for det for ganske nyligt. Tanketorsk!

GOSH Copenhagen
Et sidste tip til Black Friday er at lægge vejen omkring GOSH Copenhagens webshops, hvor du sparer mellem 30 og 70 pct. på alle lækkerierne.

Jeg er personligt selv løbet tør for bl.a. GOSH Copenhagens fantastiske Forever Eye Shadow, som jeg bruger som eyeliner, og som jeg er så utroligt begejstret for, at jeg heller lige må få købt en ny af slagsen hjem i en fart.

Pssst … Køber du iøvrigt for 199 kr. eller derover, smider Gosh Copenhagen en mascara med i dit køb.

God fredag, god fornøjelse og husk nu kun at købe det, du har brug for 🙂

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores jul i år