Muligvis den største revolution inden for konservering af hudpleje i sådan cirka 100 år

Mallow og Best Behavior butik på Nørrebro

gul-noerrebro-urbannotes-dk

For mange år siden, inden der var tænkt på Lillemanden, og mens jeg stadig var studerende, gik jeg og sparede op til at købe lækre ting fra Best Behavior på deres lagersalg på Nørrebro.

Deres ting var lidt dyre for en studerende. Men de havde meget kant og var alle pengene værd, og på lagersalget var der ofte rigtig gode ting og kollektionsprøver, som ingen andre havde. Et rent mekka!

For mig kunne Best Behavior noget, som ingen andre inden for hverken den danske eller udenlandske modescene kunne.

Og selv nu, mange år senere, bor der faktisk stadig nogle af mine bedste Best Behavior-køb i min garderobe.

Da den ene halvdel af Best Behavior også blev den ene halvdel af Mallow for bare et par år siden, passede det lige med, at Lillemanden var spot-on i målgruppen til Mallow. Han er dreng, han var (dengang) lige knap 4 år, og så er han meget fascineret af løbehjul og skateboards. Så Mallow blevet meget hurtigt en favorit hos ham.

Nu har Best Behavior og Mallow, som er beslægtede gennem både et designben og gennem det legesyge, casual samt forkærligheden for mønstre og farver, sammen åbnet en butik under navnet “Gul” i Blågardsgade. Her sælger de dametøj og baby- og børnetøj fra Best Behaviordrengetøj fra Mallow samt træningstøj fra re-sources.

Lillemanden og jeg var, eftersom vi hver især har en forkærlighed for det, der forhandles i den nye butik, et smut forbi til den officielle åbning af butikken i går. En virkelig hyggelig butik med masser af kant, sjæl og lækkerhed af den slags, som man kun finder i de der små butikker lidt udenfor centrum. Bestemt et besøg værd!

Selvom der ikke skulle være nogen kunder i butikken, hvis du går forbi en stille formiddag, så ville jeg klart gå ind og kigge alligevel. Der er nemlig ingen fare for pinlig tavshed eller en vrissen ekspedient, der står og skuler i den anden ende af butikken, når du folder en bluse ud. Folkene bag Gul er istedet hyggelige og tager altid imod med åbne arme.

Tjek selv Gul ud, hvis du skulle være i nærheden. Butikken ligger på Blågårdsgade 18 på Nørrebro.

Mallow ved lige, hvordan Lillemanden skal smøres. Med popcorn og slushice ;-)

Mallow ved lige, hvordan Lillemanden skal smøres. Med popcorn og slushice 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muligvis den største revolution inden for konservering af hudpleje i sådan cirka 100 år