Forårets bedste hudplejenyheder + en enkelt til håret

Fem gode solcremer til ansigtet + en vinder

[ Indeholder reklame ]

Der går ikke mange dage imellem, at jeg bliver spurgt, om ikke jeg har et godt tip til en god ansigtssolcreme. Men det er da også svært at finde en solcreme til ansigtet, og jeg kender alt til at stå og være frustreret over, at ansigtet enten bliver hvidt, at cremen fedter for meget, eller at ansigtet føles helt tilstoppet og ulækkert, når man først er færdig med at påføre det gode lag solcreme.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Men jeg har dog over årene fundet ud af, at solcreme til kroppen altså er no-go i ansigtet. Naturligvis kan man få solcremer, som er egnet til begge dele. Men jeg vil til enhver tid sige, at en solcreme til kroppen skal bruges fra halsen og ned, mens en solcreme til ansigtet skal bruges “nordpå”. Og så er der nogle ganske få, som fungerer til begge dele. Og det er jo meget fint, hvis man finder en god solcreme, der kan det – særligt, hvis man vil nøjes med at rende rundt med en enkelt solcreme i strandtasken.

En god ansigtssolcreme for mig er en, som jeg ikke kan mærke på huden nærmest uanset, hvor meget og hvor ofte, jeg påfører solcremen. Desuden skal den ikke tilstoppe min hud, for så får jeg ganske enkelt urenheder, og ej heller føles som en fedtet maske. Desuden skal den gode ansigtssolcreme fungere sammen med makeup, og så skal den være nem at fordele.

Jeg har prøvet en del med blandet held. Men de gode ansigtssolcremer findes altså derude. Og er du på udkig efter en god solcreme til ansigtet, så er her fem, som får mine varmeste anbefalinger med på vejen.

ansigtssolcreme solcreme til ansigtet phformula bioderma avène Elizabeth arden prevage zo skin health urbannotes.dk.JPG

pHformula U.V. protect
U.V. protect er en ret enkelt solcreme. Den beskytter huden mod solen med enten SPF 30 eller SPF 50, og det er så det – i hvert tilfælde på overfladen.

pHformula U.V. protect er nemlig faktisk ikke så enkelt endda. Den er smækfyldt med peptider, der, sammen med bredspekterede solfiltre, beskytter huden optimalt mod solskader. I det daglige er den dog også bare rar at bruge, fordi den fugter istedet for at fedte, og man mærker den overhovedet ikke på huden.

pHformula U.V. protect fås hos pHformula klinikker.

Elizabeth Arden Prevage City Smart Hydrating Shield
Solens stråler er frygtelige for vores hud og får den til at aldres hurtigere. Men det gør forurening også. Heldigvis er der råd at hente i den fantastiske Elizabeth Arden Prevage City Smart, der kombinerer SPF 50 med beskyttelse mod forurening.

Prevage City Smart fugter dog samtidigt helt perfekt og indeholder en smule farve, der passer til alle hudtoner, og som får huden til at se glattere, mere ensartet og mere strålende ud.

Elizabeth Arden Prevage City Smart Hydrating Shield forhandles her.

ZO Skin Health Oclipse Sunscreen + primer
Multifunktionelle produkter med godt med solfilter er i det hele taget geniale, fordi man så sparer et produkt væk fra både bankkontoen og fra badeværelseshylden. Sådan et er ZO Skin Health Oclipse Sunscreen + primer, som er en super god primer kombineret med solfiltre – eller var det omvendt?

Oclipse hjælper desuden med at udglatte huden og mindske fremkomsten af fine linjer. Ret fantastisk!

ZO Skin Health Oclipse Sunscreen + primer forhandles på klinikker.

Eau Thermale Avène Hydrance Optimale Hydrating Skin Tone Perfector
Er man til produkter, der kombinerer flere egenskaber, så er Eau Thermale Avène Hydrance Optimale Hydrating Skin Tone Perfector også et meget godt bud på en creme, der kombinerer fugt med solfiltre (SPF 30) og lidt farve, som ensarter hudtonen.

Eau Thermale Avène Hydrance Optimale Hydrating Skin Tone Perfector er oplagt til normal til kombineret hud, fordi den giver lidt mathed til huden og altså samtidigt skjuler eventuelle små fejl.

Dog skal man huske, at man ikke må spare på cremen, når man bruger en kombination af solcreme og dagcreme, for så nedsættes filtertallet.

Avène Hydrance Optimale Hydrating Skin Tone Perfector forhandles her.

Bioderma Hydrabio Moisturising anti-UV Mist
Der er det med solcreme, at den skal genopfriskes i løbet af dagen, hvis man vil være sikker på at have den optimale solbeskyttelse gennem hele dagen. Og det kan faktisk være pænt irriterende at stå og sjaske med en solcreme, der skal smøres i ansigtet, hvis man har makeup på.

Derfor er Bioderma Hydrabio Moisturising anti-UV Mist også en så genial opfindelse!

Har man glemt solcremen fra morgenstunden og kommer først i tanker om den efter, man har lagt makeup, eller er man på farten og føler pludseligt, at man har behov for solcreme, så kan ansigtet lige få et ordentligt sprøjt med den lette mist, der lægger sig fint og rart i hele ansigtet.

Jeg ville til enhver tid bruge en almindelig solcreme fra morgenstunden (hvis jeg huskede det), fordi en mist ikke nødvendigvis rammer hele ansigtet og desuden lægger sig i et ganske tyndt lag. Men Hydrabio Moisturising anti-UV Mist er altså genial til den der solcremes-opfrisker på farten – eller til de glemsomme morgener!

Bioderma Hydrabio Moisturising anti-UV Mist forhandles her.

På sådan en fantastisk solrig søndag, hvor der har været rigeligt brug for solcreme, skal jeg naturligvis ikke glemme at trække vinderen af den valgfri style fra UNAUTHORIZED.

Lillemanden har været så elskværdig at løsrive sig fra trampolinen i et kort øjeblik for at hjælpe mig med at trække en vinder, og han synes, vedkommende er heldig, skulle jeg hilse at sige.

Vinderen blev:
Mia Svare

Stort tillykke, Mia! Jeg sender en mail til dig.

 

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

4 kommentarer

 • Helene L

  Skønt indlæg! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det var en dejlig varm søndag, vi holdt os mest i skygge.
  Utroligt lillemanden kunne holde ud at hoppe i trampolin i den varme.
  I ønskes nogle dejlige endnu varmere solrige dage:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Ha ha ja, det undrer også mig, at de orkede at hoppe i så mange timer i varmen. Der var heldigvis indlagt vandpauser undervejs 🙂
   Også rigtigt dejlige solskinsdage til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårets bedste hudplejenyheder + en enkelt til håret