Oktober måneds mest læste

Fem oktober-favoritter

[ Indeholder reklame ]

Tiden flyver lige pt. Med masser af arbejde på mit bord, mange sociale og praktiske forpligtelser, en halv times læsning med barnet hver dag, rengøring, jævnlige hospitalsbesøg, bloggen, yoga for at komme ned i gear igen og alt det andet, som fylder i hverdagen lige nu, er der masser at se til.

Derfor er oktober også fløjet afsted med lynets hast.

Alligevel har jeg haft lidt tid til at teste nogle af de mange skønne produkter, der er dumpet ind ad brevsprækken, og jeg har sågar også fundet nogle, som jeg nødigt vil undvære igen. Og heldigvis for det. For det er jo allersjovest at teste og prøve ting, som rent faktisk også fungerer helt perfekt.

Jeg har samlet mine fem favoritter fra den forgange måned. Alle oplagte til juleønskelisten, hvis du er nået dertil, hvilket vi jo nok alle så småt burde få kigget på, idet julen sniger sig ind på os, og det ikke varer længe, inden folk begynder at hive os i ærmet for at få juleønsker. Desuden er det sjovere at få noget, der virkeligt føles som forkælelse frem for endnu en grydeske, som “man lige mangler”.

(Klik, som sædvanligt, på overskriften for at komme til forhandler.)

culture blazer mads nørgaard hue mbym t-shirt hh simonsen ph formula idun minerals revitalash vippeserum urbannptes.dk

IDUN Minerals Perfect Under Eye Concealer
Det er nemt at sige, at man har udviklet en concealer, som rent faktisk dækker de mørke rande under øjnene. Det er der et eller andet makeupbrand, der siger hver dag. Men der er utroligt langt mellem snapsene, når man vågner op og ser dybe mærke søer under øjnene i spejlet, og det kræver ofte en længere proces med opbygning i lag, hvis man vil have en chance.

IDUN Minerals har det dog med at imponere, og det gør de faktisk også med deres nye Perfect Under Eye Concealer. For cremen i den lille tube er utroligt tæt på at dække selv de dybeste dybe mørke rande et hundrede procent!

Perfect Under Eye Concealer duppes let på velfugtet hud og arbejdes forsigtigt ind under øjnene (jeg bruger som regel en lille makeupsvamp til at få resultatet helt jævnt, men det kan fint gøres med fingrene), og cremen dækker fluks i hvert tilfælde 90 pct. af det mørke – også selvom man er en virkelig, virkelig træt mor!

Jeg bruger i øvrigt IDUN Minerals Under Eye Concealer i farven “Light”. Den passer perfekt til lidt efterårsbleg, skandinavisk hud uden, at den lysner for meget.

RevitaLash Advanced vippeserum
Jeg kan vist efterhånden skrive lange bøger om vipperserum, der ikke virker efter hensigten. Jeg har prøvet en del af slagsen, og det er desværre ikke alle, der virker på alle. I hvert tilfælde har jeg brugt en del tid og krudt på forskellige typer vippeserum, der, trods jævn brug i nogle måneder, ikke har haft en effekt.

RevitaLash Advanced conditioner kommer dog med i bogens kapitel om de produkter, der rent faktisk virker helt som lovet, og som giver lange, fyldige og lækre vipper.

Som med alle andre typer vippeserum (der enten virker eller ej) skal man naturligvis være konsekvent og bruge RevitaLash vippeserum dagligt i en periode i mellem fire og otte uger, inden man får et resultat. Men vipperne bliver stille og roligt længere, mere fyldige og pæne.

Jeg skulle op på cirka otte uger, førend jeg begyndte at se nogle af vipperne, der pludseligt var betragteligt længere. Men det skulle jeg på den anden side også med M2 Beauty vippeserum, så mine vipper er åbenbart ikke de hurtigste knallerter i havnen.

Til gengæld er jeg nu igen udstyret med flotte, lange øjenvipper, der næsten banker mod brillen. Og jeg elsker det!

pHformula N.E.C.K. Recovery
Rigtigt mange kvinder glemmer, at ansigtshuden ikke kun er det, der sidder for enden af halsen. Og når vi bruger hudpleje, så slutter mange ved hagen og kæbepartiet. Men hvad så med den hud, der sidder på hals, den øverste del af brystet og bag ørerne? Skal den aldrig have fugt og kærlighed?

Jeg siger jo (!) og bruger religiøst både serum og ansigtscreme på både hals, décolleté og bag ører, morgen og aften.

På det seneste har jeg dog istedet brugt en creme, som er særligt udviklet til halsområdet.

Cremen hedder N.E.C.K. Recovery og indeholder et særligt avanceret glycoprotein kompleks, der løfter, opstrammer og udglatter huden på og omkring halsen, og det kan faktisk mærkes. Den tynde hud på halsen er, selvom den er vant til pleje, ganske enkelt blevet mere elastisk, og jeg satser stærkt på, at det bliver cremen, som skal følge mig og min hals de næste mange år. Rynker på og omkring halsen er jo ikke just noget, vi samler på, vel!

Cremen er lidt dyr, men den er meget drøj i brug, og hvis den kan gøre, at min hals og den øverste del af brystet ikke pludseligt hænger i gardiner om nogle år, så er den alle pengene værd.

pHformula N.E.C.K. Recovery forhandles hos pHformula klinikker.

HH Simonsen True Divinity glattejern
Normalt sidder mit hår helt fint uden den store omgang styling. Men når de korte lokker bliver lidt til den lange side, så er håret helt uregerligt, og det eneste, der kan få det til at sidde bare nogenlunde acceptabelt, er et glattejern. Dog kan et fladjern også meget nemt gøre slemt værre, fordi man ganske enkelt udtørrer spidserne, når man bruger stylingapparater.

Naturligvis kan man bruge heat protection spray af en art, som skåner håret for den værste varme. Men man kan også skrue drastisk ned for varmen og stadig få et super resultat og et fint glat hår.

Min favorit til det trætte hår har på det seneste været HH Simonsen True Divinity glattejern, som kan style meget mere skånsomt end de fleste andre stylingprodukter til glat hår.

Fladjernet kan skrues helt ned til 120 grader med blot et enkelt klik (jeg stiller det dog som regel på mellem 160 og 180 grader), og det giver stadig et super resultat trods mindre varme. Til gengæld slider man ikke så meget på spidserne, og man slipper oven i købet for lugten af let brændt hår på badeværelset.

Styleren fra HH Simonsen er varm på 10 sekunder, hvilket gør det overkommeligt at glatte hår – også på de travle morgener, hvor havregrøden helst ikke skal brænde på, fordi man står og styler hår.

Culture velourblazer
Uanset om man mangler en god blazer til work wear-garderoben eller kun går i blazere til festlige lejligheder (jeg går i blazer så ofte som overhovedet muligt), så er den ene blazer, man ikke kommer udenom i denne sæson, velourblazeren!

Jeg har boet i min blazer fra Culture i de seneste par måneder, fordi den kombinerer varme med en dejligt blød følelse, der ikke strammer, og den er nærmest som en blød cardigan at have på. Desuden er velour utroligt fint og stilfuldt og faktisk samtidigt noget af det mest trendy, du kan iføre dig lige nu. Rent Kinder-æg!

Det er ikke lykkedes mig at finde den skønne velourblazer fra Culture online. Men til gengæld har jeg bl.a. fundet denne, som helt sikkert også vil fungere til alt og i alle situationer i denne sæson.

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

2 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg må helt klart prøve den concealer! Den lyder fantastisk!
  Og så giver det, du skriver om halsen altså stof til eftertanke 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Jeg synes, alle burde kræve den 😉
   Og ja, husk nu halsen. Hvis rynker, der sidder i gardiner, kan undgås på det område, så vil man gerne det, ikk’?!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober måneds mest læste