Otte tips til at forlænge livet på din makeup

Hudpleje mod uren hud, som rent faktisk virker

keracnyl_uren-hud_urbannotes-dk

Man kan vist roligt sige, at jeg har været vidt omkring, når det handler om at finde en hudplejerutine eller rutine i det hele taget, som gør, at jeg ikke har uren hud.

I en alder af 37 slår min hud stadig ud med urenheder og bumser. Jeg vil ikke kalde det voksenakne, for der er vi ikke. Men jeg har uren hud, og jeg har sådan cirka prøvet alt, hvad der er på markedet, som lover, at det kan fjerne urenheder og bumser – alt fra hudpleje uden olie til diverse cremer og renseprodukter. Lige lidt har det hjulpet!

Dog har det, at jeg har skåret komælk ud af min kost, gjort en stor forskel, og der er meget længere mellem bumserne og urenhederne, end der nogensinde har været tidligere.

Indtil for nyligt havde jeg dog tænkt, at jeg nok bare måtte leve med den lejlighedsvise bums, som i ny og næ dukker op. Specielt den ene gang om måneden, hvor hormonerne går lidt ekstra amok, og der popper en bums eller to frem på de mest ubelejlige steder.

For et par måneder var jeg dog til en præsentation af en helt ny hudplejeserie fra apoteksmærket Ducray.

Jeg havde aldrig tidligere hørt om Ducray. Men mærket står som en lille serie på apotekshylderne og gør ikke så meget væsen af sig.

Nyheden fra Ducray er dog lidt af en verdensnyhed, som nok skal få mærket på verdenskortet. Det er jeg faktisk slet ikke i tvivl om, nu hvor jeg har testet nogle af produkterne.

Over årene har jeg dog oparbejdet en vis skepsis over for hudplejeprodukter, der lover, at de kan fjerne fedtet og uren hud. Min erfaring er nemlig langt hen ad vejen, at det ofte er varm luft, og at hudplejeprodukterne istedet ender med at udtørre huden. Og tør hud er ikke det, man har behov for, når man er i målgruppen for fine linjer.

Derfor stod de nye produkter fra Ducray Keracnyl også på min testhylde i et par uger, inden jeg kastede mig over dem. Jeg havde ganske enkelt ikke tiltroen til, at de var værd at teste.

Til slut tog jeg dog alligevel hul på to af produkterne: Ducray Keracnyl Foaming Gel samt Ducray Keracnyl PP Anti-Blemish Soothing Cream. Og til min store overraskelse er produkterne både meget milde og virker slet ikke udtørrende på huden.

I øvrigt har jeg ikke set en eneste bums i de rundt regnet fire – fem uger, jeg har testet Ducray Keracnyl som en del af min hudpleje. Jeg har brugt Ducray Kercanyl Foaming Gel hver morgen i badet, mens jeg har brugt Ducray Keracnyl PP Anti-Blemish Soothing Cream hver morgen og aften i stedet for den sædvanlige dag- og natcreme.

Den aktive ingrediens i Ducray Keracnyl er den hidtil ukendte middelhavsplante myrte, som Ducray har udviklet til ingrediensen Myrtacine, som aktivt kan nedbryde bakterien P. acnes biofilm – den biofilm, som beskytter bakterien P. acnes, som er kendt for at være bakterien, der popper frem på huden som bumser.

Ingrediensen Myrtacine virker på den måde, at den målrettet ødelægger den beskyttende biofilm omkring P. acnes i løbet af få minutter. Desuden forebygger Myrtacine, at der dannes ny biofilm i 24 timer (derfor bør Ducray Kercanyl minimum bruges én gang i løbet af 24 timer), og den ellers ret stædige P. acnes bakteries modstandsdygtighed svækkes.

Til sammen gør produkterne altså, at P. acnes bakterien får svære vilkår, og i løbet af få dage (Ducray lover syv dage) bliver huden altså en hel del renere. Jeg har i hvert fald ikke set en eneste bums i den måneds tid, jeg har testet Ducray Keracnyl (heller ikke på de kritiske dage på måneden), og samtidigt har min hud været dejligt fugtet.

Min hud ser derudover en del renere ud, end den nærmest nogensinde har gjort tidligere – også selvom Ducray Kercanyl ikke har fået bugt med samtlige hudorme, som desværre dukker op hurtigere, end jeg kan nå at stave til s-k-o-d-h-u-d.

Ducray Kercanyl har altså faktisk virkeligt gjort underværker, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal slå et smut omkring apoteket, når jeg også lige har testet de par øvrige produkter og serier mod uren hud og bumser, som er på vej ud i handlen, og som forhåbentligt også er virksomme. For jo flere, der knækker koden til at bekæmpe uren hud og bumser, des bedre er det for alle os, som døjer med urenheder.

Ducray Keracnyl står i hvert tilfælde nu på min go-to-liste over produkter, som rent faktisk gør en forskel, og som helt sikkert skal have en plads på min badeværelseshylde igen.

Ducray Keracnyl serien består af fire produkter, Keracnyl Foaming Gel, Keracnyl PP Anti-Blemish Soothing Cream, Keracnyl Repair Cream samt Keracnyl Repair Lip Balm forhandles på apoteket til priser fra 89,50 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Otte tips til at forlænge livet på din makeup