Fem uundværligheder, når man rejser til Bali i december og januar

Le mini macaron – gellak til hjemmebrug

le-mini-macaron-gellack-til-hjemmebrug-urbannotes-dk
Den 13. december 2016 satte jeg mig godt til rette ved mit skrivebord for at påføre neglelak. Nu skriver vi den 5. januar 2017, og jeg har endnu ikke taget selvsamme neglelak af.

Det skal desuden i den sammenhæng nævnes, at jeg i mellemtiden har pakket to kufferter og håndbagage, har taget et fly fra København, over Istanbul, til Denpasar. Har rejst rundt på Bali i lidt mere end 14 dage med alt, hvad dertil hører af pool, strand, sand og diverse strabadser til vand og til lands. Og desuden har taget turen retur fra Denpasar, over Kuala Lumpur, til Istanbul og til slut København.

Realistisk set ville en helt normal neglelak have holdt til og med første stop i Istanbul, hvorefter den var begyndt at krakelere stille og roligt på neglespidserne.

Men heldigvis er en gellak fra Le Mini Macaron tilsyneladende så stærk og holdbar, at den kan holde i mere end to uger uden at chippe det mindste, hvilket, jeg synes, er utroligt imponerende!

I løbet af de tre ugers tid, der er gået siden min første påførelse af gellak med Le Mini Macaron, er mine negle naturligvis vokset en del. Det har givet en naturlig udgroning på neglen, som naturligvis har skullet repareres.

Men det ordnede jeg ganske smertefrit på hotellet en stille aften, mens vi var i Sanur.

Hele reparationsprocessen tog rundt regnet fem minutter, og så var neglene så gode som nye – næsten!

For man kan naturligvis, hvis man kigger godt efter, se, at jeg har filet på neglen og repareret med et par nye lag. Men man skal ville se det og ret tæt på.

I det hele taget er jeg faldet lidt på halen over, hvor godt Le Mini Macaron fungerer.

Man sætter blot den lille macaron (som er så lille, at man sagtens kan have den med på farten på fx ferie) i enten stikkontakten eller et USB-stik på computeren. Så vasker man sine hænder grundigt, så man fjerner evt. overskydende fedt på neglene.

Dernæst lægger man et tyndt (!) lag lak på neglene (jeg synes, det er nemmest at lægge på alle neglene på en hånd med det samme), og så tager man den enkelte finger og stikker ind i den lille macaron og trykker på toppen. Det tager 30 sekunder pr. negl.

Når man har været samtlige ti pølsefingre igennem, så gentager man processen med et lag lak mere, og så er lakken ellers hærdet med det samme, så man kan komme videre i dagens program!

Lakken fra Le Mini Macaron har desuden en super lækker gel-feel, som er særligt glansfuld, og som til forveksling føles og ser ud som den gellak, man betaler sig fra hos en professionel.

Vil man reparere på den eksisterende lak, som jeg gjorde for en uges tid siden, så filer man blot lidt i overfladen på lakken på neglene, og så lægger man et par nye lag ud fra samme devise som ovenfor.

Indtil videre sidder lakken stadig på, og jeg vil lade den sidde i nogle dage endnu, fordi den så absolut ikke fejler noget som helst (og fordi mine aftner lige nu bliver ædt op af jetlag).

Og afhængigt af, hvordan min negl ser ud under gellakken, vil jeg sandsynligvis kaste mig ud i endnu en omgang gel og en ny farve med Le Mini Macaron.

Det der med at kunne nøjes med at tage ny lak på et par gange hver måned og samtidigt have pæne og velplejede negle hænger nemlig super godt sammen med en travl hverdag, hvis du spørger mig!

Gellakken fra Le Mini Macaron skulle være super nem at fjerne. Man filer bare lidt på lakken og bruger de tilhørende små poser til at fjerne lakken med.

I øvrigt koster et Le Mini Macaron sæt inkl. en lak og nogle af de små remover kits rundt regnet det samme som en enkelt professionel gellak.

Jeg er fan! (Hvilket dem, der følger med på min Instagram Story, vist ikke er i tvivl om 😉 …)

Se evt. mere om Le Mine Macaron, farver og hele konceptet på Le Mini Macarons webshop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem uundværligheder, når man rejser til Bali i december og januar