Hverdag vs rejseliv + en rabatkode til en god app, når man rejser med børn

Et lille snert af hjemve og en video fra Taupo, New Zealand

Efterhånden er det over en uge siden, jeg sidst tjekkede ind på bloggen. Det føles som meget længere tid siden, fordi vi har oplevet så utroligt mange ting på ganske kort tid.

Samtidigt er der i dag præcis 14 dage til, at vi sætter os på et fly mod Danmark igen. Det er ret vildt at tænke på!

Det er dog faktisk okay, at hjemrejsen snart nærmer sig. Ikke så meget for min skyld, for jeg har det sådan set okay med, at vi de seneste minimum 14 dage er vågnet op til temperaturer over 30 grader hver dag, at vi ikke skal spekulere på stort andet, end hvad vi skal spise og på hvilken restaurant, at jeg kan sidde og arbejde nogle timer hver aften i ro og mag, og at jeg dermed helt slipper for vækkeuret, der bimler løs i morgenmørket.

I går aftes fik Lillemanden dog en mindre nedsmeltning på en restaurant, fordi han ville hjem. Ikke bare hjem til vores ellers totalt lækre og meget misundelsesværdige lejlighed i South Bank i Brisbane. Men hjem til Danmark!

Han var træt, fordi det havde været en lang dag, og han var stået alt for tidligt op. Men han græd hjerteskærende i en halv time og ville bare gerne tage det næste fly til Danmark, og det kunne kun gå for langsomt!

Efterfølgende blev han dog glad igen, og i dag har han været i perlehumør efter en god nats søvn. Men det var godt nok hjerteskærende, da det stod på! Og så forståeligt, hvis han begynder at savne sine venner derhjemme.

corbett and Claude pizza brisbane urbannotes.dk

// Pizzaen, som Lillemanden græd salte tårer ned i. I øvrigt en verdensklasse pizza fra Corbett and Claude i Brisbane, som man klart skal lægge vejen forbi, hvis man er på de kanter. Stedet vandt prisen som bedste pizza i Brisbane i 2017, og det er forståeligt nok!

Måske er jeg i virkeligheden også ved at være en anelse mæt af at leve i en kuffert. At pakke ud og ned med få dages mellemrum og at gå i de samme sandaler hver evig eneste dag.

Men samtidigt stortrives jeg virkelig i det gode vejr og har bestemt ikke trang til hverken snevejr eller frostgrader lige nu. Så hvis bare vi kunne tage lidt af det gode vejr med hjem i kufferterne, så ville jeg ikke grue for at komme hjem til hverdagen igen.

I mellemtiden har jeg fået klippet en ganske lille film til YouTube sammen fra Taupo i New Zealand. Det er efterhånden over en måned siden, vi var i Taupo og ved smukke Taupo Lake. Og jeg måtte da også lige se alle billeder og videoer igennem fra stedet, fordi det lå gemt langt nede i bunken over steder, vi efterhånden har besøgt.

Jeg glæder mig til at klippe de resterende videoer sammen og få dem delt, så vores lille virtuelle dagbog i levende billeder fra vores to måneder på farten kan blive komplet. Jeg er sikker på, vi vil synes, det er rigtig sjovt at gense det hele om nogle år.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag vs rejseliv + en rabatkode til en god app, når man rejser med børn