Et hoteltip til Amsterdam

De tre solråd genopfrisket + en række geniale nye solprodukter

[ Indeholder reklame ]

Det kan godt være, at man glemmer fra år til år, hvor lækkert foråret egentligt er. Men jeg synes altså, foråret pludseligt er braget igennem med ekstra bravour, og jeg er vild med, at det faktisk allerede føles helt som sommer. Sådan mindes jeg ikke, april plejer at være?!

Solen har da også skinnet fra en skyfri himmel stort set hele weekenden her i København, og allerede tidligt på ugen blev jeg mødt af forårskåde mennesker overalt i byen, når jeg cyklede hjem fra arbejde. Forleden eftermiddag var hele Dronning Louises Bro sort af mennesker, og folk og fæ har rigtigt fundet deres cykler frem og fylder i mylderet på cykelstierne. Byboere er ret vilde med forår! Og jeg er en af dem!

Men det er også nu, man for alvor skal passe på. Passe på solen altså. Huden er bleg og særligt sensitiv over for solens stråler efter en lang vinter, og selvom vores hud har en smule indbygget solfilter, så skal der ikke mange minutter til i solen, førend man bliver rød og dermed skader huden for evig tid.

I dag har UV-indekset i København og omegn fx været oppe omkring 4 mange steder, og det betyder, at os med hudtype 2 (se mere om hudtyper her) kan være ude i solen i cirka en halv times tid uden solcreme. Er vi i solen længere, vil solens stråler begynder at påvirke vores hud – og altså ikke i den positive retning.

Ligesom jeg glemmer, hvor lækkert foråret kan være fra år til år, så er der også en del, som glemmer, hvordan man beskytter huden mod solens stråler fra år til år. Derfor tænkte jeg, at en genopfrisker af solrådene var på sin plads.

bedstes solcreme solcremetest urbannotes.dk nivea sun beauty bear tan James Read gardual tan Avene Solky Mist

De tre solråd:
1) Skygge: Søg skygge, når solen står højt på himlen (typisk mellem 11 og 15)

2) Solhat/tøj: Dæk hoved, skuldre og andre udsatte steder med tøj, når du er ude i solen

3) Solcreme: Husk solcremen, og brug nok af det. Der skal 30-40 ml. til en voksen krop – med andre ord en hel håndfuld, hvis du skal beskytte hele kroppen på fx stranden.

Men hvordan skal vi så beskytte huden mod solens stråler? Tøj og solhat er altid en god idé. Det samme er skygge. Men det er nu nok de færreste af os, der har lyst til at sidde i skyggen en hel solskinsdag, og her komme solcreme ind i billedet.

Har du en god gammel favorit (evt. en sjat fra sidste år), så er det oplagt at bruge denne. Men vil du gerne prøve noget nyt, så er her en lille stribe solprodukter (også et par stykker til alle os, der gerne vil snyde lidt), som ikke kun beskytter mod solens stråler, men som også er super skønne, og som sikrer, at den kulør, man får, bliver ekstra pæn og holder længere.

NIVEA Sun UV Face
Ansigtet er ofte det første offer for solens stråler. Desværre er solcreme i ansigtet ikke altid en fornøjelse. Det problem har NIVEA dog sat sig for at løse med tre nye solcremer, som er skræddersyet til ansigtet, og som på ingen måde fedter og lægger sig i en fed hinde på den, i mit tilfælde, i forvejen fedtede T-zone.

NIVEA Sun Face findes som anti-age og anti-pigments solcreme med både SPF 30 og SPF 50 samt som Shine Control med SPF 30 – og man mærker dem faktisk ikke på huden, hvilket er skønt! Desuden er de dejligt taskevenlige, så de er nemme at have med på farten.

NIVEA Sun UV Face forhandles bl.a. her.

Eau Thermale Avène Silky Mist
Personligt kan jeg rigtigt godt lide solcreme, som kan sprayes på, fordi det er super nemt, når man er på farten. Så bruger jeg en almindelig solcreme på kroppen, inden jeg går hjemmefra (fordi creme bare er nemmere at fordele i den rette mængde – og der skal som bekendt en håndfuld solcreme til en krop), og så supplerer jeg med solcreme på spray i løbet af dagen, fordi det er nemt og hurtigt.

Avène har netop lanceret en helt ny Avène Sun Mist SPF 30, som, jeg forudser, kommer til at bo i min taske hele sommeren. Sun Mist er en helt let oliebaseret mist med spray og med plejende solsikkeolie. I modsætning til mange andre mist-solcremer, som kan dufte ganske kraftigt, så er Avène Sun Mist SPF 30 kun ganske svagt parfumeret.

Avène Sun Mist forhandles bl.a. her.

NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on
Når man har børn, så kender man også til den der evige kamp ift. at få påført solcreme. Det skal helst gå stærkt, det skal helst være en let creme, som er nem at fordele, og så skal man helst orke at diskutere, når der så skal påføres solcreme igen i løbet af dagen.

Den nye NIVEA Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+gør lige hele solcreme-dansen en tand nemmere, fordi solcremen er puttet i en roll-on, som er super nem at rulle henover huden. Lillemanden napper sågar selv den lille roll-on og smører løs (måske fordi han så ved, at han slipper for, at jeg kommer rendende med den fede creme og smører løs!)

NIVEA Protect & Sensitive Roll-on er parfumefri, vildt nem at fordele og er perfekt til skoletasken. Ret genialt tænkt, faktisk!

NIVEA Protect & Sensitive Roll-on forhandles bl.a. her.

Beauty Bear Tan Vitamins
Du har sikkert allerede spottet de mange vingummibamser, der efter sigende skulle booste hårvækst. Men nu kan du altså også få vingummibamser, der booster den solbrune kulør! Beauty Bear Tan Vitamins er med andre ord et kosttilskud, som indeholder betacaroten, og som dermed går ind og forbereder huden til solen ved at give kulør til underhuden.

Det gør det nemmere at få en smuk gylden farve men gør samtidigt risikoen for solskoldninger mindre. Med andre ord forberedes huden bedre til solen.

Herudover er Beauty Bear Tan Vitamins veganske, hvilket, jeg synes, er særligt rart, fordi jeg så kan spise dem. Og de smager faktisk så godt, at man har lyst til at spise dem som slik.

Dog behøver man kun at spise et par stykker hver dag for at opnå en effekt. Beauty Bear Tan Vitamins indeholder i øvrigt Acerola, som er spækfyldt med Vitamin C, der er kendt for at booste kollagen i huden og dermed holde den mere spændstig.

Beauty Bear Tan Vitamins forhandles bl.a her.

James Read Gradual Tan H2o Tan Drops Face
Men hvad så nu, hvor vi smører os ind i solcreme og stadig venter på, at vores små vingummibamser skal booste vores gyldne glød og kulør? Jamen så snyder vi os da bare i gang! Og her er James Read på banen med verdens nemmeste selvbrunerdråber til ansigtet, som er lette at styre, og som man blot mikser i sin dagcreme (eller solcreme) og dermed får gradvist mere kulør til ansigtet.

Dryp blot 1-4 dråber James Read Gradual Tan H2O Tan Drops Face i din ansigtscreme og vent så på, at kuløren kommer snigende. Jo flere dråber, des hurtigere går det med kuløren.

Men start med en enkelt dråbe og arbejd dig så op. For man KAN se kuløren. Undgå desuden at smøre creme med Tan Drops på brynene. Jeg taler af erfaring, når jeg siger, at man kan få ret markerede bryn!

James Read Gradual Tan H2O Tan Drops Face forhandles bl.a. her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hoteltip til Amsterdam