Work-life balance ... eller mangel på samme

Maskebølgen, der førte en maske-konge til det lille kongerige

Man skal vist være nærmest blind, hvis ikke man har opdaget, at vi de seneste par år har været vidne til en sand flodbølge af ansigtsmasker.

Ansigtsmasker stormer frem i både ind- og udland, og der er nærmest ikke den type maske, man ikke kan udsætte sit ansigt for – og det uanset, om man sværger til sheet masks, ultra hurtige løsninger eller en god gammeldags muddermaske.

Bølgen er oprindeligt startet i Sydkorea, hvor de nærmest bader sig i masker, og hvor deres hud vidner om, at masker måske ikke er så tossede endda.

Ansigtsmasker i sig selv redder godt nok hverken dagen eller huden. Men har man i forvejen en god hudplejerutine, så er en maske eller for den sags skyld et helt arsenal af forskellige masker, som kan hives frem efter behov, bestemt både en god idé og investering.

Og det er her, Peter Thomas Roth, som er en af verdens helt store maske-konger, kommer ind i billedet.

peter thomas roth meet your mask beauty blog urbannotes.dk

// Peter Thomas Roth Meet Your Mask (modtaget til test) er et godt sted at starte, hvis man prisbilligt vil snuse til de berømte masker.

Peter Thomas Roth, som er både en person og et brand, der er specialiseret i ansigtsmasker, gør nemlig nu for alvor indtog på det danske marked, og det er en glædelig nyhed for alle landets maske-fans.

Oprindeligt har Peter Thomas Roth været forhandlet i klinikker. Men mærket er stille og roligt også sivet ud i detailhandlen, og antallet af de populære masker er samtidigt boomet.

Selvom personen Peter Thomas Roth startede med at producere maskerne, fordi han selv havde udfordringer med sin aknehud, så findes der i dag næsten ikke den hudtilstand, som en Peter Thomas Roth maske ikke kan hjælpe på rette vej med effektive ingredienser i maske-form. Akne, rynker, dehydreret hud, fedtet hud … you name it!

Selv bruger jeg masker flere gange om ugen til forskellige udfordringer, og jeg synes, at ansigtmasker kombinerer en følelse af velvære med resultat, hvilket gør, at jeg bestemt ikke har lyst til at undvære en eneste af mine ansigtsmasker – også selvom badeværelseshylden efterhånden er godt fyldt op med alle mulige spændende masker.

Har du endnu ikke slæbt en Peter Thomas Roth maske med hjem fra udlandet eller klikket en af slagsen hjem fra en webshop, så kan jeg fx pege i retningen af den skønne agurkemaske, Cucumber Gel Mask, som er rar at have på både i ti minutter eller over nat, og som kommer særligt til sin ret, hvis huden er dehydreret efter fx en flyvetur.

Herudover vil jeg give topkarakterer til Pumpkin Enzyme Mask, som ikke kun vinder på sin skønne duft men også på indholdet af frugtsyrer og exfolierende græskar-enzymer, der til sammen gør, at masken kommer døde hudceller til livs og giver en mere jævn og strålende hud.

Masken indeholder små lækre korn (enzymer og altså ikke mikro-plast), som skrubber huden blidt, hvis masken presses forsigtigt ind mod huden.

Hvis hudplejerutinen i øvrigt skal være dekadent en helt tilfældig søndag morgen, så er 24K Gold Mask altså også ret skøn, når huden skal fugtes i bund, og man ikke kan undvære guldstøv i ansigtet.

Udover masker står Peter Thomas Roth efterhånden også bag en række ansigtscremer, serum, pads og meget andet godt. Jeg har dog foreløbigt kun ladet mig forføre af ansigtsmaskerne – sammen med sådan cirka resten af verden. Men jeg er spændt på at få fingrene i nogle af de andre produkter.

Er du også maskefan og nysgerrig på Peter Thomas Roth, så kan det varmt anbefales at starte ud med Meet Your Mask, som indeholder seks masker i mini-format (2-4 maske-seancer i hver tube), og som dermed giver en virkeligt fin og budgetvenlig introduktion til mærkets fortræffeligheder.

Peter Thomas Roth forhandles bl.a. Magasins webshop samt på Lookfantastic.dk.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work-life balance ... eller mangel på samme