Opskrift: Cremet grønkålssuppe - en ægte decemberfavorit

En julehilsen og en video fra Auckland

Siden jeg sidst tjekkede ind på bloggen, har vi fejret en dejlig jul.

Ikke sådan en, som de fleste sikkert har fejret derhjemme. Men for os var den lige præcis, som den skulle være.

Ingen julestress, ingen konflikter, fordi sværen ikke var sprød (det ville så også være mærkeligt, eftersom jeg som vegetar aldrig ville servere flæskesteg) og ikke en flig af stress. Altså lige bortset fra, at det er en smule udfordrende at skulle købe julegaverne, når der står en 8-årig nysgerrig sjæl og ånder en i nakken, mens man forsøger at være totalt hemmelig med sine julegaveindkøb …

Vi tilbragte julen i Wellington, som jo er den hyggeligste by, man kan komme i tanker om! Her skal jeg virkelig tilbage til en skønne dag! Men mere om Wellington på et senere tidspunkt.

Vi spiste en dejlig pizza som julemad, drak Bundaberg Ginger Beer til og havde desværre slet ikke plads til dessert, hvilket ellers var planlagt, nu hvor det trods alt var jul. Vi pakkede julegaver op i sengen på hotellet, spiste slik og chokolade, og mens Lillemanden, helt høj på sine julegaver og en god dag, faldt saligt i søvn, så pakkede vi vores kufferter for at tage videre til New Zealands sydø og Kaikoura, hvor vi er i skrivende stund.

Det var jo egentligt tanken, at vi ville have fejret julen, som vi plejer, når vi er downunder: Med fejring og gaver julemorgen den 25. om morgenen. Men eftersom vi skulle i lufthavnen i Wellington, videre til Christchurch og så op til Kaikoura med en Uber på selveste juledag, så vurderede vi, at det nok var smartere at tage hele gaveræset og julehyggen den 24. om aftenen, så vi i ro og mag kunne nyde en aften i hinandens selskab og ikke stresse for meget den 25.

Wifi på hotellet i Wellington var i øvrigt sågar så godt og velfungerende, at jeg formåede at få lavet vores lille video fra Auckland færdig og lagt op på YouTube. Det der med hurtigt og ubegrænset wifi er åbenbart ikke en selvfølge her i New Zealand, hvor vi flere gange har oplevet blot at have få KB at rutte med. Men så er det heldigt, at ingen af os er internet-afhængige, eller noget …

kaikoura whale watch urbannotes.dk schulz by crowd le fix hoodie rejseblog

// Billedet er fra Kaikoura og taget lige efter vores bådtur, hvor vi bl.a. endte midt i en flok delfiner, der legede langs vores båd og viste os, hvad de kunne. En virkelig vild oplevelse!

Jeg satser på, vi får bedre net i Australien, hvor vi rejser til nu her den 30. december efter et par dage i Christchurch. Sydney og nytår venter nemlig forude. Så kan jeg forhåbentligt også få klippet og uploadet de små film, som vi har lavet fra Hobbiton og Waitomo, Rotorua, Taupo, Wellington og her fra vidunderlige Kaikoura, hvor vi bl.a. fik optaget nogle små bidder film på vores bådtur i det vildeste blæsevejr i går, og hvor jeg flere gange var bange for at tabe min telefon i bølgen blå.

Når og hvis du ser filmen nedenfor, vil du måske bemærke, at jeg siger ”skat” lige lovligt mange gange til barnet. Men det er altså sådan, jeg tiltaler ham 5.000 gange om dagen året rundt.

Det er mindst lige så irriterende at høre på, som det er forargende, at jeg stadig kysser mit barn på munden. Eller at han får lov til at komme med mig i bad, når vi har fælles badefaciliteter på campingpladser hernede.

Sidstnævnte var i øvrigt noget, en ældre dame kommenterede på her til morgen, da vi var nogle stykker, der havde mindre drengebørn med på damebadeværelset, fordi hun mente, det var upassende. Jeg kunne bare trække på skulderen, for det er altså ikke sådan nogle toilet- og badefaciliteter, hvor folk går nøgne rundt. Alt sker bag lukkede døre. Men kultur er forskellig, og det oplever man i høj grad, når man rejser ud i verden.

Se vores lille film fra fine Auckland, New Zealand, her:

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Cremet grønkålssuppe - en ægte decemberfavorit