Et hudvenligt tip, nu hvor kulden (for alvor) kommer

Hektiske tider og et glimt af forårets fineste

Bloggen er blevet en smule forsømt på det seneste. Det indrømmer jeg gerne, og jeg er ikke stolt af det. Den er nemlig den, jeg ofte glæder mig til at sætte mig med, fordybe mig i og lægge hjernen på hylden med, når arbejdsdagen er slut, barnet er puttet, og resterne af aftensmaden ryddet af vejen.

De seneste uger er jeg dog blot enten væltet omkuld i sofaen eller har måttet arbejde på en række ‘rigtige arbejdsting’ i stedet for at besøge mit lille helle her.

Når man er selvstændig, må man sommetider tage en ekstra tørn, når bølgerne går højt. Det er både charmen ved at være selvstændig – og det, som får mange selvstændige til at knække nakken på et eller andet tidspunkt i processen.

Jeg lever dog endnu, men glæder mig også over, at det nu er weekend, hvor vi så absolut ikke har andre planer end at være sammen, fylde køleskabet, måske se en serie på HBO og spise slik i sofaen (yndlingsbeskæftigelse!)

Oveni en overfyldt kalender har jeg haft en række praktiske udfordringer, der har optaget hjernekapacitet, så historierne er ikke væltet ud af hovedet på mig, som de ellers plejer at gøre. Den gamle hjerne har således været fyldt med alt muligt (og umuligt) andet end blogindlæg.

Trods en hektisk tid og overfyldt kalender, tog jeg dog i går min gamle krop (og hjerne), som begge føles lidt ekstra gamle for tiden, med til en lancering, som jeg for alt i verden ikke ville gå glip af.

day eyewear for louis nielsen urbannotes.dk

// Reklame – inviteret. Det må jeg hellere skrive, nu hvor jeg var inviteret forbi for at lure på den nye brillekollektion fra Day, som kommer i handlen hos Louis Nielsen om lidt.

Jeg har i en del år efterhånden været ret vild med Day Birger et Mikkelsen og deres fine, feminine og altid lækre univers. Og jeg synes, de er rigtigt gode til at ramme min stil på særligt work wear, hvor tingene gerne må være pæne, men samtidigt skal have lidt kant for at matche min stil.

Og ingen ringere end Day havde i går inviteret til et smugkig i deres smukke flagship store på noget, som, jeg synes, er særligt spændende.

Nu her i marts lancerer Day Birger et Mikkelsen i samarbejde med optikerkæden Louis Nielsen nemlig deres første brillekollektion, som går under navnet Day Eyewear.

Og tænkt engang! Samtidigt med, at Day Birger et Mikkelsen kan lave blazere og skjorter til perfektion, så kan de simpelthen også designe briller og solbriller. Smukke briller!

Ligesom tøjet fra Day Birger et Mikkelsen så er brillekollektionen også holdt feminin, stilren og meget dansk i designet samt, naturligvis, med en række detaljer, som ikke er til at overse.

Alle brillestellene oser således af stil og kvalitet og har lige præcis nok kant til, at jeg på stedet faldt pladask for stort set dem alle sammen.

day-briller-louis-nielsen-urbannotes-dk day birger et mikkelsen briller solbriller louis nielsen urbannotes.dk

Men hvis du spørger mig, så kan man jo heller ikke få nok briller at skifte imellem, selvom det måske ville være lige i overkanten at investere i samtlige 18 stel – trods alt!

Jeg skal dog klart ud og kigge på dem en gang til, når de lander i handlen lige i tide til foråret (nærmere bestemt 5. marts), hvor jeg forhåbentligt igen har lidt luft i kalenderen, og måske kan snige mig til at investere i et enkelt par nye forårsbriller (eller to …)

For nu vil jeg dog nyde, at det har ringet ind til weekend, smide mig selv, min blazer og mine briller i sofaen og nyde en stille aften.

Rigtig god weekend!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hudvenligt tip, nu hvor kulden (for alvor) kommer