Hvis ikke danske medier skal løfte dansk mode, hvem skal egentligt så?

Januar måneds mest læste

Selvom halvdelen af min januar er blevet tilbragt i en lagune på den anden side af jorden, synes jeg alligevel, alt resten af januar har sneglet sig afsted.

En blanding af jetlag, dårlige søvnvaner (jeg skal ordentligt tilbage på sporet), alt for meget mørke og kulde har simpelthen gjort, at de sidste par uger af januar har føltes som nogle af de længste i en menneskealder.

Men nu har vi heldigvis netop sat skridt ind i februar. Årets korteste måned, som oven i købet også er den måned, som grænser op til forår.

For selvom jeg har været bortrejst til sol og varme (i hvad folk, som jeg har mødt på det seneste, og som følger med på Instagram, har oplevet som månedsvis, men som kun var lidt mere end et par uger), så er jeg stadig mere end klar på forår, og det kan faktisk kun gå for langsomt!

Jeg går derfor heller ikke og venter eller hepper på sne.

Når man bor i byen er sne bare synonym med det, der sætter DSB ud af kurs, og som lægger sig i grå slimede klumper mellem cykelstien og fortovet, hvilket gør, at man bliver nødt til at træde op i det, hvis man skal overhale andre på fortovet, fordi de konsekvent går for langsomt.

Så står det til mig, så kan vi roligt bare fast forward’e til forår, krokus (jeg har set nogle derude allerede!!), påskeæg, masser af helligdage, lys og forårssol på kinderne. Kan du høre, hvor godt det lyder?

Specielt lyset glæder jeg mig rigtigt meget til, fordi det bl.a. gør, at man igen kan tage masser af billeder, hvilket jeg holder utroligt meget af – bl.a. til bloggen her.

En blanding af mangel på lys til billeder og det faktum, at vi har rejst meget af januar, bevirkede forresten også, at januar blev den hidtil mest blodfattige måned på bloggen mht. antallet af indlæg. Men heldigvis blev dem, der så rent faktisk blev skrevet, læst i stor stil.

De indlæg, der hittede mest i januar var …

frederiksberg skøjtebane urbannotes.dk københavnerliv

// Fra strandliv til skøjteliv … Januar blev også måneden, hvor vi indtog skøjtebanen på Frederiksberg for første gang i flere år. Vi var totalt på glatis, men det blev det absolut ikke mindre underholdende af.

Det forgangne års favoritter, som stadig holder
Hvad du ønsker, skal du få. Jeg kan afsløre, at jeg spottede, at Nilens Jord overvejer at lave en rejsestørrelse af deres fantastiske micellar water efter, at de læste det indlæg, som også blev det mest læste på bloggen i januar. Og der var god stemning omkring det på deres Facebook. Så nu er det bare om at krydse fingre!

Ja, sådan et blogindlæg om de absolut bedste skønhedsprodukter, jeg havde haft i hænderne i 2017 (og der var mange!!), kan måske føre til, at både du og jeg kan få en endnu renere og nemmere rejse næste gang. Og så var intet pludseligt forgæves!

Vil du læse om mine skønhedsfavoritter i 2017, så klik dig ind til indlægget via overskriften.

Jeg er forresten allerede så småt ved at teste mange af de foreløbige beauty nyheder for foråret og sommeren 2018. Måske der gemmer sig en ny favorit heriblandt …

En helt igennem god nyhed
Mens vi snorklede i en lagune i Mexico og sad og spiste vafler med jordbær i Los Angeles, skænkede vi heldigvis ikke alt det sure, der har foregået herhjemme i månederne forinden, mange tanker. Sådan en ferie kan virkeligt gøre underværker, hvis man trænger til at lægge hjernen lidt på hylden.

Men hjem skal man jo igen, og så venter realiteterne lige så snart, man åbner sin hoveddør. Det gjorde den også for vores vedkommende, skulle jeg hilse at sige. Men i det mindste var det i første omgang (og endeligt!) en god nyhed, der var i vente.

At vi så stadig venter på den endelige udmelding omkring det hele, er hvad det er … Jeg vælger at hæfte mig ved det faktum, at gode nyheder er gode nyheder, og dem har vi ærlig talt ikke fået mange af på det seneste.

10 beauty trends, der er værd at holde øje med i år
Jeg elsker at skrive om beauty, og jeg elsker, når nogen gider at læse med! For så kan vi nørde sammen.

Hvis ikke du fik læst om de ti beauty trends, som kommer til at præge 2018, så er der tid endnu. Året er jo kun lige gået i gang, og der er masser af tid at løbe på.

Men februar er nu et meget passende tidspunkt at ryste det gamle af sig og se fremad, synes jeg.

Lidt stolt har man vel lov til at være …
Efter lidt mere end halvandet år som pescetar har jeg taget en beslutning.

Ligesom beslutningen om at leve som pescetar faktisk blev truffet i USA forrige sommer, så blev beslutningen om at forsøge at leve som vegetar også taget i USA. Måske fordi det er så særligt nemt at leve plantebaseret i USA?

Indtil videre går det meget godt, og jeg savner faktisk ikke fisk i min kost.

Om jeg så gør det, næste gang jeg sidder på en sushi restaurant midt i København, ved jeg ikke. Men så er det heldigt, at jeg faktisk elsker tofu!

Fem ting, jeg allerede savner ved LA
Vejret, palmerne, maden, menneskene … Der er mange ting, man kan savne ved Los Angeles! Og det er faktisk en utroligt rar og fin by, som jeg kom til at holde ret meget af, mens vi var der.

Fik du ikke læst indlægget med tips til Los Angeles med børn eller uden, og har du tanker om på et tidspunkt at besøge LA, så ligger indlægget jo heldigvis online – så man behøver ikke engang at lave æselører.

Hav nu en rigtig dejlig februar!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis ikke danske medier skal løfte dansk mode, hvem skal egentligt så?

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com