Makarska: Kroatiens lille familieferie-perle

Lækker lækker Leckerbaer

leckerbaer_østerbro_kager_pastry

Nu har jeg efterhånden stirret så længe og så ofte på kagerne fra Leckerbaer på Instagram, at jeg måtte prøve dem!

Derfor gik turen i dag til Østerbro for at se, om de dersens små kager også var så lækre, som de tager sig ud og i øvrigt lyder til.

Østerbro er ellers et sted, jeg sjældent kommer. Men ud over Leckerbaer, så var der det vildeste udsalgs hos HAY, solen skinnede, og der var dejligt selskab. Pludseligt følte jeg, at jeg var gået glip af noget, fordi jeg så sjældent sætter mine fødder på de kanter.

Lang historie kort … Leckerbaer er turen på tværs af byen værd!

Jeg bestilte en lille lemon marengs og den fineste runde hindbærsnitte – og så var jeg faktisk også helt kaget ud! Men når der kun skal to små kager til at fylde godt op i maven, må det også betyde, at der er fyldt nogle gode og solide råvarer i.

P.S.: Jeg havde naturligvis valgt de mest Instagramvenlige kager, så jeg kunne blive en blandt mange, der havde tjekket ind hos Leckerbaer med tilhørende kagefoto.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makarska: Kroatiens lille familieferie-perle