Vejen til pæne, velplejede negle

Lille Per i nattøj, man aldrig bliver træt af at lege i – og med

ubang-babblechat-nattoej-elefant-urbannotes-dk

Når jeg ser Lillemanden i det nye nattøj fra Ubang, kommer jeg automatisk til at tænke på de gamle Lille Per film, hvor Per trækker rundt på den der elefant, mens han ser sød og fræk ud på samme tid. Det er en dejlig association, der minder om barndom, leg og ubekymrede tider – præcis, som barndom skal være.

Og hvis der er noget, Ubang er gode til, så er det at gøre barndom levende i tekstiler.

Det gør de også i deres nyeste nattøjs-kollektion, som Lillemanden er blevet spurgt, om han vil teste.

Vores nattøjstest startede i vaskemaskinen.

Godt nok er alt tøj fra Ubang produceret i økologisk bomuld og af GOTS certificerede leverandører, og nattøjet er derudover OEKO-TEX-100 certificeret.

Derfor behøvede det egentlig ikke en tur i maskinen, inden det blev taget i brug, men det er for det første rart at få gjort, og derudover besluttede vi os for at starte vores test med at se, hvordan nattøjet fra Ubang blev, når det var blevet vasket en håndfuld gange. Sommetider bliver nattøj nemlig stift efter nogle vaske og dermed ikke så lækkert og blødt, som man havde håbet og forventet, da man stod med det i hånden i butikken.

Og selvom 5-årige knægte kan finde sig i meget, så er stift og irriterende nattøj altså ikke på listen af ting, der bare accepteres uden brok!

Nattøjet fra Ubang bestod dog vaskeprøven til UG. Det bløde stof og de små detaljer forblev bløde, og efter fem vaske var det stort set ikke at se på hverken stof eller påsyninger og tryk.

ubang-nattoej-urbannotes-dk

Lillemandens arbejde i forbindelse med testen (ja, han har været på børnearbejde, selvom Ubang ikke gør i den slags …) har blandt andet bestået i at bedømme udseende og, om det er fedt nattøj. Han har, siden han fik det mellem hænderne nærmest ikke ville give slip på det. Han har syntes, det er vildt sjovt, at der er masser af detaljer i form af tryk og påsyede små ting.

Faktisk bliver man aldrig helt færdig med at kigge på detaljer, røre ved elefantøre og hive i haler.

Nattøjet er desuden godkendt på sovevenlighed og søndagshygge, som jo er det vigtigste. Når man næsten ikke kan krænges ud af nattøjet om søndagen, må det næsten være, fordi man har det godt og rart.

Der kan iøvrigt købes en lille matchende bamse til nattøjet, og den har været udsat for en del nussetid og er, tilsyneladende, alle tiders at ligge hovedet på om natten. Den er meget blød og tynd, så det er en god soveven, der hverken fylder meget eller har hjørner eller kanter.

I det hele taget er nattøjet fra Ubang godt gennemtænkt, rart, hyggeligt, mega sjovt – og så vækker det minder om egen barndom, hvor man sad i sofaen i nattøj og hyggede med Far til fire.

Lillemanden har iøvrigt testet str. 6-8 år. Nattøjet er meget normalt i størrelsen og på alle måder fleksibelt i materialet.

Nattøjet fra Ubang findes til både piger og drenge og med både elefanter, kaniner og får, så der er frit valg mellem yndlingsdyr til drømmeland.

 

Nattøjet fra Ubang er modtaget til test.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til pæne, velplejede negle