Artsy spejl-look til favorit-lakkerne fra Le Mini Macaron

Hvad en dreng på 8 år ønsker sig … #RIPSquishy

[ Indeholder reklame ]

Herhjemme falder vores fødselsdage som perler på en snor. Jeg har fødselsdag i midten af juni, Lillemanden fylder år i starten af juli, og mandens fødselsdag falder i midt august.

Selvom det dog har været min fødselsdag først, så har Lillemandens fødselsdag været i fokus i snart månedsvis, fordi han er i en alder, hvor man glæder sig rigtigt meget til den slags, bygger en spænding op og skriver virkeligt lange ønskelister. Det handler ikke om begrænsningen kunst, når man fylder 8 år, kan jeg afsløre – tværtimod!

Jeg forestiller mig derfor også lidt, at det her indlæg kan indgå i en tidskapsel. Om 50 år kan nogen så grave det frem, mens de griner af, at vi forældre kastede utroligt mange penge efter små plastikdimser, som viste sig at være giftige for vores afkom, og at vores børn faldt på halen over computerspil, som de ikke engang selv kunne træde ind i.

Lidt som med Tamagotchien, som var hot i fem minutter, og som alle bare måtte eje. Nu har de fleste vist glemt, hvad det var.

8 år urbannotes.dk roligan molo moluunited

Men en snart 8-årigs ønsker er meget drevet af trends. Og de må siges at skifte, som vi andre skifter underbukser.

Så er det Pokémon-kort, dernæst fidget spinners og fidget cubes, og nu altså Squishies, som vi endte med at bruge dagen i går på at bytte i BR og Føtex. Samtidigt har jeg været alene afsted i dag for at bytte den Squishy Bento Box, som barnet havde ønsket sig inderligt, men som han nu altså ikke får alligevel.

Men hvad så nu? Hvad nu, hvor forældre står i alenlange køer i BR for at få pengene tilbage for deres ungers dyrtkøbte skumgummidyr pakket ind i farlig kemi?

Heldigvis har barnets ønskeseddel også været spækket med langt mindre giftigt, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende legetøj, og det er så noget af det, han istedet får nu.

Playmobil the explorers urbannotes.dk

Playmobil The Explorers
Selvom Lillemanden endnu har tilgode at se Jurrasic Park og Jurrasic World, fordi vi stadig mener, de er en tand for uhyggelige for ham, så er dinosaurer alligevel altid lidt ekstra interessante for ham, når der kommer en ny Jurrasic film i biograferne.

Derfor har han også for nyligt skrevet en hel masse dino-ting på sin ønskeseddel. Heriblandt den helt nye Playmobil The Explorers serie, som lægger op til masser af leg med farlige dinosaurer og undren om, hvordan de kære dinoer dog har holdt sig i live indtil nu.

Serien indeholder fire eventyrlystne Playmobil-figurer, som går på opdagelsesrejse, samt en række seje dinosaurer, som man kan indfange og (måske) gøre til sine kæledyr eller venner. Hvem ved?

Se den slags leg synes jeg jo er tusinde gange mere værd end alverdens klem på en Squishy!

Playmobil The Explorers (9433, 9431, 9432, 9429, 9434) forhandles her.

Bubbleezz
Der skulle overraskende lidt argumentation til, inden Lillemanden kastede sin Squishies i en pose og lagde dem ud i opgangen for at sige farvel for evigt til dem. Men han spurgte dog til, om Bubbleezz så også var giftige, fordi han ville blive meget ked af det, hvis han heller ikke kunne ønske sig sådan en!

Selvom Bubbleezz er mindst lige så åndssvage som Squishies, så er der dog endnu intet, der tyder på, at Bubbleezz også ryger på fy-skamme-listen. Pfew! Sådan en lille bobble-fætter står nemlig meget højt på hans ønskeseddel.

Hvis du endnu er så heldig ikke at være blevet tigget om en Bubbleezz, så er det bare en Squichy med vand og små bobler indeni. Funktion har den altså ikke, men, ligesom Squishies, er de da meget søde, hvis det endelig skal være. Og det skal det åbenbart!

Bubbleezz forhandles her.

Coco
Det var ret heldigt, at Coco lige nåede at komme i handlen, nu hvor jeg var nødt til at bytte en af fødselsdagsgaverne igen. Lillemanden har nemlig talt om, hvor fin han syntes, filmen var, da vi så den i biografen tidligere på året. Og jeg er jo helt enig! Så den røg på ønskesedlen med det samme.

Hvis I endnu ikke har set Disney’s Coco, så skynd jer at købe eller leje den! Den er så skøn og fin – og særligt fin, når man har været i Mexico, tror jeg.

Disney Pixar Coco forhandles her.

Virtual Reality briller
Jeg forstår ikke helt, hvad de kan. Men barnet har altså ønsket sig et par VR-briller i en evighed. Han leger en del med drenge fra 2. og 3. klasse i både fritid og SFO, så jeg går næsten ud fra, at det er der, interessen er opstået. Eller måske på YouTube. Oddsene er 50/50.

Det er dog ikke alt, forældre skal kunne forstå, vel? Husker så glimrende mine egne diskussioner med min mor i tween-årene om den BALL bluse, som kostede 600 kr., og som hun så absolut ikke havde forståelse for var en must-have.

Virtual Reality briller forhandles her.

Fortnite vs Rayman
Naturligvis ønsker barnet sig også Fortnite – ligesom sådan cirka alle andre drenge i øjeblikket. Men både jeg og manden har brugt en god rum tid på at forklare den lille dreng med de mange overtalende argumenter om, at der er en grund til, at det spil er anbefalet til børn over 12 år, og at det derfor ikke kommer til at ske, at han får lov til at spille det lige foreløbigt. Vores hjem, vores regler – også selvom flere venner og klassekammerater får lov.

Heldigvis ønsker barnet også bl.a. Ben10 og Rayman til sin Playstation, og det passer meget bedre aldersmæssigt plus, at jeg tænker, de spil er mere interessante at kaste sig over på tværs af køn.

Rayman Legends forhandles her, mens Ben10 til Playstation forhandles her.

Barnet får naturligvis også et nyt sæt nattøj og den slags “kedelige” ting. Jeg kender dog allerede reaktionen på de bløde pakker, fordi jeg har fået dem mange gange før: “Moar, det er fint, men jeg bliver altså ikke glad for bløde pakker!” Men lige den slags lærer mor nok aldrig at hverken forstå eller tage hensyn til 😉

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artsy spejl-look til favorit-lakkerne fra Le Mini Macaron