Nu med (verdens lækreste) frikanin

Efterårsferie med bæredygtige vinterstøvler og et drys af velgørenhed

[ Indeholder reklame ]

Så længe jeg næsten kan huske, har det været sådan, at manden i huset er rejst væk for at dykke og slikke sol i efterårsferien, mens vi andre har været hjemme og har taget lidt ferie drysset med en smule arbejde og ferie-SFO.

Jeg glemmer aldrig første gang, hvor Lillemanden var blot få måneder gammel, da kufferterne blev pakket for at tage på dykkerferie i Egypten, mens jeg var alene hjemme med en skrigende baby i otte dage. Jeg fik ikke mange bade og ikke meget at spise. Men til gengæld kom jeg da af med de sidste graviditetskilo og fik testet mit overlevelsesinstinkt af …

Denne efterårsferie er det ikke stort anderledes. Lige bortset fra at Lillemanden ikke skriger længere, har lange legeaftaler og kan hjælpe med at rydde op (hvis han bliver bedt om det) og lave mad (igen, hvis han bliver bedt om det) … Men far er taget til Bahamas, og vi skal bare hygge, arbejde lidt og lidt i ferie-SFO hist og pist.

Vi har dog skudt vores alenetid formidabelt i gang med en hel masse feriehygge, en god løbetur, masser af kaninnus og en biograftur med Mugge & Vejfesten i dag.

vinterstoevler petitnord vedhæng urbannotes.dk
vinterstoevler petitnord vedhæng urbannotes.dk

Lillemanden fik i den anledning testet sine nye vinterstøvler fra Petit Nord. Jeg fik dem til ham for blot et par uger siden, og var, selvom jeg intet havde at gøre med valget af modellen af støvlen, helt skudt i dem!

Jeg synes egentligt, det er ganske vanskeligt at finde “rigtige” vinterstøvler til større drenge, som rent faktisk også er pæne på den der lidt sejere måde. Men det, synes jeg, de her er!

Heldigvis er barnet også meget begejstret. Og selvom jeg havde troet, han på ingen måde ville være begejstret for de charms, som jeg fik med til støvlerne (mere om dem senere), så synes han, de er MEGA seje. Så så meget for at kende ungens stil, mor … Ja, man kan blive overrasket.

Men vi er altså rørende enige om, at vinterstøvlerne fra Petit Nord er rigtig lækre. Og vi er også begge pænt begejstrede for, at de er god kvalitet og, ikke mindst, at de er bæredygtigt producerede. Og nej, det er faktisk ikke bare noget, jeg lige slynger ud af ærmet. For en anden ting, jeg har lært i mit liv som mor, er, at en bare 9-årig knægt sagtens kan være ganske alvorligt bekymret for miljøet. Og det er Lillemanden altså!

vinterstoevler petitnord vedhæng urbannotes.dk

De nye charms eller vedhæng til støvlerne har en anden ret fin historie. De er nemlig ikke bare pynt, som åbenbart er det sejeste i verden … De har også et formål.

Det er nemlig sådan, at hvis man køber et vedhæng til sine Petit Nord sko eller støvler til 40 kr., så støtter Petit Nord kvinder og par ude i verden, som kæmper med fertilitetsudfordringer med de samme 40 kr. Det vil altså sige, at med de to vedhæng, der sidder på Lillemandens støvler, er der doneret 80 kr. til projektet, der hedder MoreBabiesPlease.

Vedhængene findes både som bogstaver og såkaldte cushions (små læderpuder), som dem, der sidder på støvlerne på billedet, og som sløjfer, hvilket nok mest taler til de mindre piger – selvom man tydeligvis aldrig skal gøre sig klog på den slags som mor!

Har I altså stadig ikke købt vinterstøvler til sæsonen, så er det nogle meget lækre kvalitetsstøvler, der oven i købet er bæredygtigt produceret, og som altså kan kombineres med et fint lille twist af velgørenhed.

Køber I dog online, så vær obs på at tjekke størrelserne ift. mål. Jeg køber normalt str. 37-38 til Lillemanden i sneakers, som han går mest i, men vinterstøvlerne fra Petit Nord, som han passer perfekt, er altså kun str. 35. Så der er en vis risiko for at bestille støvler aaaaalt for store, hvis man bare klikker det hjem, som “man plejer”.

Nu vil vi nyde resten af efterårsferien med forhåbentligt lidt mildere vejr og med en lille kanin, der bliver større og frækkere for hver dag, der går. God efterårsferie til jer, der er så heldige!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med (verdens lækreste) frikanin

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com