10 beauty trends, der er værd at holde øje med i år

December måneds mest læste

Mon ikke de fleste af os vil kigge tilbage på december som en hyggelig måned med glade julesmil samt lidt julesved på panden og (forhåbentligt) masser af gode stunder med familie og venner?

Jeg ser i hvert tilfælde tilbage på december som en langt henad vejen dejlig måned, hvor jeg bl.a. fik tilbragt tid sammen med en masse mennesker, jeg holder særligt meget af.

Men naturligvis er december også altid en smule travl, fordi måneden på en eller anden måde er kortere (i hvert tilfælde på arbejdsfronten), og fordi der er ganske meget, der skal forberedes. Måske det også netop er derfor, vi godt kan lide at rejse ud af landet i december. Ingen julestress – kun hotelophold og service!

Det er jo så i øvrigt en anden ting, jeg vil huske december for: At vi hoppede på en flyver og rejste til Los Angeles. Men meget mere om det på et senere tidspunkt. For jeg skal naturligvis nok dele en masse derfra til de rejselystne, der læser med. Promise!

Intet tilbageblik over december uden decembers mest læste her på bloggen, hvor der, naturligvis, var gået lidt jul og nytår i den. Det betød bl.a. en række adventskonkurrencer, som naturligvis trak en her del læsere til.

Men hvis vi ser bort fra dem, så var de fem mest læste indlæg på bloggen de nedenstående. Måske du gik glip af dem. Måske du har lyst til at genlæse …

tivoli food hall tivolihjørnet urbannotes.dk

12 idéer til gode julegaveønsker
Om det var en generel mangel på idéer til juleønskesedlen eller spænding ift, hvem der vandt den fantastiske nytårskalender fra The Body Shop, som jeg afslørede i indlægget, er svært at sige. Men faktum er, at min lille guide med bud på gode sager til ønskesedlen blev bloggens mest læste indlæg i sidste måned. Listen holder i øvrigt stadig, hvis du ikke fik, hvad du virkeligt ønskede dig i julegave. Mange af de gode sager er sågar på udsalg nu.

10 budgetvenlige nytårsaccessories, der kan pifte ethvert outfit op
Der gik lidt glitter, glimmer og fede detaljer i den. Men det er åbenbart ikke kun mig, der er fan af glimmerstøvler, seje kravatter og lækre smykker og tasker, der kan gøre ethvert outfit lidt sjovere. Indlægget med de mange lækre accessories til gode priser blev nemlig læst amok.

Tivoli Food Hall: Madmekka for alle typer smagsløg
Indlægget om Tivoli Food Hall var også på listen over mest læste indlæg i november. Men det lever stadig i bedste velgående. Det er da også et godt sted, som bestemt er et besøg værd! Vi skal helt sikkert forbi Tivoli Food Hall, når vi er hjemme i København igen. Nu må den værste trængsel være taget af, tænker jeg.

Afslører din hals, hvor gammel du er?
Godt, at I var mange, der syntes, dette var et relevant og læseværdigt indlæg! Det er jeg glad for. For tag nu godt vare på den hals, og plej den, som du ville pleje din øvrige hud. Det fortjener den. Det fortjener du!

November måneds mest læste
Det femte mest læste indlæg på bloggen er simpelthen listen over Novembers mest læste indlæg på bloggen, så … Gik du også glip af de mest læseværdige indlæg i november, så har du nu chancen – igen.

God læselyst!

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 beauty trends, der er værd at holde øje med i år