Efterårsferie med bæredygtige vinterstøvler og et drys af velgørenhed

En lille sjat juleopvarmning – men kun, fordi man skal være hurtig

[ Indeholder reklame ]

Faktisk er jeg ikke den store fortaler for, at julen starter, før det er december. Og jeg kiggede da også noget, da vi var på Fisketorvet i går og gik forbi en rendyrket julebutik. Det er lidt tidligt, ikk’?!

Til gengæld ved jeg, at hvis man skal have fingrene i en de rigtigt gode julekalendere til voksne, så skal man være tidligt ude. Ofte bliver de nemlig udsolgt længe før kalenderen viser 1. december. Og for mig er det altså indbegrebet af julehygge at have en beauty-julekalender at hygge mig med som nedtælling til juleaften.

frikanin urbannotes.dk yves rocher pakkekalender julekalender

//Felix synes også, sådan en beauty-julekalender kan noget …

Igen i år er jeg så heldig at have fået fingrene i mine to favoritter, når det kommer til julekalendere med skønheds-grej.

Den ene er en julekalender fra The Body Shop. Og det er nok 10. år i træk, jeg er så heldig at kunne decemberhygge med sådan en. Det er med andre ord virkelig blevet en juletradition – og en af de hyggeligste, faktisk!

Jeg har Dream Big This Christmas Deluxe kalenderen. Det vil sige den mellemstore julekalender i serien, som indeholder produkter til en værdi af over 1.200 kr., selvom den kun koster rundt regnet det halve.

Men så er der også i alt 25 produkter i, fordi The Body Shop sælger deres kalender i hele verden. Så kan man enten vælge at tyvstarte med at pakke op den 30. november, eller man kan dobbeltforkæle sig selv den 24. december. Man er jo voksen, og så bestemmer man den slags helt selv!

the body shop julekalender pakkekalender urbannotes.dk

Igen i år har The Body Shops julegaver et godt formål, som de støtter, når vi andre frivilligt køber os fattige i fine julegaveæsker, personliggjorte Body Butters eller en af de tre forskellige julekalendere.

Denne gang er det den globale børnerettighedsorganisation Plan International, som får et bidrag til at styrke piger i Brasilien og Indonesien gennem uddannelse, så de kan føre deres karrieredrømme ud i virkeligheden.

Så skulle det endelig være sådan, at man synes, det er noget pjat med sådan en julekalender med 25 skønhedsgaver, så kan man fx nøjes med at shoppe en fin personliggjort Body Butter med navn på til sig selv eller en, man holder af. Det hele tæller.

Se evt. alle julegaver fra The Body Shop her.

the body shop julekalender pakkekalender urbannotes.dk julegave the body shop urbannotes.dk 2019 juledufte

Lillemanden er i øvrigt ikke så lidt misundelig over, at jeg allerede har hele to julekalendere stående, som bare venter på at blive pakket op. Men jeg ved fra pålidelige kilder, at han både kan se frem til en LEGO Harry Potter julekalender og et besøg af nissen hver lørdag og søndag i julemåneden (efter eget ønske vil han hellere have få større gaver end 24 små – og jeg synes bare, det er SÅ fint, der skal pakkes væsentligt færre gaver ind!)

Han har dog allerede været i gang med at kigge med lange øjne efter begge mine julekalendere, som han altid synes, er næsten lige så interessante som sine egne.

Min anden beauty-julekalender minder da også lidt om hans typiske pakkekalender. Julekalenderen fra Yves Rocher kommer nemlig i en stor og fin julesæk med i alt 24 fine stofposer, der er lige til at hænge på en snor med små fine træklemmer.

urbannotes.dk yves rocher pakkekalender julekalender urbannotes.dk yves rocher pakkekalender julekalender

Jeg har ikke fået hængt min op endnu. Men den plejer (for ja, jeg har også haft Yves Rocher pakkekalenderen i nogle år efterhånden) at hænge i stuen ved de franske døre mellem stuerne, hvor den pynter så fint i hele december. Nogle gange sammen med en lyskæde. Andre gange med lidt anden julepynt.

Det er generelt virkelig hyggeligt at forkæle sig selv på den måde, og det kan meget varmt anbefales. Faktisk forsøder det samtlige decembermorgener for os alle tre, fordi de to mænd i husstanden også altid lige skal lure med i, hvad der gemmer sig i poser og bag låger. Og sådan noget som badebomber forsvinder fx på mystisk vis meget hurtigt ind på børneværelset …

Frem til lørdag den 19. oktober er der oven i købet 10 pct. rabat på alle køb på Yves Rochers webshop med koden MSSEXTRA10, så det er nu, man skal slå til, hvis der skal shoppes jule-forkælelse – til sig selv eller andre.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

2 kommentarer

 • Sarah

  Hej Conni, jeg kender udmærket det med jul. Indtil for få år siden ringede min svigermor konsekvent d. 1. november for at få ønskesedler til jul. Her måtte jeg så lige – igen – sige at jeg godt ville have overstået min fødselsdag, inden jeg skulle udfærdige juleønsker. Så jeg vil godt lige have rundet d. 6. november, før jeg skal bryde mit hoved med jul. Nyd eftermiddagen og aftenen.
  De bedste hilsner
  Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Hej Sarah,
   Nogen er bare væsentligt tidligere ude end andre med det der jul. Men hey! Tillykke med fødselsdagen i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie med bæredygtige vinterstøvler og et drys af velgørenhed