En helt igennem god nyhed

En hel bunke ting fra modeugen, jeg glæder mig til i den kommende sæson

[ Indeholder reklame fra CIFF Kids ]

Det kan godt være, at man ikke helt kan fornemme foråret i luften endnu. Men det er på vej, og jeg satser personligt på, at foråret nærmere kommer før end siden, da jeg simpelthen ikke er typen, der kan finde ud af at blive begejstret over mørke, kulde, blæst eller, for den sags skyld, sne (ja ja, skyd mig bare for den sidste. Sne er hyggeligt, når det falder blidt, og man sidder indenfor. Men ellers ikke …)

Med den nye sæson kommer dog ikke bare længere dage, mere lys og en ordentlig stak krokus. Der kommer også en kæmpe bunke spændende nye kollektioner.

Nogle af de nye kollektioner til børnene, var jeg så heldig at få et smugkig på for allerede et halvt års tid siden, og jeg kan godt afsløre, at der endnu engang er en hel masse at glæde sig til.

Som sædvanligt har jeg mest kigget på de fine sager, der kommer til drengene, fordi det nu engang bare er det, der interesserer mig mest, og fordi du sikkert kan se rigtig meget af alt det nye til pigerne hos nogle af mine skønne blog-kolleger, hvoraf mange er pigemødre.

marmar copenhagen forår og sommer 2018

MarMar Copenhagen
Jeg er ret vild med de mere enkle styles, som MarMar tryller frem til drengene den kommende sæson.

Det er striber, gråtoner blandet med gråtoner og så nogle ret lækre prints. Desuden er jeg faldet ret gevaldigt for det lækre termo fra MarMar, som bl.a. kommer med striber.

Jeg har selv boet i en MarMar termojakke det meste af efteråret, og det har været så rart!

the new me she and him forår og sommer 2018

The New 
Kender du overhovedet The New She and Him? Hvis ikke, så er det bestemt et mærke, der er værd at holde øje med. Det er ret sejt design til ret gode priser. Jeg købte selv nogle dele til Lillemanden for nogen tid siden og har været dejligt tilfreds.

Til den kommende sæson tryller de med endnu flere temmeligt seje og fede detaljer samt sjove twists. Og de designer også til pigerne.

nordic label enfant forår sommer 2018

Nordic Label og Enfant
Nordic Label er intet mindre end det bedste basistøj, man kan få fingrene i. Og i den kommende sæson er det naturligvis også skønne, bløde striber, lækre t-shirts, undertøj og, ikke mindst, lækre hatte og kasketter, der er i spil.

Enfant kommer fra samme hus som Nordic Label og giver med deres utroligt fine nye palmeprint på sko og sandaler lyst til sol, sommer og strand. Ku’ godt selv det hele!

gro company børnetøj forår sommer 2018

Gro
Skønne Gro med de lækre kvaliteter og det enkle design kommer bl.a. med enkle t-shirts med bogstavprint på.

Jeg er ret vild med, at det er holdt så utroligt enkelt, som det er, og vil faktisk også gerne have en The Hidden City t-shirt i størrelse mor.

Så må vi se, hvem der først spilder hele vejen ned ad den pæne hvide t-shirt. Mor eller barnet. Oddsene er cirka 50/50 …

kids by kiss forår sommer 2018

Kisse
Kids by Kisse er det skønneste univers af børnetøj med børnetegninger på. Kollektionen ændrer sig ikke som sådan fra sæson til sæson, og det behøver den heller ikke.

Men den nye seje bomberjakke, som i øvrigt er unisex ligesom mange af de andre ting fra Kisse, fik mig alligevel til at tabe kæben, da jeg så den. Uf! Den er pæn!

Small rags forår og sommer 2018

Small Rags
Jeg er så glad for, at Small Rags for et par år siden kastede sig over også at designe til de lidt større børn. For Small Rags er bare sejt – uanset alder.

Bl.a. har jeg et rigtigt godt øje til Small Rags t-shirten i bedste Miami Vice-stil og de seje skovmandsskjorter, som har været sikre hit herhjemme i versioner fra de tidligere kollektioner. Man kan altid lige smide en sej og blød skjorte over en t-shirt, og så er outfittet fuldendt.

someday soon forår sommer 2018

Someday Soon
Someday Soon er gået all in på accessories til drengene i den kommende sæson, og det er ret lækkert! Alle drenge elsker badesandaler, som de bare kan smutte i, når de skal afsted, og at de så er pæne og seje gør jo ikke noget.

Desuden lancerer Someday Soon en hel masse rigtigt pæne solbriller – og naturligvis også en masse lækkert tøj!

riff kids disney wheat by clara tiff kids urbannotes.dk

knast by krutter forår og sommer 2018
lill boo kasket

Hold desuden øje med …

Andet, der er værd at holde øje med, er bl.a. de seje nye Marvel x Disney prints i samarbejdet mellem Wheat og Disney (og dermed altså også Marvel). Der kommer ret mange lækre sager, der kan få alle drenge (og sikkert også nogle piger) til at falde i svime.

Husk derudover at få en af kasketterne fra Lil’ Boo Cap Co i hænderne, hvis du ser dem. De er utroligt lækre (og pæne) og har samme kvalitet som mange af de gode kasketter, man finder derude til voksne – bare til børnevenlige priser.

Er du pigemor (eller har du bare en mere end gennemsnitligt modig dreng), så er blusen fra By Clara med de broderede ord “Make the World Great Again” næsten et must. Det er et statement, der vil noget, og jeg kan li’ det!

Desuden kommer Knast by Krutter med en række ret seje print til drengene (og en ret så pæn rund taske, som jeg faktisk gerne selv vil have til de luftige sommerdage …) Det er dem med Meditation Silence og sailor-temaet ovenfor.

Husk også at tjekke de lækre strikkede frugter fra Ferm Living Kids ud (de er i butikkerne allerede – se bare her).

Og så læg lige mærke til de mange glade farver! Ja, jeg kan ikke undgå at komme lidt i forårshumør 🙂

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt igennem god nyhed

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com