Blød basis i børnetøjsgarderoben

Den store AllergyAward dommertest

allergyaward-allergycertified-dommer-urbannotes-dk

Mandag den 24. april løber den internationale AllergyAward-uddeling af stablen i London.

Jeg har deltaget som almindeligt interesseret de to foregående gange, der har været AllergyAward, hvor det er foregået i København.

Men ved de to tidligere arrangementer har jeg blot haft fornøjelsen af at sidde passiv som lytter for at suge den seneste viden om allergier og allergifremkaldende stoffer til mig samt heppe på de produkter, som har været indstillet til priserne som de bedste allergivenlige produkter inden for forskellige kategorier.

Denne gang har jeg en anderledes aktiv rolle. Og den er jeg faktisk allerede i fuld gang med at arbejde på.

Jeg er nemlig så heldig at være blevet valgt som en af de dommere, der skal være med til at vurdere, hvilket produkt, der skal løbe med prisen for det bedste hudvenlige produkt.

I alt har Allergy Award i år seks kategorier, som er værd at holde øje med, hvis du selv vil vælge de bedste allergivenlige produkter derude: Bedste hudvenlige produkt til børn, bedste hudvenlige produkt til kvinder, bedste hudvenlige produkt til mænd, bedste hudvenlige produkt til institutioner og professionelle, bedste hudvenlige produkt til husholdningen samt bedste hudvenlige produkt valgt af forbrugerne.

Hver kategori dækker over et væld af produkter. Og blandt dem, jeg skal teste, er en rigtig god og stor bunke af produkter til både kroppen, håret, barnets krop, fødderne, tøjet, toilettet, hjemmet og alskens andre produkter, som jeg alle sammen skal igennem. Faktisk så mange, at kun knap halvdelen kunne være på billedet ovenfor.

Nogle af produkterne kender jeg rigtigt godt, andre har jeg en smule kendskab til, og andre igen er helt nye for mig. Fælles for dem alle er dog, at de skal testes godt og grundigt igennem og bedømmes, så jeg kan pege på de produkter, som, jeg mener, er aller bedst.

Desuden er alle produkterne, der er opstillet til AllergyAward, på forhånd vurderet af toksikologer fra den internationale allergimærkning AllergyCertified, der har sikret, at produkterne, som er opstillet, lever op til deres krav om, at de er hudvenlige, og at der således er minimal risiko for at udvikle allergi ved brug af produkterne.

Jeg er allerede i fuld gang med at teste hele herligheden (ja, jeg bruger ekstra meget creme i disse dage, og hele familien får også en ekstra tur) for på bedst mulig vis at kunne bedømme, hvilke der er mine favoritter.

Det er mange produkter at skulle igennem. Men heldigvis synes jeg jo, hele kategorien er vanvittigt interessant, og den er desuden fyldt med utroligt gode produkter, som det er en fornøjelse at lave tests på.

Nogle af dem med særligt interessante egenskaber kan der jo måske også blive et indlæg ud af, da jeg jo altid gerne deler ud af mine erfaringer med gode og særlige produkter – specielt, hvis de kan bruges med god samvittighed af alle.

Er du nysgerrig på, hvilke mærker, jeg skal bruge de næste par måneder på at teste (og som har produkter, der er testet som værende hudvenlige), så har jeg listet nogle af mærkerne nedenfor:
– By Falengreen
– Ecooking
– Active by Charlotte
– ByK neglelak
– GingerOrganic Copenhagen
– Änglamark
– OrganiCup
– Derma
– Faaborg Pharma
– Zenz Organic
– Mascha Vang
– oMoi Skincare
– Neals Yard Remedies
– Nilens Jord
– Veltie
– Rudolph Care
– Huggies
– Olivy
– Neutral
– Weleda
– Nappynat
– Cool Kidz
… og mange flere …

Ikke alle produkter fra de enkelte mærker er nødvendigvis hudvenlige og allergivenlige. Men kig efter det lille blå AllergyCertified mærke, hvis du vil have et allergitestet produkt.

Se evt. mere om AllergyAward her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blød basis i børnetøjsgarderoben