[ Opskrift ] Nemme pizzahorn til madpakken

Grødhoved #1: Et grødet ugeforsæt

I går var jeg ude med dejlige damer til dejlig mad og cocktails. Den slags lægger næsten op til, at morgenmaden dagen efter skal være fyldt med fedtet ost og salt.

Men jeg havde også booket mig ind på et yogahold til i dag, og jeg ved bare med mig selv, at min motor fungerer bedst med en morgenmad med power i. Så jeg havde været god på forhånd og stillet en køleskabsgrød i køleskabet, så jeg ikke kunne springe på bollen med ost uden dårlig samvittighed.

Jeg får tit ros fra folk på fx Instagram omkring, at jeg er god til at gøre noget særligt ud af min morgenmad. Men sandhed er, at det ganske ofte ender med en ostemad med frugt på siden, fordi det skal gå lidt stærkt, og jeg ikke når at få forberedt noget ordentligt aftenen før.

Men jeg ved også, at min krop kører så meget bedre på en god grød med godt med frugt og nødder, og at jeg desuden slipper for at være sulten igen allerede kl. 9.30, hvis jeg spiser en skål grød istedet for den forbandede ostemad.

Så nu har jeg lavet et ugeforsæt, som er godt for mig. Jeg har lovet mig selv at spise grød til morgenmad hele næste uge.

mysligrød køleskabsgrød opskrift urbannotes.dk

Det kræver jo egentligt bare, at man har købt ind til en god grød eller har de rette ingredienser i køkkenskabene, og at man så får det gjort!

Heldigvis er jeg ret viljestærk, når jeg sætter mig noget for, så det skal nok lykkedes. Og jeg har desuden brugt dagen i går på at få fyldt op med chiafrø, den gode mysli, havregryn og godt med frugt samt nødder og kerner, så jeg er klar.

Hvis du vil være med, så skal jeg nok sørge for at smide dagens grød op på bloggen i løbet af ugen, så idéerne er lige til at stjæle. Og hvis du leger med, må du endelig love at vise mig, hvordan din skønne morgengrød er blevet 😉

køleskabsgrød opskrift mysligrød urbannotes.dk

Morgenens køleskabsgrød bestod af:
– Mysli (det kan være hvilken som helst, som du kan lide)
– Havremælk
– Jordbær
– Kiwi
– Hakkede mandler

Fyld bare mysli i en beholder, og top godt op med mælken (jeg bruger havremælk, fordi det er sundest og bedst for miljøet). Lad grøden stå på køl i køleskabet natten over.

Tag grøden ud næste morgen, og fyld frugt på toppen. Jeg kan også godt lide at få lidt, der knaser på toppen, så jeg har altid hakkede nødder eller kerner i alskens afskygninger i køkkenskabet.

Nyd med en god kop kaffe!

Morgendagens grød er allerede sat på køl, så den er klar til at blive nydt i morgen tidlig.

sådan laver man køleskabsgrød urbannotes.dk

// Grøden er sat på køl til i morgen. Jeg bruger altid et gammeldags marmeladeglas til opbevaring. Men enhver bøtte, der kan lukkes til, kan faktisk bruges.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Opskrift ] Nemme pizzahorn til madpakken