Madmodige børn og et fint september-initiativ i Jægersborggade

Makeup-nyheder fra Nilens Jord og de fem, du i hvert tilfælde vil bruge penge på

[ Indeholder reklame ]

Glød! Det var det, det hele startede med i 1982, hvor stifteren af Nilens Jord, efter en række ferier i Spanien, blev inspireret af de spanske kvinders smukke tendens til at skinne om kap med solen. Han valgte derfor at lancere et lille makeup-mærke, som siden er blevet voksent.

I år fejrer Nilens Jord intet mindre end 35 års jubilæum, og det startede altså med en lille krukke, men er i dag så meget andet og mere, fordi Nilens Jord hele tiden fornyer sig selv, har fokus på de bedste ingredienser og faktisk har nogle af de skrappeste krav i branchen ift., hvad de putter i bl.a. deres makeup.

Men makeup handler jo ikke kun om, hvad den indeholder. Det handler også i høj grad om, om makeuppen så rent faktisk fungerer. Og det synes jeg bare, Nilens Jord gør!

Til den nye sæson og i anledningen af Nilens Jords 35 års jubilæum har det danske makeup-mærke lanceret en række spændende nyheder i nye klær.

Der er mange nyheder, og de er alle rigtigt fine.

Efter at have testet dem alle i et par uger har jeg dog fundet mine favoritter, som nok skal ende med at blive en del af min daglige makeup-rutine igen og igen.

Uanset, hvad du vælger, så kan du være sikker på, at din nye makeup ikke er allergifremkaldende, idet alle nyhederne er AllergyCertified.

makeup nilens jord urbannotes.dk

Fem makeupnyheder fra Nilens Jord, som du vil investere i dette efterår

Simply Blush
Nilens Jord er bare gode til blush! Faktisk kan jeg ikke mindes, jeg er stødt på en eneste blush fra dem, som ikke bare fungerede.

Simply Blush er Nilens Jords nyeste bud på en række blush, som fungerer til hverdag og fest.

Konsistensen er blød, og pigmenterne er fine, så blushen er nem at arbejde med. Desuden er den fine nye blush beriget med hyaluronsyre-pudder, som har antiaging egenskaber.

Først og fremmest er Simply Blush bare nem at arbejde med, og så er farverne fine og giver et godt resultat uden de store anstrengelser.

Nilens Jord Simply Blush forhandles her.

Full Look Mascara
Smukke, sorte og lange vipper, som nemt kan bygges op til et helt vildt look med de vildeste lange vipper, der spreder sig på fineste vis.

Den nye Full Look Mascara fra Nilens Jord er virkelig vild!

Man kan naturligvis sagtens nøjes med at bruge mascaraen en enkelt gang på vipperne, og så er looket mere stille og roligt. Men bygger man Full Look Mascara op, får man virkelig “the full look”.

En super mascara med en børste, der gør den meget nem at arbejde med.

Nilens Jord Full Look Mascara forhandles her.

Neglelak
Ingen ny sæson uden nye neglelakfarver. Hvis du kender Nilens Jords neglelak, vil du vide, at de er både glansfulde, nemme at arbejde med og holder rigtigt godt (husk dog top coat og base coat for det bedste resultat!)

Sæsonens fire nye farver er ingen undtagelse. Og de er alle fire smukke. Min favorit er dog farven no. 677 Burnt, som er den smukkeste brune efterårsfarve, der har et snert af noget klassisk, men som samtidigt er helt speciel.

De øvrige nye farver er no. 676 Raven, no. 675 Rouge og no. 674 Lady.

Neglelakkerne fra Nilens Jord forhandles her.

Brow Fix
Hvis du endnu ikke er sprunget ud i at style bryn, så er det bare at komme i gang. Bryn, der sidder præcist, som de skal, gør noget helt vildt ved det generelle makeup-look og fremhævede bryn rammer ansigtet smukt ind.

Skal det være nemt, så er Nilens Jord Brow Fix genial. I modsætning til mange andre nemme brynfikseringer har Brow Fix en helt lille børste, som gør det at få brynene på plads utroligt nemt.

Brow Fix findes i en transparent version til dig, der er velsignet med mørke bryn, og en no.212 Brown, som også giver lidt farve.

Utroligt nemt og med et super fint resultat!

Nilens Jord Brow Fix forhandles her.

Tinted Day Cream
Sidst men ikke mindst, så er jeg jo lidt på cloud 9 over, at Nilens Jord har valgt at relancere deres Tinted Day Cream i en bedre og mere fugtgivende version.

Det nye ved Tinted Day Cream er, at dagcremen nu indeholder hyaluronsyre og plejende mandelolie.

Cremen er således ikke bare almindeligt plejende mere. Den har også anti-aging egenskaber, hvilket mange af os helt sikkert vil sætte pris på i længden.

Tinted Day Cream var en skøn creme. Men den er kun blevet bedre af at have været en tur gennem produktmøllen igen, hvis du spørger mig.

Nilens Jord Tinted Day Cream forhandles her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

2 kommentarer

 • Jeg har været rigtig glad for mange af Nilens Jord produkter, men ikke med deres mascara. De klatter altid rundt på mig, og jeg er både sort under og over øjne. Tror du det ville blive et problem med Full Look Mascara?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Okay?! Det synes jeg ikke, jeg kan mindes, at jeg har prøvet med deres mascaraer … Og jeg synes ellers, at jeg i de senere år har brugt en del forskellige af dem.

   Jeg synes tværtimod, de sidder godt og fast, og så er det bare et plus, at de også er allergivenlige.

   Jeg tør næsten ikke sige, at Full Look Mascara vil være anderledes. Den sidder rigtigt godt fast på vipperne. Men hvis deres mascaraer har tendens til at drysse på dig, så er det spørgsmålet, om den nye vil opføre sig anderledes (også selvom jeg synes, den hæfter rigtigt godt på vipperne.)

   Har du prøvet deres mascaraer i nyere tid? For jeg ved, de har lavet om på formuleringen på flere af deres produkter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madmodige børn og et fint september-initiativ i Jægersborggade