Opskrift: Smoothie bowl med banan og kakao

Lille hjælp med stor betydning

[ Indeholder reklame ]

Outfit-billeder er ikke det, der historisk set har fyldt mest her på bloggen. Den slags ryger oftest bare på Instagram, fordi det er så nemt og hurtigt. Men jeg ved også, at det ikke er alle, der løbende kigger med på bloggen, som også følger med på Instagram.

Så i den gode sags tjeneste deler jeg altså også lige dagens klude (eller et udsnit heraf) her på bloggen.

Forleden kom der nemlig en ret så fin T-shirt fra Nümph med posten. Men ikke nok med, at T-shirten er fin. Det formål, som T-shirten støtter, når man køber den, er nemlig også fint! Og det er en sag, som jeg, i det gode søsterskabs navn, rigtigt gerne vil støtte op omkring med den stemme, jeg nu engang har på de sociale medier – en stemme, der rammer kvinder, som naturligvis også gerne vil støtte andre kvinder (og deres børn).

Little big help Sisterhood t-shirt Nümph urbannotes.dk voksenmode outfit

“Sisterhood” T-shirten, som jeg har haft på i dag, er således lavet i et samarbejde med danske Nümph og hjælpeorganisationen Little Big Help, som med selvsamme T-shirt vil skabe opmærksomhed om Little Big Helps formål samt indsamle penge til organisationens arbejde med kvinder og deres børn i slumområderne i Indien – nærmere bestemt Kolkata.

Her arbejder Little Big Help organisationen med oplysning og uddannelse til de fattige kvinder ud fra et princip om, at kvinderne skal lære hjælp til selvhjælp for både deres og deres børn skyld.

Når man køber “Sisterhood” T-shirten fra Nümph, støtter man altså medsøstre i Indien, så både de nuværende generationer og de kommende generationer kan få en bedre og mere sikker fremtid i et land, som er blevet udnævnt til at være blandt de farligste at være kvinde i.

Little big help Sisterhood t-shirt Nümph urbannotes.dk voksenmode outfit
Little big help Sisterhood t-shirt Nümph urbannotes.dk voksenmode outfit

Og når man køber “Sisterhood” T-shirten, får man altså både en ret så fin T-shirt, der tilfældigvis passer perfekt til sæsonens øvrige farver, og støtter samtidigt Little Big Help og deres arbejde for en bedre fremtid for de indiske kvinder med 100 kr., hvilket er halvdelen af prisen på selve T-shirten. Og så er T-shirten endda i en ret så lækker og blød kvalitet, skulle jeg hilse at sige. Så … Tag et lille kig på den, og sæt den evt. på ønskesedlen, så du støtter det virkeligt gode formål – sådan fra søster til søster, du ved.

Sisterhood T-shirten forhandles bl.a. her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Smoothie bowl med banan og kakao