Roadtrip mellem Kroatien og Montenegro

M2 Beauté serum – længere vipper og fyldigere bryn

m2-beaute-serum

Man tror, det er løgn. Men faktisk er det muligt at smøre sig til både længere vipper og fyldigere bryn.

Det tager tid, men det kan lade sig gøre. Og det helt uden kunstige indgreb.

I skrivende stund er det rundt regnet tre måneder siden, jeg kastede mig over at teste M2 Beauté serum til vipper og til bryn.

De første uger var der ikke det store at se, men så begyndte resultaterne så småt at vise sig.

Først på brynene og siden på vipperne. Og for et par uger siden tror jeg, at vipperne nåede deres fulde potentiale. I hvert tilfælde ser der ikke ud til at ske mere på hverken bryn- eller vippefronten, selvom jeg bliver ved med at smøre.

m2-serum-vipper-og-bryn

Brynserum begyndte, som M2 Beauté også lover, at virke efter blot seks-syv ugers tid. Der begyndte jeg at se mere fylde på brynene, og selvom jeg ikke farvede brynene i den periode, blev de også en anelse mørkere.

Jeg har stadig ikke Cara Delevingne bryn (desværre), men brynene, som tidligere var ret lyse og knap så tætte, har bestemt fået meget mere form og fylde.

Med serum til vipperne tog det lidt længere tid. Men pludselig en morgen, mens jeg stod og tog mascara på, kunne jeg se, at vipperne på specielt det ene øje var blevet en god del længere.

Siden fulgte vipperne på det andet øje trop, selvom det stadig ser ud som om, vipperne på det ene øje har taget lidt bedre imod M2 serum end det andet. For der er umiddelbart stadig en lille smule forskel.

Det er svært at se effekten af forlængelsen af vipperne med det blotte øje, når jeg ikke har mascara på, fordi jeg fra naturens hånd har ret lyse vipper. Men når jeg tager bare en smule mascara på, ses det tydeligt, at vipperne er blevet en god del længere, og det blev de allerede efter cirka to måneder med M2 serum.

Begge M2 Beauté produkter er utroligt nemme at bruge. Man køber en lille flaske på størrelse med en mascara og smører på bryn eller vipper én gang om dagen (jeg synes, det er nemmest at bruge lige før sengetid, så produkterne kan trænge ind, mens man sover) i de anbefalede uger.

M2 Beauté til bryn smøres på de steder, hvor man gerne vil have fyldigere bryn (evt. på hele brynet), og så lader man det bare sidde.

M2 Beauté til vipper smøres på langs vippekanten på de øverste øjenvipper. Serum til vipperne kan godt give lidt svie. Men det går hurtigt over.

Ligesom med de fleste typer skønhed, så er effekten af M2 Beauté serum naturligvis midlertidig. Hvis man stopper med at bruge produkterne, så går man tilbage til udgangspunktet.

m2-serum_laengere-vipper_foer-og-efter-billeder

Men det lader til, at der er til adskillige måneder i de små flasker, og så er det jo sådan set en ok investering, hvis man tænker på, hvor meget det koster at få sat fx kunstige vipper på. Samtidig skal man efter den anbefalede periode blot påføre hver anden dag, hvis man vil vedligeholde resultatet.

Se i øvrigt venligst bort fra de lidt grimme før- og efterbilleder. Men det er virkelig svært at tage pæne billede af sig selv uden at kigge på, hvad man laver 😉 På efter-billedet har jeg i øvrigt snydt en lille smule med et lille bitte skvæt mascara, så man rent faktisk kan se de lyse vipper mod den mindst lige så lyse hud.

Læs evt. mere om M2 Beauté serum her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip mellem Kroatien og Montenegro