Undskyld, bemærkede du, at du var ved at blive kørt ned af en bus?

Efterårets bedste beauty-nyheder

[ Indeholder reklame ]

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Men efteråret er skudt i gang. Og selvom vi for nyligt har haft lidt mange noget regnvåde dage til min personlige smag, så er efteråret godt i gang med at efterligne sommeren med solskin, varme dage tilsat et drys af de smukke farver, som den nye sæson typisk er så rar at tage med sig.

Sammen med de mere brunlige blade, de lidt køligere vinde og den mere sprøde luft er der naturligvis også kommet en række spændende beauty-nyheder i anledningen af efteråret.

En del af disse er landet i min postkasse over de seneste måneder, hvilket har betydet travlhed på det lille kontor for at nå at smøre, blende, sprøjte og påføre det hele.

I den anledning har jeg samlet syv efterårsnyheder fra beauty-land, som jeg bestemt synes, du skulle overveje at prøve, hvis du får chancen.

peter thomas roth filorga foreo ufo mini elizabeth arden retinol sensai blush makeup hudpleje efterår 2018 urbannotes.dk

Efterårets bedste beautynyheder

1) Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum
Måske du allerede kender Elizabeths Ardens prisvindende gyldne Advanced Ceramide Capsules til dagsbrug? Nu lancerer Elizabeth Arden også små kapsler til at forsøde din huds nat. Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum er et lille vidunder til huden, der er pakket godt og grundigt ind i små rosaguld kapsler, så retinolen beskyttes maksimalt.

De nye kapsler indeholder en avanceret kombination af retinol, som synligt mindsker fine linjer og rynker, booster hudens struktur og ensarter den. Huden efterlades blød og fin og helt klar til natten.

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Serum forhandles her.*

2) Foreo UFO Mini
Når du heller ikke de jævnlige ansigtsbehandlinger, som du ellers burde? Jamen så kan du springe over, hvor gærdet er lavest med den nye Foreo Ufo Mini, som er en Foreo UFO i lommeformat.

Foreo UFO Mini gør det muligt at foretage en ansigtsbehandling på blot 90 sekunder ved hjælp af varmeterapi, pulseringer og de smarte UFO-Activated masks, som er en stribe af ansigtsmasker, som er lige til at bruge sammen med UFO Mini alt efter, hvad huden har behov for lige nu.

Foreo UFO Mini er en oplagt beautygadget til den travle kvinde, der gerne vil pleje huden lidt mere end den sædvanlige hudpleje kan klare, og jeg elsker den!

Foreo UFO Mini kan købes her.

3) Filorga Scrub & Peel Body
Bare fordi man måske ikke viser helt så meget hud i efteråret som om sommeren, så betyder det ikke, at man ikke skal give huden på kroppen kærlighed i løbet af den koldere sæson også. Bl.a. er det en rigtig god idé at eksfoliere jævnligt, så huden forbliver blød og tager godt imod fugt.

Filorga Scrub & Peel Body bruges på fugtig hud og efterlader kroppen helt fantastisk blød pga. bl.a. ingredienser som hyaluronsyre og vulkansk aske, der til sammen både eksfolierer og peeler huden. Brug den en til to gange om ugen for det bedste resultat – og den blødeste hud.

Filorga Scrub & Peel Body kommer snart i handlen.

4) Peter Thomas Roth Skin to die for
Jeg glemmer nogle gange, hvor fantastisk et produkt en primer egentligt er. Peter Thomas Roth har med sin nye Skin to die for No-filter Mattifying Primer & Complexion Perfector mindet mig om det.

Skin to die for primer føles som silke på huden, udglatter med det samme og minimerer porer, rynker og fine linjer. Huden kommer til at se mat ud, og så fungerer Peter Thomas Roth Skin to die for ikke bare kosmetisk. Den forbedrer også huden på længere sigt, hvis man bruger den dagligt. Brug den under eller uden makeup.

Peter Thomas Roth Skin to die for primer forhandles her.

5) Sensai Blooming Blush
Uanset om man er løbet tør for kaffe eller har sovet utroligt skidt, så kan en blush gøre, at man ser 90 pct. friskere ud på blot få sekunder. Af samme årsag går jeg aldrig ud ad døren uden blush (og highlighter!)

Men en blush skal ikke være for svær at påføre, og en god blush blender ind i huden, så man ikke får klovnekinder men istedet får det rette friske og levende look på en naturlig måde. Det kan den nye Sensai Blooming Blush sørge for!

Sensai Blooming Blush blender let og meget jævnt på huden, og den er helt idiotsikker. Desuden indeholder den yderst fine blush også en lille stribe highlighter, der lige kan bruges til at fremhæve det øverste af kindbenene. Meget nemt og meget fint – både derhjemme og på farten.

Sensai Blooming Blush kan købes her.

6) Antonio Axu Heat Protection Spray
Antonio Axu er ikke bare i handlen med et nyt hårprodukt. Selve mærket er også ganske nyt i Danmark og netop lanceret derude. Det er en stribe spændende produkter, som jeg glæde mig til at få yderligere mellem fingrene. Hvis jeg dog indledningsvist skal tippe om et ganske fantastisk produkt fra den nye Aktion Axu hårplejeserie, så er det Antonio Axu Heat Protection Spray.

En heat protection spray er et must uanset, om du føntørrer, glatter eller krøller håret. Men hvis du glatter eller krøller håret, ved du også, at håret nemt bliver en smule genstridigt og nemt klistrer til glattejernet, når man prøver at beskytte det med en spray. Det problem har Antionio Axu løst med den nye spray, der også er ganske let og dufter som en hel lille slikbutik.

Antonio Axu Heat Protection Spray sælges her.*

7) Filorga Lift-Designer Serum
Vi ved vist efterhånden alle sammen godt, at det der med at rulle huden (særligt, hvis man ruller MOD tyngdekraften) er godt, og mange af os hiver troligt jaderullen frem, når fx et serum skal rulles ekstra godt ind i huden.

Men Filorga har taget skridtet videre og simpelthen givet os et serum, som man ikke kan undgå at rulle ind i huden. Rullen sidder nemlig på emballagen, og når man trykker lidt på knappen i siden, så flyder de gode og opstrammende dråber ud af beholderen, så de er lige til at rulle ind i huden. Genialt! Desuden er rullen dejligt kølende og nem at rengøre, da den kan tages af emballagen.

Filorga Lift-Designer Serum forhandles her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld, bemærkede du, at du var ved at blive kørt ned af en bus?

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
Administrér cookieindstillinger
urbannotesdk@gmail.com