Cleanse for nybegyndere

En lille hotelperle i Sydvestfrankrig

Nu ved jeg jo ikke, om du er typen, der inviterer din bedre halvdel på spontane romantiske get-aways. Men er du sådan en type, eller vil du gerne være sådan en type, så har jeg muligvis det bedste forslag i ærmet til et helt perfekt hotel til at se hinanden i øjnene over utroligt lækker fransk mad, velsmagende cocktails og med en udsigt, som ret sandsynligt får en lille tåre frem i øjenkrogen hos både han- og hunkøn.

Godt nok var jeg omgivet af lutter kvinder, da jeg besøgte hotellet. Og godt nok var det kun en enkelt overnatning, hvor vi kun spiste og sov på hotellet pga. et super hektisk program.

Men jeg dagdrømte lige et splitsekund om at sidde dér på terrassen med udsigt til Pyrenæerne sammen med manden i mit liv og med selskab af en smask lækker cocktail, mens den franske sol kyssede min næsetip.

hotel-cap-de-castel-urbannotes-dk

Hotellet er Hotel Cap De Castel og ligger i den lille franske by Puylaurens i Sydvestfrankrig.

Jeg besøgte stedet i forbindelse med presseturen med A-Derma, og jeg var helt betaget fra første sekund. Fortryllet af udsigten, af de oste, der blev serveret i restauranten og af det autentiske franske udtryk, der kendetegner både hotel og byen omkring hotellet.

Det var da også kun os damer, som var af sted på arbejdstur, der ikke kiggede hinanden dybt i øjnene, da vi sad på restauranten over den udsøgte mad, gode vin og charmerende stemning. De fleste andre så ud til at være på romantisk weekend, hvilket stedet er 100 pct. oplagt til – specielt, fordi det er et voksenhotel eller parhotel, hvor børn faktisk ikke er velkomne med deres smasken i cornflakes og plasken i poolen.

drinks-i-solen-urbannotes-dk-hotel-sydfrankrig

Puylaurens ligger i øvrigt cirka en times kørsel fra Toulouse, så det mest oplagte er nok at leje en bil i Toulouse for at køre derud.

Så har man til gengæld også en bil, som kan tage én videre ud i det yderst betagende landskab, når man ikke lige sidder og fletter fingre ved poolen eller går en rolig tur i byen med de gamle (og meget franske) bygninger og smalle veje.

Når man ikke nyder hotellet, byen og omgivelserne, er hotellets restaurant i øvrigt et rigtig udmærket sted at tilbringe tiden. Maden er nemlig sublim, veltilberedt og rigtigt lækkert præsenteret. Hotel Cap De Castels restaurant er da også Michelin recommended, hvilket vil sige, at Michelin guiden peger én i retningen af, at man får et rigtig godt måltid lige her.

hotelmorgenmad-urbannotes-dk

Morgenmaden er i øvrigt også på alle måder værd at sætte tænderne i, og der er alt, hvad hjertet måtte begære af ægte smørfyldte franske croissanter, frugtsalat, æg, smoothies samt naturligvis (god) kaffe.

Eftersom tidsplanen var knap, og vi var trætte og mætte oven på et fyldt program (og dejlig fransk mad), fik vi aldrig mulighed for rigtigt at udforske byen eller hinandens værelser på hotellet. Men mit eget værelse, hvor jeg tilbragte i alt cirka ni timer, hvoraf de otte var med hovedet på puden, var både stort, rent, hyggeligt og rigtig fint indrettet med lækre toiletartikler og stort brusehoved.

hotelvaerelse-sydfranrkig-bondestil-urbannotes-dk

I det hele taget er Hotel Cap De Castel sådan et sted, hvor man konstant får lyst til at udbryde: Åh! Ah! Uhm! Nåh! Det er helt klart en anbefaling og et besøg værd, hvis man trænger til at komme væk fra det lumske danske forår og ned til lutter fransk idyl.

Fristet? Se evt. mere på Hotel Cap De Castels hjemmeside.

sydfrankrig-hotel-cap-de-castel-urbannotes-dk
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cleanse for nybegyndere