Hvad en dreng på 8 år ønsker sig ... #RIPSquishy

Fem beauty-nyheder, jeg er særligt vild med lige nu

[ Indeholder reklame ]

Lige om lidt går der sommerferie i den, og det betyder som regel, at den konstante regn af beauty-nyheder er sat på pause for en måned eller to.

Ingen grund til panik dog! De seneste uger er der nemlig kommet rigtigt mange sommernyheder i butikkerne, så der skulle gerne være et væld af lækkerier at kaste sig over, mens vi venter på en ny sæson.

Plus, at der jo er et liv efter sommerferien, hvor det typisk vil være sådan, at der bliver skruet ned for solcremerne, solskinspudder og pasteller og op for de mere efterårsvenlige produkter til hår og hud.

Inden der dog går helt sommerferie i den, ville jeg lige nå at tippe om fem helt dugfriske nyheder, som jeg er særligt vild med lige nu.

De fleste af dem er kun lige kommet i handlen. En enkelt er af lidt ældre dato, men jeg har først for alvor kastet mig over den de seneste par uger og er faldet pladask for alsidigheden – og for at den derudover også passer perfekt til sæsonen og er dejligt kuffertvenlig.

beauty sommernyheder nivea micellair phformula compact foundation gosh copenhagen strobelight pudderdåserne alt i en fodcreme tangle teezer wet brush urbannotes.dk

Pudderdåserne Alt i en fodcreme
Først og fremmest en spændende nyhed fra to utroligt dygtige damer! Pudderdåserne har nemlig lige sendt endnu et meget spændende produkt i handlen. Og hvad er egentligt mere oplagt end en fantastisk fin fodcreme her midt i sandalsæsonen?

Alt i en fodcreme er parfumefri og designet til at blødgøre og mindske hård hud på fødderne samt sørge for, at hård hud ikke opstår. Cremen bekæmper derudover tør og revnet hud på fødderne. Og så indeholder Alt i en fodcreme også Sensidin DO, som er en velkendt ingrediens, når det handler om at bekæmpe lugt, men som samtidig er meget skånsom mod huden og dens øvrige bakterieflora.

Jeg har heldigvis ikke selv de store problemer med fødderne. Men jeg har dog tendens til, at huden på særligt tæerne bliver temmeligt nemt tør. Det har Pudderdåserne Alt i en fodcreme allerede fået bugt med på blot få dage.

De fleste fodcreme har tendens til at lægge sig som en fedtet hinde på og under fødderne, så man skøjter rundt i bare tæer med fare for at vælte på badeværelsesgulvet. Det gør Alt i en fodcreme slet ikke. Tværtimod trænger den vildt hurtigt ind, så man er fri for at lege Bambi på glatis.

Jeg skal lige have manden, som døjer en del med revner på hælene, til også at teste cremen. Men indtil videre er mine behov ift. en fodcreme fuldt ud dækket – og mere til.

Pudderdåserne Alt i en fodcreme forhandles her.

pHformula Compact Foundation SPF50+
Nu vi taler om effektive hudplejeprodukter, så har jeg jo også en forkærlighed for pHformulas fantastisk effektive produkter til hudpleje. pHformula har tidligere snuset en smule til makeup, men altid med et dybere formål udover, at det “bare” skal se godt ud.

Således også med den helt nye pHformula Compact Foundation SPF50+, som er en kompakt foundation, der både nærer, heler og fugter huden samtidig med, at den virker anti-inflammatorisk, indeholder SPF50+ og har en virkeligt god dækkeevne uden, at man behøver at male sin foundation på.

Hovedingredienserne i pHformula Compact Foundation er tidselolie, som virker lysnende og helende samt forsvarer huden mod frie radikaler; E-vitamin, som beskytter mod luftforurening og UV-stråling samt virker anti-inflammatorisk og sårhelende; plus naturligvis både UVA- og UVB-filtre, som beskytter mod solens stråler.

Den nye Compact Foundation er derudover virkelig nem at arbejde med. Den er drøj i brug og dækker endda selv pigmentpletter temmeligt effektivt – også selvom man kun lægger den i et ganske tyndt og sommerligt lag.

pHformula Compact Foundation SPF50+ forhandles hos klinikker.

GOSH Copenhagen Strobelight
Makeup behøver naturligvis ikke at have en dybere mening for at være fantastisk. Det kan også bare fungere, give lækre resultater og være noget, man holder af at bruge. Således med de (næsten) nye Strobelight fra GOSH.

Strobelight blev egentligt lanceret tilbage i april i år som en limited edition serie af smukke chubby sticks med lækre glimtende farver. Men jeg har først for alvor lært at elske dem nu!

Strobelight er nemlig faktisk et fantastisk alsidigt produkt, som holder hele dagen, og som kan bruges som både highlighter i ansigt og på kroppen, eyeliner, læbestift og øjenskygge.

Jeg bruger selv min Strobe Light lidt over det hele. Ofte ryger den dog blot på som eyeliner. Men hvis jeg synes, lejligheden er til mere glitrende øjne, så påfører jeg Strobelight på hele øjenlåget og arbejder den på plads med en finger. Desuden har jeg brugt den på næseryg og kinder for et fint highlight der.

Det eneste problem med Strobelight er, at den er så tyk, at den altså kræver en helt ny blyantspidser, hvis man skal have glæde af den i længere tid. Så det må jeg på jagt efter, førend jeg tager Strobelight med mig på ferie som et af de eneste makeupprodukter.

GOSH Copenhagen Strobelight forhandles her.

NIVEA MicellAIR
Når man siger A, må man også sige B. Og når man bruger makeup, så må man også rense makeuppen af igen.

Jeg synes selv, det afhænger meget af, hvilken makeup man bruger, om man synes, et bestemt afrensningsprodukt fungerer for en. Jeg ved i hvert tilfælde, at nogle fantastiske makeupfjernerprodukter fungerer optimalt til nogen typer makeup, mens de har det stramt med andre. Man må altså prøve sig frem.

Jeg er dog faldet pladask for den nye NIVEA MIcellAIR Eye Make-up Remover Gel, der renser helt mildt og uden at hive eller svie nogen steder, men som samtidigt endnu har kunnet hamle op med alle de genstridige mascaraer, jeg har udsat den for.

Den nye MicellAIR gel fugter og plejer samtidigt huden med hyaluron og efterlader derfor huden dejligt fugtet.

Brug den blot på en vatrondel, og fjern alt makeuppen med få strøg.

MicellAIR er IKKE drøj i brug, og der skal ganske meget gel på vatrondellen for, at den smyger sig problemfrit over huden. Men til gengæld koster produktet ikke stort mere end en stor cappuccino to-go, så på den måde er den stadig alle pengene værd!

NIVEA MicellAIR Eye Make-up Remover Gel forhandles her.*

Tangle Teezer Wet Detangler
Det er ikke så lang tid siden, jeg stiftede bekendtskab med Tangle Teezer første gang. Men jeg blev instant fan! Tangle Teezer er naturligvis primært udviklet til at børste hår, som nemt filtrer, og det gør kort hår ikke. Men jeg er helt tosset med den måde, som Tangle Teezer samtidigt masserer hovedbunden på.

Nu har Tangle Teezer så også lavet en hårbørste, som er skabt til at udfiltre både vådt og tørt hår, selv hvis håret er slidt i spidserne. Men man kan også bruge børsten til at fordele balsam i håret under bruseren med, og det er her, jeg er blevet helt tosset med den nye Wet Detangler.

Ja, det er nemt at fordele balsam i kort hår. Men det er rarere at fordele balsam i håret med en børste, som samtidigt masserer hovedbunden, så det kan mærkes helt ned i tåspidserne.

Tangle Teezer Wet Detangler kan købes her.

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad en dreng på 8 år ønsker sig ... #RIPSquishy