Selvgjort er velgjort - og de par ting, man skal være opmærksom på

Januar-opmuntring af den skønne slags (og stadig med rabat)

[ Indeholder reklame ]

I dag valgte vi at trække på skuldrene af vasketøj, støvsugning og oprydning og tage en cykeltur alle tre ind til byen. Vi sov længe og kom lidt senere afsted, vi spiste frokost på California Kitchens nye restaurant på Vesterbro (tjek den ud, hvis du ikke allerede har været der … Mums!), og cyklede videre ind i centrum for at bytte et par julegaver.

Men pludseligt var lyset væk! Det var helt mørkt, og det eneste lys, vi havde at gøre godt med, var gadelamperne på Strøget, der var omdannet til små kinesiske lamper af uransagelige årsager – eller måske, fordi det er kinesisk nytår om en måneds tid. Who knows …

Det var så den dag! Alt for kort og alt for kold.

Jeg ved godt, at jeg kun lige er kommet hjem fra sol og varme. Men januar er ikke en mindre nedslående måned af den grund. Den er lidt for mørk, lidt for kold, og den ligger lidt for langt fra foråret. Jeg forstår ærlig talt godt, hvis nogle rammes af vinterdepression eller burrer sig inde for lukkede døre og stener Netflix dagen lang. For ikke at tale om alle dem, der bliver syge i løbet af januar og ufrivilligt ligger og stener Netflix.

I går var jeg dog i kiosken og hente lidt januar-opmuntring af den fine og anvendelige slags. Nemlig den seneste Goodiebox, som har fokus på netop at gøre januar lidt smukkere og sjovere.

Den fine sag hedder da også ‘Cheer Up!’ og indeholder lækre ting og sager, som lige kan sætte en ganske lille smule kulør og finhed på hverdagen.

I modsætning til så mange af de andre Goodiebox, der kommer i løbet af året, så opmuntrer denne oven i købet med hele seks fullsize produkter ud af i alt syv produkter.

Så hvis man er typen, der bliver i godt humør af ‘value for money’, så kan man ikke undgå at blive opmuntret lidt ekstra af denne.

cheer up januar goodiebox urbannotes.dk

Min favorit i den nye ‘Cheer Up’ Goodiebox er klart den lækre Cool Care Dry Brush til kroppen.

Jeg har længe været fan af min tørbørste til ansigtet og overvejet, om jeg skulle købe en til kroppen også. Men den fra Karmameju, jeg har haft kig på, har jeg kun set til over 300 kr., og så er jeg blevet en smule nærig.

Tørbørsten fra Cool Care følger dog med i de i alt 169 kr., man betaler for en Goodiebox, så det er en lidt anden pris.

Udover tørbørsten, som jeg glæder mig til at skrubbe den gamle, trætte hud med og få gang i blodcirkulationen, indeholder januar måneds Goodiebox også en Invisible Pores Night Detox Serum fra Figs & Rouge, der alene ud fra navnet lyder fantastisk. Så lad os håbe, navnet holder, hvad det lover.

Desuden får man en Carmex Original Lip Balm, som faktisk er en af de læbepomader, jeg bruger dagligt, fordi den bare er god og rar, samt en lille Balance Me Radiance Face Oil, som er det eneste produkt i æsken, der ikke er fullsize. Men eftersom jeg alligevel ikke bruger olier i ansigtet, er det helt fint med mig (og min mor bliver altid vildt glad for samples, som hun kan have med på weekendtur).

Herudover er der en Créme to Powder Blush fra Sleek Makeup i æsken, som jeg endnu mangler at prøve for at se, om farven er god, samt en pakke Sunstar Gum Soft Picks Advanced tandstikker, som jeg allerede ved, er rigtigt gode, fordi jeg ofte bruger sådan nogle istedet for tandtråd.

Sidst, men ikke mindst, indeholder boksen også en Comme Deux Paint Mask, som er den fineste lille ansigtsmaske, jeg længe har set. Jeg kender ikke mærket, så den ser jeg frem til at prøve. Emballagen har dog allerede scoret de første points.

Den nye Goodiebox er med andre ord faktisk ret spot-on ift. at fungere som en hyggelig lille opmuntring midt i alt det kedelige, grå, mørke og våde. OG rabatkoden, som jeg delte sidst, har jeg lige tjekket. Den fungerer altså stadig og gør, at man kan få en Goodiebox til bare 69 kr. inkl. forsendelse.

 

Rabatkoden finder du her, hvor du også kan tjekke vilkår.

Klik her for at gå direkte til køb af Goodiebox.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvgjort er velgjort - og de par ting, man skal være opmærksom på

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
Administrér cookieindstillinger
urbannotesdk@gmail.com