Et farvel , en taske og april måneds mest læste

Forårets bedste hudplejenyheder + en enkelt til håret

[ Indeholder reklame ]

Jeg husker tydeligt, da vi kom hjem fra Los Angeles og Mexico, og jeg tænkte: Det er okay! Det bliver snart forår.

Men det gjorde det bare ikke! Og det har været nærmest ulideligt at gå og vente på at skulle se solen igen og mærke varmen i kroppen, opleve grønne grene og få gang i altanen (hvilket vi stort set ikke har haft de seneste par år overhovedet, så nu satser vi på, at i år bliver året, hvor vi nærmest bor på altanen fra morgen til aften!)

Men nu er det her! Foråret altså. Og det er ud over alle grænser skønt! Jeg må bare sande, at jeg nok bare ikke indrettet til regn og mørke, og jeg burde slet ikke bo på de her breddegrader, hvor regn og mørke er en stor del af den pakke, man køber ind på.

Desto mere glæder jeg mig over foråret, og at der kun er en måned til, at det er sommer. Det bliver godt!

Med enhver ny årstid følger desuden en masse nye og spændende hudplejeprodukter. Jeg har over de seneste måneder testet en hel del af dem (med lidt mindre dedikation i de uger, vi ikke havde adgang til badeværelse …), og derfor tænkte jeg, det var på sin plads at tippe om nogle af de skønneste af slagsen. De kan heldigvis også bruges til sommer – faktisk er de alle sammen perfekte til lige netop det.

matas natur solcreme sacha juan ocean mist darphin mask micellar 100bon parfume urbannotes.dk

Matas Kokos Sollotion SPF 30
Jeg bruger stort set solcreme i ansigtet hele året rundt. Men når foråret skydes i gang, så skal der også pøses solcreme på kroppen. Samtidigt er jeg TOSSET med duften af kokos, og derfor er jeg faldet pladask for Matas Kokos Solcreme SPF30! Matas har for nyligt relanceret deres solprodukter, og det er der bl.a. kommet denne nye sag ud af.

Udover duften af kokos (som er lækker og ganske mild), så er Matas Kokos Solcreme SPF 30 også nem at fordele, trænger hurtigt ind og har fotostabile, bredspektrede solfiltre. Jeg kommer til at leve med duften af kokos omkring mig hele sommeren, tror jeg.

Matas Kokos Sollotion kan købes her.*

100BON Carvi & Jardin de Figuier
Kender du 100BON? Hvis ikke, og hvis du er til dufte, som ikke dufter alt for meget af blomstereng, så skal du klart hoppe ombord i duftene fra 100BON! Det er med lynfart blevet et af mine foretrukne duftmærker, fordi duftene er særlige og holder hele dagen, og så gør det i øvrigt ikke noget, at duftene er naturlige, og at 100BON har fokus på miljø, bæredygtighed og økologi. Desuden har 100BON et brilliant refill-system.

100BON har lige lanceret en lille serie helt nye dufte – heriblandt Carvi & Jardin De Figuier, som er den skønneste forårsduft med duften af figner, citrus og kommen. Helt frisk og helt rar! Så min sommer kommer til at dufte af figner og citrus, hvilket slet ikke er så tosset jo!

100BON parfumer forhandles her.

Darphin Illuminating Micellar Cleanser
Med forår og sommer hører også glød! Og det har Darphin sat fokus på med deres helt nye Illuminating Micellar Cleanser, der både giver en fornemmelse af luksus på badeværelset og giver glød til huden, når man bruger den lette gel-til-olie rensemælk, som nærmest smelter ind i huden, når man renser med den.

Darphin Illuminating Micellar Cleanser renser heldigvis også både makeup og dagen af ganske effektivt, når geléen blot masseres ud på ansigtet og dernæst skylles af med vand.

Darphin Illuminating Micellar Cleanser forhandles her.

Darphin Instant Purifying and Illuminating Mask
Kan man ikke helt få nok af glød og dejligt fugtet hud, så hører der faktisk en temmeligt skøn maske til ovenstående micellar cleanser. Instant Purifying and Illuminating Mask er masken, der lige giver det lille ekstra, inden du skal ud i vejret og vise din fine levende glød frem.

Darphin Instant Purifying and Illuminating Mask er lidt anderledes på den måde, at den indeholder to step: En Instant Purifyfng Mask, der fjerner urenheder, snavs og forurening og renser huden i dybden samtidig med, at den revitaliserer huden vha algeekstrakt. Og en Instant Illuminating Mask, der virker udglattende og nærende.

Man bruger masken 1 til 3 gange om ugen og hver maske i fem minutter ad gangen med purifyfng først og illuminating sidst, hvorefter man så masserer resten af den sidste maske ind i huden og lader den sidde. Et RET skønt produkt, der virkeligt giver glød, fugt og næring med det samme.

Darphin Instant Purifying and Illuminating Mask forhandles her.

Matas Natur Sollotion SPF 30 Havreekstrakt & økologisk jojobaolie
Når nu huden rigtigt har glød, så skal vi jo ikke ødelægge det hele ved at hoppe ud i solen uden solcreme. Og er du til det naturlige, så er det klart værd at kigge på Matas’ nye Matas Natur solserie, som er karakteriseret ved et økologisk indhold og uparfumerede produkter, som kan bruges af hele familien.

Min favorit er den vandfaste Matas Natur Sollotion SPF 30 med havreekstrakt og økologisk jojobaolie, der ikke bare beskytter huden mod solen, men som også beroliger og reducerer rødme og virker plejende på huden, fordi jojobaolien bl.a. holder væske bundet til huden. Desuden indeholder Matas Natur Sollotion SPF 30 også algeekstrakt, som naturligt beskytter huden og virker revitaliserende.

Matas Natur Sollotion SPF 30 Havreekstrakt og økologisk jojobaolie kan købes her.*

the body shop body yoghurt urbannotes.dk

The Body Shop Body Yogurt
Body Yoghurt er nok The Body Shops største nyhed siden den famøse Body Butter, som vi vist alle på et eller andet tidspunkt i vores liv har haft stående på badeværelseshylden (pssst … Jeg har pt to …), blev lanceret for årtier siden. The Body Shop Body Yoghurt er nemlig Body Butterens hurtige, lækre og luftige lillesøster, som trænger hurtigere ind, men som stadig fugter helt ind til knoglen!

Og hvis der er noget, kvinder kan lide, så er det, at de kan blive hurtigt, men lækkert, færdige på badeværelset om morgenen.

Derfor er Body Yogurt også genial: Den trænger ind på blot sekunder og fugter huden i op til 48 timer. Samtidigt fedter den slet ikke og er bare som en rar og kølig yoghurt at smøre på huden efter badet. Desuden er Body Yoghurt vegansk, og så er flere af favoritterne fra Body Butter-serien genbrugt, så man kan få sin favorit-duft med hurtigere absorbering. Haps!

The Body Shop Butter Yoghurt forhandles her.

Sacha Juan Ocean Mist
Hvis vi lige skal slutte af med et produkt, som ikke kan smøres på huden, så lad mig smide en hurtig anbefaling afsted til Sacha Juan, som ikke bare formår at fylde deres produkter på de skønneste emballager, men som faktisk også laver utroligt lækre hårprodukter!

Den nye Sacha Juan Ocean Mist er ingen undtagelse. Faktisk er den super skøn, fordi den 1) Kommer i en virkeligt pæn emballage, som man har lyst til at tage med i tasken, 2) Ikke kræver andet end nogle få sprøjt for at give det der lækre beach look til håret. Ingen hårtørrer eller efterfølgende styling. Ocean Mist skal blot sprayes i håret, og så giver den straks både struktur og volumen.

Sacha Juan Ocean Mist forhandles her.

Hvis du forresten er hurtigt, kan du lige nå at deltage i denne konkurrence! Den oser nemlig også at sommer og dejlighed.

Rigtig god solskinsweekend.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et farvel , en taske og april måneds mest læste