Vatrondeller, der kan bruges igen og igen og ...

Fødselsdag og fest – hver dag!

Egentlig havde jeg 15 andre indlæg i tankerne, da jeg cyklede hjem fra arbejde i eftermiddag for at hente Lillemanden i SFO’en.

Et af dem havde jeg tænkt mig skulle blive til dagens indlæg. Men som så mange gange før, så trumfede en pludselig indskydelse den plan, jeg havde lagt.

Da vi kom hjem ventede der nemlig en lille overraskelsespakke fra Ubang Babblechat på køkkenbordet, og den var af den slags, som straks vækker begejstring hos både mor og barn.

ubang-stroemper-urannotes-dk

Danske Ubang Babblechat kan i år fejre intet mindre end ti års fødselsdag. Det markerer de bl.a. med ekstra fest i deres kollektion i form af glimmer, glitter, masser af flag og fødselsdagslys.

Og hvad er Ubang egentlig mest kendte for? Deres Walkie Talkie strømper, naturligvis, som altid er en lille fest i sig selv.

Denne sæson er der dog skruet ekstra op for det festlige, og derfor kommer strømperne bl.a. med de fineste fine lagkagemotiver, som er lige til at spise.

Lillemanden var så begejstret for Walkie Talkie Birthday strømperne, der gemte sig i pakken på køkkenbordet, at han nægtede at tage dem af igen, da vi lige skulle prøve, om de nu også passede.

Og jeg synes bare, de er så fine, at jeg har lyst til at tage en bid af dem.

Derfor blev dagens indlæg også et helt andet, end jeg havde tiltænkt. Men hver dag bør jo være en fest, og den må gerne være spontan 😉

Strømperne fra Ubang er naturligvis, ligesom resten af kollektionen fra Ubang Babblechat, økologiske, og så er de altså altid et hit herhjemme, fordi små dyr og kager er 100 pct. sjovere end striber. Samtidigt er de pæne og enkle – i modsætning til så mange andre børnestrømper med motiv, som meget nemt kan give knopper på morkroppen.

Lagkage-strømperne fås i øvrigt også i “pige-farver”, som vi kunne vælge at kalde dem, og med masser af guldglimmer og fine lyserøde lagkagelag. Desværre ser de ud til at være udsolgt fra Ubangs egen webshop, hvor man dog stadig kan shoppe den navyblå model.

Selvom jeg altid vasker børnetøj inden brug (også selvom det er økologisk), så har jeg en skummel mistanke om, at Lillemanden kommer til at fiske strømperne op ad vasketøjskurven i morgen tidlig, så han kan få dem på i skole. Men hans helt nye (og til tider meget frække og selvstændige) skoledrengs-attitude er vist et spontant indlæg for sig selv 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vatrondeller, der kan bruges igen og igen og ...