Dengang barndommen fik masser af røg

Den bedste vandfaste mascara er slet ikke vandfast

[ Indeholder reklame ]

Det sker med jævne mellemrum, at jeg får en mail med spørgsmål omkring, om der da ikke er en vandfast mascara, jeg kan anbefale. Med det sjaskede næsten-sommervejr, vi har haft på det seneste, er jeg blevet spurgt lidt ekstra mange gange. Og jeg siger altid det samme: Gå efter en vandfast mascara, der slet ikke er en vandfast mascara.

Jeg tænker, at grunden til, at vandfast mascara er noget, som mange er på udkig efter hele tiden, er, at der for det første ikke findes mange vandfaste mascaraer, der er sådan rigtigt gode.

Min erfaring er i hvert tilfælde, at vandfast mascara enten drysser, slet ikke er vandfast, eller at de overhovedet ikke gør andet ved vipperne end at farve dem. Og jeg forventer altså volumen af min mascara. Ellers kan det jo være sådan lidt ligemeget.

Herudover synes jeg, at 99 pct. af de vandfaste mascaraer, jeg har prøvet, er nærmest umulige at få af vipperne. Ofte ender jeg med at stå med halvdelen af mine vipper på en vatrondel, når jeg forsøger at fjerne vandfast mascara. Og det er jo bare helt skidt!

Af de årsager bruger jeg meget sjældent vandfast mascara. Jeg bruger istedet den samme mascara, som jeg altid gør, uanset om det regner, sner, om jeg skal ud at sejle, i poolen på ferien, skal se en sørgelig film, cykler i modvind, sveder på løbeturen eller noget helt andet, som kræver en mascara, som ikke løber. Nemlig en såkaldt 38 degrees mascara, tube mascara eller tubing mascara, om man vil.

Det smarte ved en tube mascara er, at den giver volumen, adskiller vipperne og, naturligvis, farver vipperne, samtidig med, at den snildt kan tåle både en regnbyge, tårer i øjenkrogen og en svømmetur, så længe vandet bare ikke er over 38 grader.

tube mascara tubing mascara bedste vandfaste mascara 38 graders mascara sensai eyeko beautyblog urbannotes.dk

// Er du på udkig efter en mascara, der holder til vind, vejr og tårer, så kig efter en tubing mascara. Sensai og Eyeko er de mærker, jeg bruger i hverdagen.

Og når man er færdig med at have mascara på, så tager man blot varmt vand og fjerner sin mascara meget nemt.

Det kan man enten gøre ved MEGET forsigtigt at trække eller nulre mascara af vipperne med varmt vand, ved brug af varmt vand på en vaskeklud eller rondel eller ved at bruge en helt almindelig makeupfjerner. De tube mascaraer, jeg har prøvet, fjernes i hvert tilfælde ok nemt med en micellar water, og hvis der endelig sidder lidt mascara tilbage på vipperne, så kan det nemt trækkes af med lidt varmt vand.

Skal jeg pege på et par tube mascaraer, jeg selv har rigtigt gode erfaringer med, og som jeg konstant bruger i hverdagen, så kan jeg varmt anbefale Sensai Mascara Lash Volumiser 38C (den til venstre på foto) og Eyeko Black Magic Mascara(til højre på foto), som begge giver masser af volumen til vipperne, holder vand (høhø) og nemt fjernes igen.

Der findes dog også andre mascaraer i genren. Heriblandt kan fx nævnes Clinique Lash Power Mascara, Blinc Mascara, Bobbi Brown Intensifying Long Wear Mascara og Estee Lauder Double Wear Zero-Smudge Mascara.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang barndommen fik masser af røg

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com