Postkort fra et minicruise til Oslo

M2 Beauté: Den utålmodige type aka. snart Bambi

Det kan vist ikke komme bag på den faste læser, at jeg får testet ganske mange forskellige beautyprodukter og brands til indlæg her på sitet. De fleste ting kan man teste nogle få gange for at vurdere dem og se, om de er værd at skrive hjem om. Andre kræver lidt længere tid.

For et par uger siden gik jeg i gang med et af de lidt længerevarende testprojekter. Produkter, der først rigtigt viser, hvad de dur til, efter intet mindre end hhv. 8 og16 (!!) uger.

Missionen er dog klokkeklar: Det helt vilde Bambi-look med vipper, der fejer ned over kinderne, samt de lækre fyldige bryn, som jeg længe har sukket efter (fordi sådan en som Cara Delevingne er så frygteligt misundelsesværdig!)

m2-beaute-test-urbannotes-dk

Midlerne til målet (håber jeg) er M2 Beauté Eyelash Activating Serum samt Eyebrow Renewing Serum – serum til hhv. vipper og øjenbryn.

Resultaterne er endnu ikke begyndt at vise sig, men mine forventninger og min utålmodighed er stor. Primært, fordi jeg faktisk endnu ikke har hørt om en eneste, der har prøvet produkterne, som ikke har fået det helt vilde resultat ud af det.

Indtil videre står jeg hver morgen og stirrer på mit glatte ansigt i spejlet for at se, om jeg kan tyde bare den mindste effekt. Efter cirka to uger er der dog endnu ikke noget dådyrlook at spore.

Men hvis lovningerne holder stik, så bør der snart kunne ses et resultat på brynene, der, hvis alt går vel, skulle blive både længere, fyldigere og kraftigere. Mens de første resultater med vippeserum først bør kunne ses efter 6-8 ugers brug, og den optimale effekt altså først kommer efter 16 ugers brug af serum.

Jeg påfører begge serum hver aften efter, at jeg har fjernet alt makeup. Det er meget nemt: Vippeserum til længere vipper påføres, der hvor vipperne gror ud på øjenlåget (det svier en lille smule), mens brynserum påføres på hele brynet med få strøg.

Om en uges tid eller to håber jeg, at jeg kan fremvise billeder af lækre buskede bryn. Indtil videre venter jeg i absolut spænding – og virkeligt utålmodig!

P.S: Indtil videre har jeg brilleret med at hælde nogle af de dyrebare dråber ud i vasken, fordi jeg lige skulle forklare min evigt skeptiske mand, hvor brilliant en effekt, jeg forventede af de her produkter. Flot! (Hvis der ikke er nok til hele testforløbet, kommer jeg muligvis til at tude bare en lille smule …)

P.P.S: Hvis jeg opnår bryn og vipper som hende den første i videoen nedenfor, så giver jeg simpelthen en krammer til hele banden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra et minicruise til Oslo