Lille Per i nattøj, man aldrig bliver træt af at lege i - og med

Fordelen ved mineral foundation + to nye fra Nilens Jord

nilens-jord-mineral-foundation_urbannotes-dk

Foundation og en omgang pudder er nok det, de fleste af os tænker i, når vi tænker ansigtsmakeup. En foundation ensarter huden og er med til at gøre huden mere pæn at se på. En pudder sørger for, at hele mesterværket er matteret og klar til at gå ud i verden.

Men der er jo også mineral foundations, som ligner en pudder, og som lægges som en pudder, men som faktisk slet ikke er det.

En mineral foundation lægger sig for det første lettere og mindre synligt på huden. Den er herudover mere intensivt pigmenteret, så den dækker meget bedre, end hvis man blot ville bruge en pudder i ansigtet.

Selvom en mineral foundation således ligner og langt henad vejen opfører sig som en pudder, så er effekten af en mineral foundation meget mere lig en foundation. Rødme, pigmentforskelle og andre irriterende ujævnheder i og på huden dækkes derfor, og ofte får man et meget naturligt og jævnt look ved at bruge en mineral foundation.

Fordelen ved en mineral foundation er desuden, at den indeholder solfilter, at den kan fungere som concealer på visse områder, at den har en lang holdbarhed, at den er drøj i brug, og, ikke mindst, at den ikke tilstopper huden, som visse flydende foundations ellers kan risikere at gøre.

Netop det sidstnævnte gør, at jeg oftere og oftere går ud ad døren blot påført mineral foundation. Det er en lettere fornemmelse på huden, og når man har tendens til uren hud, giver det faktisk rigtig god mening at bruge mineral foundation, fordi man med mineral foundations slipper for, at huden bliver tilstoppet, hvilket giver urenheder, hvilket igen, hvis man er uheldig, bryder ud i god gammeldags voksenakne.

Har man altså tendens til uren hud, kan det være en idé at skifte foundation og pudder ud med en mineral foundation.

Jeg synes ikke nødvendigvis, at en mineral foundation dækker helt lige så godt som kombinationen af foundation og pudder, men hvis man bruger en god mineral foundation børste og påfører foundationen med runde bevægelser i hele ansigtet, så er man ret tæt på et resultat, som en flydende foundation også kan give.

Og nå ja, så handler det naturligvis også om at finde en god mineral foundation, som passer til ens hud, og som har den helt rette farve, og her kan det faktisk være nødvendigt at blande to kulører for at finde den helt rette nuance, der matcher ens egen hud.

Nilens Jord har netop send en noget nær perfekt lille, ny serie af mineral foundations på gaden.

De nye mineral foundations findes i kompaktform, som er til dem, der bedst kan lide, når det ikke kan drysse, og til alle os, der måske har brug for en brush-up af foundationen i løbet af dagen og derfor har brug for at have en foundation med i tasken. Nilens Jord Mineral Foundation Compact kommer med en lille pude til påføring på farten og et praktisk kliklåg, som ikke hopper op, når man går rundt i byens gader.

Nilens Jord har dog også lanceret en løs mineral foundation, som er nemmere at bruge, hvis man vil mikse to kulører, eller hvis man blot godt kan lide at arbejde mere med sin mineral foundation.

Både den løse og den faste udgave er formuleret med et højt indhold af naturlige mineraler, heriblandt knust tapaz og quartz, som er med til at tilføre glød til huden, når man bruger produkterne.

Både den løse og den faste mineral foundation fungerer super og er rigtig gode bud på en mineral foundation i den gode ende af skalaen. Om det skal være den ene eller den anden udgave, afhænger nok mest af vane og af, hvordan man foretrækker at bruge sin foundation, og hvilken kulør der fungerer bedst.

Begge mineral foundations fra Nilens Jord fås i fire forskellige nuancer, og de forhandles bl.a. på Nilens Jords webshop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Per i nattøj, man aldrig bliver træt af at lege i - og med