Ti år med Facebook - og hvad jeg har lært

Jeg har brug for weekend oven på den her weekend!

Fredag startede egentligt meget godt. Jeg havde et meget langt møde hos en kunde, som gjorde, at jeg ikke kunne nå tilbage til kontoret.

Så jeg endte med at hente Lillemanden lidt tidligt, lege eftermiddagen væk, lave veggie-burgere for to, fordi manden havde en social ting med arbejdet, og grovæde fredagsslik i sofaen med afkommet for til sidst at arbejde i et par timer, mens han lå og snorkede i værelset ved siden af.

Morgenen efter ringede vækkeuret lidt for tidligt (slik-tømmermænd kan være næsten værre end rigtige tømmermænd …), fordi jeg havde booket mig ind på et yogahold. Efter dog at have været på toilettet og tanket dagens første kop kaffe, fik jeg endelig tjekket telefonen, som viste en sms fra mit yogasted, der oplyste, at morgenens hold (igen) var aflyst.

Men da var jeg jo allerede vågen, og Lillemanden var både sulten, tørstig og i fuld gang med at rode hele stuen til med legetøj. Ingen vej tilbage. Lørdagen var i fuld gang!

Han glædede sig naturligvis også, fordi vi var inviteret til forpremiere på Biler 3 i vores lokale biograf, og med spænding i kroppen er gearet altid lige lidt højere end normalt …

Vi endte med at gå ned i biografen, som kun lige ligger en kilometer fra vores hoveddør, for så kunne vi samle grene, sten og dimser på vejen, og vi kunne diskutere verdenssituationen. Det er vi ret gode til, hvis vi da selv skal sige det!

Biografarrangementet var sat til fire timer, for Duracell, som havde inviteret, havde arrangeret lykkehjul, racerbane og videointerviews (yes, jeg fik også lov til at kommentere på batterisituationen), og så havde vi jo også en film, der skulle ses, og en ordentlig bunke popcorn, der skulle fortæres, og så var den dag ellers gået.

Urbannotes.dk weekend biler 3 cars 3 biograf

// Heldigvis elsker mit barn events. Faktisk kan han næsten ikke få nok! Og når der er både film, balloner, popcorn OG burgere, så bliver det næsten ikke bedre 😉

Men som en sidebemærkning, så kan det virkeligt anbefales at tage ind og se Cars 3, når den kommer i biografen om få dage.

Lillemanden sad på kanten af stolen det meste af filmen, fordi han var helt opslugt! Og jeg synes faktisk også, at det var en rigtig fin og sød film, som havde nogle imponerende scener hist og pist.

Da vi først var hjemme igen, var klokken mere end aftensmadstid, og vi fik testet den nye Wolt app, som jeg var til lancering af torsdag aften, og som sørgede for kylling til drengene og masser af grønt til (primært) mig til døren.

Hvad der skete lørdag aften, husker jeg faktisk ikke, for vi var alle tre så trætte og mætte, at vi næsten ikke kunne hænge sammen!

Søndag morgen ringede vækkeuret (sørme) igen tidligt, fordi jeg lidt følte, jeg var nødt til at kompensere for lørdagens yogaaflysning med et forsøg på rent faktisk at komme til en yogatime i løbet af weekenden.

Denne gang lykkedes det da også, og jeg fik svedt vildt igennem i et lidt for lummert yogacenter.

Desuden måtte jeg nærmest løbe hjem med min lidt for lyserøde yogamåtte på ryggen, så jeg kunne nå i bad, inden vi skulle til børnefødselsdag i Nordsjælland hos mandens niece, der havde arrangeret den helt store familiekomsammen med boller og lagkage.

Jeg elsker min svigerfamilie, ingen tvivl om det. Men de har virkeligt konstant fødselsdag! Og på en søndag, hvor man mest af alt har behov for en dag på sofaen med dyner og nattøj, er der bare utroligt langt tur/retur til Nordsjælland med det offentlige.

Vi endte da også med først at være hjemme kl. 19, hvorefter Lillemanden blev sparket i seng med lynets hast af manden min, mens jeg ilede ned i Føtex for at handle ind til ugens løb.

Efter sådan en weekend er det altid helt utroligt hårdt at stå op mandag morgen! Mit introverte jeg er helt overstimuleret og har brug for at kravle tilbage under dynen for at være helt alene. Men det går naturligvis ikke, når mandag byder på både skole kl. 8-nul-nul-dut og en god bunke arbejde.

Næste weekend har jeg dog svoret, at vi skal indlægge tid til at sidde i sofaen i nattøj og kigge lidt ud i luften. Faktisk overvejer jeg lige nu at skrive det i kalenderen. For når det står i kalenderen, så kommer det også til at ske – og jeg godtager ikke sms’er med aflysninger til den slags.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ti år med Facebook - og hvad jeg har lært