Opskrift: Veganske snurrer med salte mandler

Konkurrence: Vind en valgfri style fra UNAUTHORIZED

[ Indeholder reklame ]

Man kan sige meget om det der forår. Men et af mine favorit-øjeblikke ved det hele er, når jeg endelig kan pakke de store vinterfrakker væk, lægge de tykke strik nederst i skuffen og langt om længe kan finde shorts, t-shirts og sneakers frem igen.

Livet er så meget lettere, når man ikke skal pakke hverken sig selv eller sit barn ind i ti lag tøj – og det samme er sindet.

Når det er forår, plejer Lillemanden også selv at finde tøj frem. Det er noget nemmere for ham, når han bare skal finde en t-shirt og et par bukser frem, og han efterfølgende bare skal hoppe i sneakers, inden han kan løbe ud ad døren.

Foråret er nemlig også tiden, hvor både dage og aftener bliver tilbragt udenfor fra solen nærmest står op, og til solen går ned igen. Præcis, som det var, da jeg selv var barn, og præcis som det skal være (i hvert tilfælde i weekenderne, hvor man gerne nogle gange må være oppe, til man næsten ikke kan holde øjnene åbne længere …)

Noget af det tøj, som Lillemanden selv har hevet frem fra skuffen på det seneste, er nogle af de fede nyheder fra danske UNAUTHORIZED. Måske du kan huske, at jeg præsenterede mærket for rundt regnet et halvt år siden, hvor UNAUTHORIZED blev lanceret.

unauthorized drengetøj træningssæt urbannotes.dk

Nu er mærkets anden kollektion altså kommet i handlen, og endnu engang har de formået at ramme noget, som barnet rigtigt gerne vil gå i. Det er cool, det giver mulighed for masser af bevægelse, og så er det lige en lille smule anderledes end det, som man ellers ser fra rigtigt mange andre mærker.

UNAUTHORIZED er nemlig til drenge, der godt kan lide det hele lidt mere sejt, og som samtidigt har et liv, hvor der er fuld knald på.

Endnu engang har Lillemanden fået lov til at vælge sine favoritter fra UNAUTHORIZED, og han har samtidigt fået lov til at give en af jer, som læser med, muligheden for at vinde den style, som I allerbedst kan lide til jeres seje drenge derhjemme.

Synes du, det hele er lidt fedt, og kan du ikke nøjes med (måske) at vinde en style, så forhandles UNAUTHORIZED bl.a. på UNAUTHORIZEDs egen hjemmeside samt på Boozt.

unauthorized drengetøj træningssæt urbannotes.dk

Vind en valgfri style fra UNAUTHORIZED
Vi fejrer sammen med UNAUTHORIZED, at foråret endelig ser ud til at have fået fat i lille Danmark, og du kan derfor vinde en valgfri style fra UNAUTHORIZEDs forårs- og sommerkollektion.

For at deltage skal du:
‘Like’ indlægget lige nedenfor (på den blå knap)
– Klikke dig forbi UNAUTHORIZEDs webshop og finde den style, du helst vil vinde
– Kopiere linket til den ønskede style ind i kommentarfeltet nedenfor (HUSK også at skrive størrelse)

Du er naturligvis også meget velkommen til at skrive, hvem der skal have den style, du vinder, hvis du vinder. Men det er ikke et krav. Det er bare hyggeligt – synes vi 🙂

Følg evt. bloggen her, så du kan holde øje med, om du bliver den heldige vinder af konkurrencen.

Jeg (og Lillemanden) finder en heldig vinder søndag den 6. maj, og vinderen bliver offentliggjort her på bloggen.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Veganske snurrer med salte mandler