Status på P.U.H ... Projekt Uren Hud

Fra sur mor til glad mor på tre uger?

Så var det i dag, klokken ringede ud fra arbejde for sidste gang for i år. Lillemanden tog med på kontoret i nogle timer, så han slap for SFO, som han ikke lige havde den store trang til i dag.

Det er altid nemt at have ham med, for han skal bare ‘fodres’ og tales lidt med i ny og næ. Han er ikke typen, der keder sig så ofte, så det er heldigvis ret nemt rent faktisk også at få arbejdet, mens han er der. Det er bare hyggeligt!

Men vi har været meget sammen på det seneste. Måske også for meget. Far har haft logistiske opgaver ift. at få tømt sine forældres hus og alt det andet, der hører med, når begge ens forældre dør. Derfor har jeg været ekstra meget mor de seneste måneder.

Det har også resulteret i en lidt morsyg dreng, der faktisk kun kan bruge sin mor. Og når man har lidt meget om ørerne i det hele taget og mange, man skal være der for, så kan det faktisk godt blive en smule hårdt.

Jeg har da også vrisset mere af drengen de seneste uger, end jeg plejer. Og det betyder også, at jeg har undskyldt langt mere overfor ham, end jeg plejer. Men lunten har bare desværre været kort, jeg har været træt og lidt nede på det der familieoverskud.

Det er dumt, for jeg er normalt ikke typen, der vrisser af folk. Men det er bare nemt at lade det gå ud over de nærmeste, og det er jo det, Lillemanden er. Han er den, der er allertættest på mig og jeg på ham. Så stakkels ham, at han har en mor, der har været lidt presset på flere fronter.

urbannotes.dk louis nielsen and other stories blazer oversized

Nu er det dog heldigvis i dag, jeg har sagt glædelig jul, og vi ses om tre uger, til kollegerne, og vi siger også snart farvel til Danmark.

Vi startede ferien med en gedigen omgang ‘social food’ på Lo-Jo’s Social, hvilket var noget nær den bedste start på ferien sammen.

Nu skal jeg lige have handlet det sidste ting til julen i morgen og være praktisk i et par dage endnu, hvor kufferterne skal pakkes, og så står den ellers på ferie. Og hvis der er noget, jeg nyder ved at være på ferie, så er det lige netop, at jeg hverken skal lave mad, handle ind eller rydde mere op, end at jeg måske skal samle vores sure underbukser og sokker op fra gulvet. Det gør den helt store forskel for mig, som står for meget af det praktiske herhjemme – og på job.

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Ferie er SÅ tiltrængt lige nu!

Håber, du må nyde din mindst lige så meget, som jeg har forventninger om at nyde min 🙂 Og så skulle jeg gerne vende tilbage igen som et bedre menneske – eller i det mindste bare en bedre mor!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på P.U.H ... Projekt Uren Hud