Min lille smuttur til Egypten

Julens dufte (og makeup) fra Yves Rocher

[ Indeholder reklame ]

Julens dufte er vist mange ting for forskellige mennesker. For nogle er det først jul, når de dufter de brunede kartofler, for andre skal der bare duften af gran til og hopla, så er de i julehumør.

I alle de år jeg har beskæftiget mig mere end de fleste med beauty (og det er efterhånden mere end ti år …), er jeg altid kommet i julehumør fra det sekund, jeg har duftet årets juledufte fra fx The Body Shop (læs mere om dem her), Yves Rocher eller en af de trods alt få andre, der dyrker julen så meget, at de år efter år dedikerer en eller flere dufte til højtiden.

For mig er der noget særligt hyggeligt ved juleduftene. De er altid kun til for en stund, og jeg glæder mig altid til at se, hvilke dufte vi kan nyde dette år. Det er nemlig altid forskelligt, hvad der bliver årets juledufte. Og det er da heller ikke altid, jeg nødvendigvis er lige begejstret for alle juleduftene.

I år har min duftesans dog været særligt heldig. Det er nemligforeløbigt lutter gode juledufte, den er blevet udsat for. Faktisk er jeg forlængst blevet lidt forfalden til Yves Rochers juledufte, som tæller Red Apple, Golden Tea og, til dels, for det er en mindre del af kollektionen, Nuit Vanille.

yves rocher christmas collection 2018 limited edition juledufte makeup urbannotes.dk

Red Apple er nok den mest friske juleduft, jeg længe har haft mellem hænderne. Og jeg vil vove at påstå, at den holder langt ind i foråret, for den er mest bare frisk og ikke så fed som visse andre dufte, der forbindes med højtiden.

Golden Tea er meget mere rund og næsten så mild i duften, at man ikke nødvendigvis forbinder den med Yves Rochers ellers ofte meget duftende univers. Men de er begge værd at dufte til, for de er virkeligt forskellige, og om man lige forfalder til den ene eller anden afhænger nok lidt af humør og præferencer.

Det svære er så, at der er ret mange valgmuligheder i sortimentet af Red Apple og Golden Tea produkter. Jeg kan dog afsløre, at hvis du allerede har forkælet dig selv med den skønne Yves Rocher pakkekalender (meget mere om den her), så vil du muligvis støde på nogle af produkterne fra julekollektionen i den (ja, ja, jeg har smugkigget, men fik skældud af Lillemanden, så det hele er pakket sirligt i poserne igen …)

Som en del af den særlige limited Edition Christmas Collection 2018 fra Yves Rocher kommer naturligvis også et lille, men udsøgt, udvalg af makeup, som er oplagt til den lidt mere festlige tid på året med alle dens julefrokoster, julefester, juleaften og nytårsfester.

Her kommer bl.a. de fineste paletter med smukke nuancer og den skønneste highlighter, som altså er og bliver både sæsonens og resten af årets musthave i enhver makeupsamling, hvis du spørger mig.

Det er lidt, men godt, og hvis du er typen, der kun bruger makeup ved festlige lejligheder, så er det også både nemt og overskueligt at gå til. Plus at man aldrig bliver ruineret af makeup fra Yves Rocher, idet de holder sig meget fair priser.

Og nu du er i færd med at handle, så er det måske også værd at tage et kig på de mange (MANGE) forskellige julegaver på siden. Jeg har tidligere shoppet nogle små ekstra julegaver på Yves Rocher, og de har altid vakt glæde, fordi man bare altid kan bruge et lækkert sæt til badet eller lignende. Og så er det desuden lidt ekstra hyggeligt, at man også altid selv får en lille gave med, når man handler hos Yves Rocher.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille smuttur til Egypten