Weekend, fynboer og dejlige damer

MarMar leo love

[ Indeholder reklame ]

Inden jeg drog afsted til Odense, postede jeg et billede af min nye efterårsjakke på Instagram.

Siden da er der kommet en del spørgsmål ad forskellige kanaler omkring, hvordan den mon er i størrelsen, hvilken størrelse jeg normalt bruger, hvordan kvaliteten føles etc.

Men det er bestemt også en pæn jakke, som jeg faktisk har ønsket mig, siden MarMar Copenhagen i sin tid viste den frem første gang i forbindelse med modeugen.

Selvom den dog har stået på min ønskeseddel i efterhånden nogen tid, er det først nu, den er blevet min. Ganske enkelt fordi overgangssæsonerne ikke har været til, at jeg investerede i en ny overgangsjakke. Forårs- og efterårssæsonerne har jo nærmest været væk, og derfor er der de senere år kun blevet købt sommer- og vinterjakker. Kedeligt, men sandt!

Men NU er Ona jakken fra MarMar Copenhagen endelig blevet min. Og oveni købet i en ny leopardmønstret udgave og i guld, hvilket er to af mine helt store svagheder!

marmar copenhagen leopard one mor jakke

Jeg kan tilsyneladende ikke helt få nok dyreprint og bling ind i min garderobe 😉 Men det er altså bare lækkert med leoprint og gyldne toner. Særligt, når vejret bliver trist og gråt (who am I kidding, jeg elsker det året rundt!!)

For dog at svare på nogle af de spørgsmål, der er kommet ind omkring termojakken, så kan jeg afsløre, at jeg normalt bruger størrelse small (36) eller medium (38) i overtøj.

Jeg har smalle skuldre, så derfor er det ikke alle jakker, der sidder pænt på mig i størrelse 38, fordi jeg godt kan komme til at ligne en, der har lånt min fars jakke.

Men MarMar Copenhagen jakken skulle jeg have i størrelse medium, fordi den er en smule kort på ærmerne. Og eftersom jeg cykler evig og altid, så er ærmer, der stumper, bare ikke lige sagen.

Desuden tænker jeg, at jakkens levetid forlænges, hvis der også er plads til en god strik under den.

Så en medium er på alle måder perfekt!

Termojakken har desuden en stor krave, hvilket er tosset lækkert, hvis man pludseligt får trang til at dække halsen.

Indtil videre har jakken ikke rigtigt været lukket, fordi det ikke er helt så koldt endnu. Men jeg er ret sikker på, at den høje krave er noget, jeg bliver rigtig glad for, når vejret begynder at bide om morgenen, hvor jeg skal cykle tværs igennem byen.

Kvaliteten virker i øvrigt skøn. Og jeg synes faktisk, man får en rigtig god jakke til en super fair pris.

Jeg håber, det var afklarende for eventuelle fristede og nysgerrige sjæle?

Personligt krydser jeg lige nu fingre for, at vi får en ordentlig efterårssæson i år, så jeg rigtigt kan få luftet den smukke gyldne sag i efterårets gyldne naturlige farver, og at jeg ikke (igen) skal gå mere eller mindre direkte fra sommerovertøj og til den uldne vinterfrakke.

Termojakken fra MarMar Copenhagen model Ona Woman forhandles bl.a. (reklamelink Babyfryd) her.

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend, fynboer og dejlige damer