Tre tips til makeup med briller

Laktoseintolerant? Vi prøver da bare igen

laktose-intolerance-urbannotes-dk-test

Rundt regnet burde der vel være gået cirka syv til ni dage efter, at jeg havde indsendt min test for at se, om jeg er laktoseintolerant, til jeg skulle have fået mit svar.

Jeg har ventet og ventet i spænding, og det ved jeg også, at nogle af jer har, og jeg har ofte tjekket sitet for at se, om mine testresultater var klar.

Men nej, min kode blev ved med at være ukendt i systemet, og jeg har derfor ikke kunnet hente mit testsvar.

Efter at have undret mig i nogen tid, tog jeg kontakt til Dynamic Code for at forhøre mig, om de mon havde modtaget min test med posten.

Men nej, Post Danmark havde endnu engang formået at smide en forsendelse væk, og Dynamic Code havde derfor ikke fået post fra mig.

Heldigvis er det sådan, at Dynamic Code blot sender en ny test, hvis man har været udsat for postens sløseri, og jeg må derfor på den igen med vatpind og koder og omkring postkassen endnu engang.

Det er god service fra Dynamic Codes side! Men lad os håbe, at anden gang er lykkens gang, så laboratoriet modtager testen denne gang, og at jeg snart har svar på, om jeg skulle være laktoseintolerant. Med lidt held, har jeg vel svar om en uges tid.

Se meget mere om testen til laktose intolerance her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre tips til makeup med briller